©MN Press
©MN Press

Srđan Babić: Želim da ostanem u Spartaku, spreman sam za EURO

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.24. | 17:03

Reprezentativni štoper o aktuelnim temama po pitanju bliske budućnosti

Srđan Babić je imao problema sa povredom u finišu sezone, ali u razgovoru za Sport Ekspres poručuje da se oseća odlično i je potpuno spreman za nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iskusni štoper u Moskvu je stigao prošlog leta iz Almerije za obeštećenje od 5.000.000 evra, a već sada za njega postoji interesovanje drugih klubova, iako ima ugovor do jula 2026. godine,.

Izabrane vesti

Kako piše Sport Ekspres, Babić ima ponudu da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, ali sam igrač nema nikakvu dilemu po pitanju budućnosti.

"Želim da nastavim da igram za Spartaku imam ugovor sa klubom. To je sve", jasno je poručio štoper najpopularnijeg moskovskog kluba.

Srđan Babić je rođen u Banjaluci i prve fudbalske korake je napravio u Borcu, ali je igrački stasao u Vojvodini. Kasnije je igrao za Real Sosijedad, Crvenu zvezdu, Famalikao i Almeriju.

Ove sezone je zabeležio 24 nastupa u svim takmičenjima za Spartak i postigao tri gola, a sada se sprema za učešće u Nemačkoj, uz veru da će se naći na konačnom spisku Dragana Stojkovića Piksija. Peh koji ga je zadesio 1. maja u 11. minutu utakmice Kupa Rusije protiv Dinama odvojio ga je od terena dvadesetak dana, a u poslednjem kolu protiv Orenburga bio je na klupi za rezervne igrače.

"Oporavak je prošao veoma dobro. Mogu da igram na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo izaći iz krupe i stići do trofeja. Spreman sam da igram na turniru", rekao je motivisani defanzivac Srbije.

Babić ima osam nastupa za reprezentaciju Srbije, a njegov pogodak protiv Bugarske u poslednjem kolu kvalifikacija protiv Bugarske doneo je Orlovima bod u Leskovcu. Vesti o njegovom potpunom oporavku sasvim sigurno će obradovati i selektora Orlova.



tagovi

Srđan BabićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara