Spremaju se transfer bombe u Banjaluci: Borac pregovara sa Ognjenom Vranješom

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.07.23. | 13:09

Stiže i Srđan Grahovac

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Sarajeva)

Izričit je Borac u nameri da naredne sezone pomrsi konce Zrinjskom u borbi za titulu i zato vredno radi na dovođenju pojačanja. Pošto je angažovan napadač Milan Makarić, a u poslednji trenutak propali su pregovori sa Ognjenom Mudrinskim, crveno plavi su se okrenuli drugim rešenjima. Dres Borca ponovo je obukao iskusni ofanzivni vezista Stojan Vranješ, a kako stvari stoje biće još zvučnih imena u klubu iz Banjaluke. Kako Mozzart sport saznaje, Borac je pregovara sa Ognjenom Vranješom

Izabrane vesti

Iskusni defanzivac nema klub otkako je raskinuo ugovor sa turskim Hatajsporom. U međuvremenu, spominjao se i prelazak u Partizan, ali je tačka na to stavljena vrlo brzo zbog pritiska navijača, pa su u Humskoj rešili da ništa ne rizikuju. Sad su čelnici Borca kontaktirali Ognjena u nameri da ga privole na Gradski stadion, a prednost u pregovorima mogao bi biti njegov stariji brat Stojan koji se vratio u svoj matični klub. 

Definitivno, dolazak Ognjena Vranješa bio bi velika stvar za Borac u nastojanju dođe do šampionske titule, a pre toga ostvari što bolji rezultat u kvalifikacijama za evropska takmičenja. U četvrtak će u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije gostovati u Beču kod Austrije, a pre toga bi mogla biti da odjekne još jedna transfer bomba. 

Naš portal saznaje da bi paraf na ugovor sa Banjalučanima mogao da stavi i iskusni vezista Srđan Grahovac. On je dete Borca, ali se još kao 22-godišnjak otisnuo u inostranstvo te nastupao za bečki Rapid, kazahstansku Astanu, Rijeku, te turski Rizespor sa kojim ima ugovor do narednog leta, ali ukoliko se kockice poklope, Borac će dobiti značajno pojačanje u veznom redu. 


 


tagovi

Ognjen VranješBorac BanjalukaBorac Banja LukaPremijer liga BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara