Komentari na vest

Srbi u Tokiju, dan deveti: Uzdamo se u Ivanu Španović, najvažniji meč za Ninu Radovanović

B

Brundo

pre preko 2 godine

Kosarkasice ce da prodju dalje ali problem je sto ce zreb da se obavi za 1/4 finale.4 reprezentacije bice medju nosiocima a 4 medju nenosiocima.Medju nosiocima bice SAD, Spanija, Belgija i verovatno Kina.Mi cemo biti medju nenosiocima.To znaci da u 1/4 finalu ne mozemo jedino da igramo protiv Spanije.Protiv tri preostale mozemo.
S

Samo Vosa

pre preko 2 godine

Sa Amerikom nema sanse,sa Kinom i Belgijom se moze.Steta sto nismo dobili Spaniju ali kosarkasice godinama u vrhu,osvajaju medalje.Nema im se sta zameriti.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Bice jedna od te tri.Mozda upravo SAD.To sto smo izgubli od Spanije i nije problem.Problem je sto smo izgubili sa velikom razlikom.Zato ne mozemo da budemo jedan od cetiri nosioca. U ostalim grupama je iznenadjenje da je Australija pred ispadanjem.Francuska se lose drzi.Treba im pobeda u zadnjem kolu protiv SAD.Nigerija i Portoriko su ispale.Juzna Koreja je pred ispadanjem.
U

U boksu

pre preko 2 godine

se ulaskom u polufinale obezbedjuje bronza, jer porazeni u tom mecu automatski dobijaju bronze.
G

Gostinir

pre preko 2 godine

Kako nam ide ova zadnja 2 dana - PORAZ KO KUCA U BOKSU nažalost.
H

Haha

pre preko 2 godine

Ova je svetska prvakinja, nadajmo se iznenadjenju.
S

Sta reci a da nije vec tuzno

pre preko 2 godine

@Gostinir Nece nas Srbe na Ol pa to ti je.Ima neka vise sila.Ajde u Riju je bilo super,Sidneju ok,ovo ostalo uzas.Pazi kad jedna Zorana Arunovic nema medalju,a ima dva cetvrta mesta,kad jedan Djokovic gubi sva tri polufinala.Neverovatno.