Komentari na vest

Srbija sa najjačim timom: Luksemburg drhti od Mitrovića, Milenković odradio kaznu

Č

Čipi

pre preko 2 godine

Drhti ceo svet pred moćnom selekcijom orlova, redovnim sudionikom svih velikih takmičenja
S

Smedrevac

pre preko 2 godine

61 utakmice za reprezentaciju preko 40 golova.. Kraj priče!!
A

Arroyo

pre preko 2 godine

Nema nista od naseg fudbala dok postoje mitomanski sektaski navijaci koji zive u nekakvoj bajci da fudbal bez njih ne postoji
В

Веласкез

pre preko 2 godine

Какав наслов...Луксембург се тресе. Да је среће, па да се Немци и Португалци тресу од нас,а не леве репрезентације.
P

Primorac33

pre preko 2 godine

Navijači Crvene Zvezde i Partizana su najveće zlo za reprezentaciju. I jedni i drugi kao neka sekta prebrojavaju krvna zrnca svakom igraču reprezentacije ko je grobar a ko cigan! Alo ejjj Srbija igra! Ovo na svetu nema šta ima kod nas. Sramota da te uhvati kada izađe bilo koja vest vezana za reprezentaciju a da se ne prepiru i jedni drugima oči vade ovi sektaši crveni i crni.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

За кога бре ти навијаш, је ли бре?
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Apsolutno si u pravu i mislim da ovo samo kod nas ima i nigdje u svjetu. Ali ja ipak mislim da ovo uopste nisu navijaci ni jednog ni drugog kluba niti postovaoci nicega...nego isfrustrirani tipovi ili klinci koji mrze sve oko sebe i kojima je dusevna hrana kada pljunu na nekoga i nesto jer oni nemaju svoj zivot i neumiju se radovati nicemu ili su totalni promasaji i neostvareni u nicemu. Zalosno je sto im je tastatura dala priliku da mogu da pisu svasta i da ljece svoje komplekse i frustracije...jer ih u realnom zivotu niko nedozivljava i nemaju priliku da ih saslusa jer su to tipovi za institucije i ustanove zatvorenog tipa.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

hahaahhahaahhaahahha koliko mi se nekad k od ovih naslova
G

Gost1122

pre preko 2 godine

Ma cek jel to velika fudbalska sila Luksemburg drhti od straha zato sto smo kompletni :)))))))))))))
e

esex

pre preko 2 godine

vlahovic realno najbolji a i u najboljoj je formi.mitar i vlahovic pocinju.tadic 10,sms8,gudeljdm,.ne znam za djuricica gde ce ga staviti..svakako piksi zna posao pa videcemo
M

Maresca

pre preko 2 godine

1.Dmitrovic 2.Milenkovic 3.Nastasic 4.Pavlovic 5.Lazovic 6.Maksa 7.Sms 8.Kostic 9.Tadic 10.Vlahovic 11.MItrogol Ovo je nas najjaci sastav..ovako moramo da krenemo.
G

Gost55

pre preko 2 godine

Bukvalno naš najbolji sastav!
H

Hflkdnsn

pre preko 2 godine

Ljudi nema veze sa ovom vescu, da li neko zna sta se desava sa banetom ivanovicem? Je l on zavrsio karijeru?
k

kliker

pre preko 2 godine

Usr'o se Luxemburg, nema sta...
У

Уф

pre preko 2 godine

Зашто морате да се препирете око Звезде и Партизана када игра репрезентација? Мене као Звездаша је срамота кад неко увреди Митровића који је најбољи нападач и Србије и Чемпионшипа. Пикси је унео здраву енергију и своје искуство у репрезентацију и надам се да ће се коцкице поклопити,а не да опет уђемо на СП и зезнемо нешто,код нас је познато да пред битне утакмице и такмичења избију свађе тренера,играча,фсс итд и онда то све утиче на игру. Радује ме што има пуно играча из "другог плана" и то може бити јак фактор на циљу да се пласирамо у Катар. Подршка играчима!
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Bas tako kako si napisao,potpisujem.
b

bokibre

pre preko 2 godine

Jel nije bilo pravilo da je crveni karton automatski minimum dve utakmice kazne? Kako onda Bleki dobio jednu? Ili je dobio zuto/crveni?
G

Gostar

pre preko 2 godine

pa jedino takvi timovi drhte od drugoligaskog napadaca!
C

Cer

pre preko 2 godine

Jbg kad Falko i Dioni neopravdano nisu pozvani
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Dioni je za ovog Van Basten, brt. Hehehe
D

Damir92

pre preko 2 godine

Vlahovic mora da igra ispocetka za druge ne znam…

Katalonija

pre preko 2 godine

Ja u glavi imam naš najjači tim i Piksi je prvi koji to implementira, mi nemamo vrhunske ali imamo sasvim solidne igrače po svim pozicijama ukoliko igramo sa krilnim bekovima! Igra se direktno i do kraja a to je sve što očekujem. Ja bih pre igrao sa Sergejem na osmici, Tadićem na desetci i Mitrom u špicu nego sa dva klasična pa ubacivao Djuričića, Vlahivića i Jovića po potrebi, samim tim menjao formaciju ofanzivno... (ali ko mene pita...) Radonjić može da nam bude zlata vredan dzoker! Sredina i odbrana su po meni zacementirani i jasno popunjeni, samo kada je Mitrović ustupio mesto Nastasiću! Jos jedna bitna stavka je sto imamo po vise igrača u istom timovima! Zaključujem da ćemo ovakvim fudbalom biti konkurentni i najvećima, što se i potvrdilo u meču sa Portugalom.
I

Idemooo

pre preko 2 godine

Voleo bi da igramo sa dva spica - Mitar i Vlahovic.
n

nije svejedno

pre preko 2 godine

Nije svejedno ko igra u tandemu... Karakteristike nasih spiceva su takve da ako igramo sa dvojicom, drugi spic mora da bude Jovic i onda je samo pitanje ko je prvi spic, Mitar ili Vlahovic. Deluje da to bolje funkcionise sa Mitrom. Ako je jedan napadac, onda Mitar ili Vlahovic jer je Jovic van 16 neupotrebljiv
З

Зорањ

pre preko 2 godine

И као такав неупотребљив ван шеснаест, купи га Реал. Види се да си врхунски стручњак.
F

Fikusss

pre preko 2 godine

Dje ga je kokeza grobar i šta radi?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ej, al "Luksemburg drhti" 😂 Koliko smo se mi svalili da moramo sebi da podizemo samopouzdanje kroz ovakve naslove. Ajde da mozemo da uplasimo Skotsku, Cesku, Poljsku, Svedsku...pa da oni "drhte"... Ah da, Skotima su se vec odsekla kolena 😂 Ovo je kao kad petak ipadne i predskolsko 😂
p

plavac

pre preko 2 godine

ne drhte oni upola koliko mi sta se sinoc radilo po splavu i koliko mogu da nas obrukaju