©MN Press
©MN Press

Srbija ostala na nekoliko milimetara od pobede: Remi dama na početku kvalifikacija

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 20:19

Ženska reprezentacija otvorila novi ciklus utakmicom protiv Škotske završenom mirnih mreža (0:0)

Fudbalerke Srbije su remijem mirnih mreža protiv Škotske otvorile kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a po prikazanom u Leskovcu slađi bod pripao je gošćama.

Izabranice Dragiše Zečevića ostavile su vrlo dobar utisak na otvaranju novog ciklusa i bile bolja reprezentacija, međutim inicijativu i nekoliko izglednih šansi nisu uspele da pretoče u gol kojim bi stigle do tri boda.

Izabrane vesti

Tražile su naše dame rupu u odbrani Škotske, bile tim koji je imao konkretnije i zrelije prilike, ali nisu uspele da materijalizuju inicijativu.

Iako će i gošće imati pravo da sa setom premotaju film i zapitaju se šta bi bilo da je Kutbert sredinom prvog dela bila preciznija, ili kako bi se utakmica završila da je Ros u drugom poluvremenu gađala nešto niže umesto u prečku, izglednije šanse imale su naše dame koje mogu reći da ih je od pobede delilo nekoliko milimetara.

Naime, zapretila je Srbija u 35. minutu preko Anđele Krstić, a lopta je od prečke pala pred noge Sandi Li, iako je delovalo da je lopta završila iza gol linije ispostavilo se da su milimetri ostavili Škotsku u životu.

Uzdahe publike koja je iskoristila otvorene kapije i sunčano popodne izmamila je i Jovana Damnjanović koja je u drugom poluvremenu kreirala kontru, izbila sama pred Li, ali i izgubila snagu u prodoru te je gađala pravo u golmana Škotske.

Remi na premijeri ostavio je reprezentativke Srbije pomešanih emocija, a priliku da uvećaju bodovni saldo izabranice Dragiše Zečevića će imati već 9. aprila u gostima Izraelu.


tagovi

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara