Komentari na vest

Srbija bez Veljkovića u Bakuu

T

Tropiko

pre oko 3 godine

Dmitrovića pod hitno skloniti sa gola. Čovek je jedna velika greška. I sa Ircima i Portugalcima neverovatne greške, slabe procene, krene pa stane. Totalno nesiguran golman.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Sejo nam ne igra? Nisam ni znao da je na spisku kiksara jedna.
T

Tomas ue

pre oko 3 godine

Zovi bPiksi Milunovica..aman ti Bog..dela rodjeni..
R

Realno123

pre oko 3 godine

Mozda ne bi bilo lose da igramo 442 dijamant Mitrovic-Jovic Tadic Sms Radonjic Gudelj Ristic-Spajic-Mitrovic-Petkovic. Radonjic desno ultra ofanzivan pa bih pre petka na beka jer je bolji defanzivno a sa leve ristic da pravi visak i ubacune se na sergejevo mesto kad on ide gore. U drugom p Vlahovic Djuricic Kostic i Zivkovic pa sta nam bog da. Ali ko smo mi da pametujemo kad imaju ljudi koji znaju a jos su placebi za to
C

Coan01

pre oko 3 godine

Kakvo pojacanje za Srbiju :D

Katalonija

pre oko 3 godine

Veliki problem je to...
D

Djomla20120120

pre oko 3 godine

Jovic-Mitrovic Djuricic Mladenovic-Ilic-Grujic-Zivkovic Spajic-Pavlovic-Mitrovic Rajkovic Prava prilika pred Ajzerbejdzan da isprobamo ovaj sastav i neke igrace koji nisu igrali dugo ili uopste za reprezentaciju da vidimo njihov odnos i igru za reprezentaciju i kako ce posao odraditi
G

Gostg

pre oko 3 godine

Ne treba nista isprobavati trebaju se uzeti 3 boda, nek zakazuju prijateljske pa nek se dokazuju na njima

Katalonija

pre oko 3 godine

Kako si ovo uspeo da smisliš svaka ti čast, da mi daš 10 kombinacija, ovo ne bi bila jedna... Šta bre pričaš? Samo nam je falio Maksa, Lukić ili čak Gruja umesto Vlahovića i to je to. Nije mi jasno kakav problem u poimanju fudbala imaš?!?
m

mora

pre oko 3 godine

Ništa, u Azerbejdžanu 4-4-2.
N

Ne moze

pre oko 3 godine

nas najbolji igrac tadic ne moze da igra tu formaciju kao ni sms! Taman smo nasli meto u timu za obojicu i sad da menjamo! Ne.
h

humska jna

pre oko 3 godine

Pa Spajic, nebi ga Pixi dzaba zvao, samo cepaj decko, verujemo u tebe! Nappred orlovi!