Sporting nudi milione za Lijanka

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 16:19

Tim iz Lisabona zagrizao za štopera sa srpskim korenima

Kako javlja portugalski Rekord, Sporting iz Lisabona želi da dovede u svoje redove Lijanka Vojnovića, štopera sa srpskim korenima.

Lavovi su ponudili 6.000.000 evra za 60 odsto prava od Lijanka, a u toku srede bi trebalo da budu i veći i značajniji pregovori.

Izabrane vesti

Rekord dodaje i tvrdi da su Lavovi pored 6.000.000 evra ponudili i 40 odsto od od naredne prodaje za Torinovog Lijanka. On sam želi 1.000.000 evra po sezoni. I to neto, što je dosta skupa operacija.

Lijankov deda sa očeve strane je rođen u Srbiji odakle je emigrirao u Brazil tokom Drugog svetskog rata. Lijankova mama ima portugalske korene tako da i sa te strane treba gledati mogućnost da Lijanko napusti Seriju A i ode u Primeiru.

Mladog štopera Torina je svojevremeno želeo i Porto, a sada postoji šansa da ode u Sporting.

On je u mlađim kategorijama igrao za Botafogo i Sao Paolo, a kasnije je nosio dres Torina i igrao na pozajmici u Bolonji.

Čak poneki italijanski mediji prenose da je Sporting raspoložen da plati za Lijanka 12.000.000 evra, ali to bi onda verovatno značilo da Torino ne bi imao pravo na procente od naredne prodaje.


tagovi

Lijanko VojnovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara