Komentari na vest

Sportski direktor Austrije i dalje želi Dragovića: Mala šansa, problem je plata

S

Salamander

pre 4 meseca

Šuška se o dovođenju na pozajmicu Nemanje Radonjića. Dragović ostaje do juna pa ide, a Degenek ostaje. Glazer(Vasiljević), Nedeljković(Nikolić), Điga(Degenek), Dragović(Spajić), levi bek(Rodić), Ado(Mijailović), Hvang(Stamenić), Ivanić(Kanga, Knežević), Olajinka(Mitrović), Radonjić(Kabić), Ndijae(Kraso, Katai). Očekuje se prodaja Bukarija, Lučića, Kangve i Mijatovića.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Od kako je dosao u Zvezdi, Covek sam sebi unistio Karieru u 29 toj godini, u najboljim Fudbalskim godinama doso izgubio mesto u Reprezetaciji Austrije i dosao da igra u Surdulicu i Ivanjici. Ziva istina je da njega nece niko, a Austria Wien je propala, prsla vec godinama unazad nista nisu uradili. Becki Klubovi Rapid i Austrija su skroz propali pristigli su iz Linz i Graz. Godinama ne izbacuju Talente, godinama nikakva pojacanja nisu doveli. Zadnji njihov uspeh je bio 2016 kad su bili druge, te Sezone im.je Salzburg pobego 20 poena a ostale ekipe nisu bile ni zasta !
G

Gostivar

pre 4 meseca

"SPORTSKI DIREKTOR AUSTRIJE I DALJE ŽELI DRAGOVIĆA: MALA ŠANSA, PROBLEM JE PLATA" Sta ti je standard i ekonomski tigar, kad Austrijanci dolaze u Srbiju zbog visokih plata.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Ako nije (a nije) zadovoljan pustiti ga koliko juce. Izdrzacemo do kraja sezone bez njega I na odbrani da se poradi malo.
?

??

pre 4 meseca

Koliko juce, a bio ti je dobar do juce
n

nikola9999

pre 4 meseca

u austriji nema, al zato srbi mogu da plate. zemljo napacena.
m

milo123

pre 4 meseca

Austrija iz Beča je u ozbiljnim finansijskim provlemima, čak joj je Drago i donirao pare, dok sa druge strane Zvezda igra redovno najjača evro takmičenja od 2o17, plaća više nego pola serije A - 5o mil godišnji budžet. Ko je rekao da Zvezda nema para? Davno je prošlo to vreme koje biste bi opet voleli, al neće da može.
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

"Ko je rekao da Zvezda nema para? Davno je prošlo to vreme koje biste bi opet voleli, al neće da može." Suviše retorika nekih sveprisutnih neljudi utiče na vaše izlaganje. Gotovo da se čuje partijski slogan, a to vam ne treba, jer se navija za klub, igrače, dobru igru, a ne za vampire na vratu naroda, pa i srpskih klubova. Jer, "Proći će i njihovo" ("Kanda, Kodža i Nebojša"), a tada neće biti prijatno biti prepoznat po njihovom načinu izražavanja, priči o zlatnim rezervama, zlatnom runu, zlatnom teletu ...
A

Alo bre

pre 4 meseca

Kazu ide u Hajduk iz Kamendola
M

MiskoR

pre 4 meseca

A vi kako ste sirotinjo ??? Pogotovo u kosarci, ali lomili smo mi i jace
m

milo123

pre 4 meseca

Koliko ste smorili brate više i vi i Dragović, i Stanković, i Austrija iz Beča, i poluozidana kuća u Beču, i nezadovoljna žena (takođe u Beču). Dosta više ove farse.
G

Gost1979

pre 4 meseca

Koliku platu ima kod sekte kad ni Austrijanci ne mogu parirati?🤔
B

Burek

pre 4 meseca

Manju nego Nemanja Jović
z

zaks

pre 4 meseca

Pa mi smo za Austriju pojam, za razliku od vas.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Manje ima nego Falko, ali nismo mi cicije