Sraman haos u Makedoniji: Igrači spasli glavu posle incidenata na derbiju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.22. | 14:54

Neslavna završnica meča nakon samo devet minuta...

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Veliki incident na fudbalskim terenima u Makedoniji prekinuo je četvrtfinalni meč u Kupu između ekipa Škupija i Škendije, nakon što su domaći navijači ušli na teren i počeli da se fizički obračunavaju sa gostujućim fudbalerima.

Izabrane vesti

U četvrtfinalu Kupa Makedonije sučelila su se i dva velika rivala u makedonskom fudbalu, koji će se do kraja boriti za titulu prvaka.


Dašmir Elezi

je posle samo devet minuta igre doneo prednost Škendiju (0:1) posle grube greške domaćih, a nakon što se radovao ispred tribine na kojoj su se nalazili domaći navijači usledio je haos.

Više navijača Škupija preskočilo je ogradu i napalo gostujuće igrače. Tvrdi predmeti i pirotehnika poleteli su ka gostima, koji su se jedva spasili. Nakon prelaska na sredinu terena, igrači Škendije su napadnuti u tom delu terena i celu situaciju su smirili policija i specijalne jedinice.

Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakvi incidenti kada igraju Škupi i Škendija, koji su iz Skoplja i Tetova i među njima je veliki rivalitet. Bilo je nemilih događaja u njihovom prethodnom duelu u gradu pod Šarom, ali se za razliku od ovog meča onda nastavilo.

Sudije i delegati su ocenili da na ovoj utakmici nije bilo prostora za fudbal. Utakmica je prekinuta, a o sudbini konačnog rezultata odlučivaće Fudbalski savez Makedonije (FFM).

Piše: Martin Tanaskovski


tagovi

ŠkupiŠkendijafudbal MakedonijaMakedonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara