Komentari na vest

Sprema se čistka i u Totenhemu: Sedmorica precrtani, petorica neizvesni

G

Gost29

pre 11 meseci

Tottenham nikad nije bio vrhunski engleski klub i ovo 8 mesto je uspeh. Šta vi očekujete drugo?
S

Serb22

pre 11 meseci

Perišić najbolji asistent tima i 4 asistent lige
4

46

pre 11 meseci

Imaće puno posla Levi preko leta... Son, Kejn, Hojbjerg, Bentankur i možda Pedro Poro su igrači koji nešto vrede u timu, ovo ostalo je jad i beda... Još kad ode Kejn pa neće valjda Rišarlison da im bude prvi napadač?!
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Dzaba njima svi remonti ovog sveta kada nikad nista ne urade . Tek sada neće nista uraditi . Nijadan trener nece doci u klub koji ne moze da mu obezbedi kvalitetne igrace .
M

Mrcina

pre 11 meseci

Mislim da je vreme za totalni remont.Podmladiti ekipu,pa krenuti sezonu po sezonu.Realno nema šanse da budu u top5 sledeće sezone,kakve god transfere napravili,a gazda nije poznat kao neki trošadžija.
d

dagig

pre 11 meseci

Totenhem je na silaznoj putanji od onog finala lige šampiona, sve ove godine nisu uspeli jedan trofej da uzmu, 2016 su imali istorijsku šansu da uzmu premijer ligu, kad je tad nisu osvojili neće još dugo dugo sigurno
b

bosko2020

pre 11 meseci

Je li moguce da ce Dier konacno otici.Mnogo se govorilo i protiv Maquire ali Dier mi je tu isto na vrhu i kako se lik odrzao svih ovih godina u 1 postavi i reprez Engleske.
G

Gostirista

pre 11 meseci

Ali Perisic koji odbija da produzi ugovor sa Interom zbog Totenhema, hahaha, kako li aad razmislja..
D

DDF

pre 11 meseci

Unovcio je odlicno svoju odluku da predje u Totenhemu,u njegovim godinama svaka bolja finansijska ponuda je dobrodosla
D

Dexaman

pre 11 meseci

Zreli su za remont. Konte je pokušao, ali nije imao uspeha bar na duže staze. Ne vidim da će i Postekoglu uspeti, ali će možda raskrčiti put i samim tim olakšati nekom narednom menadžeru. Ali ajde da ga ne otpisujem unapred, možda me iznenadi, pa napravi nešto sa Totenhemom. Što se tiče Kejna, mislim da odlazi sigurno. Ugovor mu ističe, prilično je tražen (Bajern, Real, PSŽ), tako da je poslednja prilika da se uzme 60-70 miliona...
K

Konte Prevara

pre 11 meseci

Konte je unistio Totenhem.Ocajan trener ni sam ne zna kako je uzeo sa Interom titulu,a sa Celzijem mu Costa doneo titulu.
B

B.B.

pre 11 meseci

Loris ima 36 godina,a ne 26.
R

Ronaldo007

pre 11 meseci

Vec mi se svidja trener 😀
v

vidoviti

pre 11 meseci

Pa ko ce da ostane????
A

Allianz

pre 11 meseci

Ovi koje je nabrojao bolje da ne ostanu.