Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Sportski direktor Ajntrahta: Kostić u Laciju? Nismo dobili ponudu

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.08.21. | 22:57

"Mediji u Italiji su ponekad veoma brzopleti", poručio je Markus Kroše

Italijanski mediji su preneli da je Filip Kostić blizu prelaska u redove Lacija. Navodno su utanačeni i finansijski detalji, pa se čeka samo da Rimljani naprave prostor za angažovanje reprezentativca Srbije. Ipak, nije sve baš kao što tvrdi štampa sa Apenina, uverava sportski direktro Ajntrahta iz Frankfurta Markus Kroše.

Brojni mediji sa Čizme su preneli da će se Kragujevčanin preseliti na Olimpiko najpre na pozajmicu, ali i da će se Nebeskoplavi obavezati da otkupe njegov ugovor od Ajntrahta za najviše 22.000.000 evra. Pozajmica bi Lacio koštala 1.500.000, dok bi Srbin dobio ugovor težak oko 2.200.000 po sezoni.

Izabrane vesti

Sportski direktor nemačkog kluba je na konferenciji za medije pred početak sezone u Bundesligi demantovao te navode.

"Nismo dobili ponudu. Nemam šta da kažem o tome. Mediji u Italiji su ponekad veoma brzopleti. Rekao bih da je i ovoga puta tako", izjavio je Kroše.

On je ipak istakao i da "ne može ništa stoprocentno da garantuje", ali i da misli da Srbin ima "dobar tim oko sebe, trenera koji računa na njegas i navijače koji mu pokazuju ljubav kakvu zaslužuje".

Kostić je leta 2018. godine stigao na Komercbank arenu iz HSV-a. Najpre na pozajmicu, da bi već posle jedne sezone Ajntraht otkupio njegov ugovor za 6.000.000 evra. Upisao je 127 nastupa u dresu tima iz Frankfurta, postigao 26 golova i upisao 48 asistencija. U sezoni za nama je imao čak 17 završnih dodavanja, a u sve tri takmičarske godine u klubu imao je dvocifren broj asistencija u Bundesligi.



tagovi

Filip KostićLacioAjntraht Frankfurt

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara