Komentari na vest

Srbija u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom!

Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

I Brazil i Švajcarska su starije i slabije ekipe u odnosu na Rusiju. I jedni i drugi su najslabiji u špicu, što nam dobro leži s obzirom na našu krhku odbranu. Kamerunci su osrednja ekipa. Nebi ih potcenjivao ali su daleko od Maroka ili Senegala. Činjenica da igramo prvo sa Brazilcima nam ide u korist. Ako izgubimo, sledeće dve su na krv i nož bez kalkulisanja. Ako im otkinemo bod ili nekim čudom pobedimo, to stavlja sav pritisak na Švajcarce. Kad se uzme sve u obzir, nije ovo loše. Možemo dalje.
U

U principu

pre oko 2 godine

Sve od nas zavisi .Pre svega pd toga da li ce Piksi da im namjesti glavu fudbalerskim rjecnikom receno hladno mozemo bit prvi a još hladnije zadnji.Nadam se ovom prvom!
U

U principu

pre oko 2 godine

Sve od nas zavisi .Pre svega pd toga da li ce Piksi da im namjesti glavu fudbalerskim rjecnikom receno hladno mozemo bit prvi a još hladnije zadnji.Nadam se ovom prvom!
P

Plavi10

pre oko 2 godine

Srbija bolje prosla od Hrvatske. Ako uzmem u obzir da smo mi bili u drugom sesiru. Trenutno Belgija jaca od Brazila a Maroko ima ekipu boli glava duplo jaci od Kameruna.
G

Gost111

pre oko 2 godine

Samo ugazite Švajcarce, ostalo kako bude! Stiže karma
M

Makijan

pre oko 2 godine

Mnogi potenciraju ovde jacinu grupe. Uopste ne mislim tako. Mozemo da igramo sa svima, posebno sa Svajcarskom i Kamerunom, Brazil jeste jak kao i uvek nista novo. Mi smo cudnovati mi mozemo i tezu od ove da prodjemo a mozemo i onu da smo sa Katarom da ispadnemo imamo cudan mentalitet. Kamerun nije sada nesto vau bas ni po imenima kao nekada, ne vidim tu sada bas neke zvezde, fizicki jaki to nam ne lezi mozda. Ali oni su isto i "divlji" i sa njima na foru mozemo. Sa Svajcarskom mozemo egal odlicno su vodjeni disciplinovani. Brazil je iznad svih ali igramo u startu kada su iznenadjenja moguca. Mi smo opet bolje i vodjeni i imamo nikad jacu atmosferu u ekipi. Misljenja sam da smo najranjiviji pozadi i da to moramo da resavamo imamo dosta igraca koji ne igraju u svojim klubovima. A napred smo ubitacni sa razlicitim opcijama. Vlahovica u naletu koji kretnjama moze i njuhom za gol da razvali, Mitrovica itd. Mislim da ce svako imati problem da ih sacuva a posebno ako se neko i otvori protiv nas. Mi smo nadigrali Portugal tamo iako smo gubili na njihovom terenu. A Portugal sigurno nije slabiji od Švice i Kameruna ako nista.
s

svica i kamerun

pre oko 2 godine

je danska za nas..

Katalonija

pre oko 2 godine

Realno sa igrom iz kvalifikacija 4-6 bodova su dostižni, ukoliko se ispostavi da ipak nisu, onda smo ponovo poleteli i nismo ni zaslužili da prodajemo. Ja iskreno očekijem goleadu sa Brazilom pa kako bude, tesnu pobedu nad Kamernom i onda jednu bravuroznu igru protiv Švice gde će se kidisati bez prestanka, konstantan pritisak uz strast i naboj, shodno tome veliku pobedu osvojenu iz inata i zato što Piksi tako kaže!
P

Prćela

pre oko 2 godine

Idemo do 1.mesta u grupi.Zivjela Srbija
M

Mk

pre oko 2 godine

Ako prodjemo grupu vrlo moguce opet sa Portugalom, to bi bio show.. Kad bi ih opet dobili i izbacili, mislim da bi proterali sve nase igrace koji igraju u Portugalu🤣
B

Bachje

pre oko 2 godine

Misim da nam je ovo odlicno da vidimo dje smo mi i dje je Pixi
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Dzaba Vam lozenje rodjaci....daleko je novembar, a do tada, politicka situacija u svetu ce se zakomplikovati u tolikoj meri, da poput rusa- i nasi ce biti izbaceni. Necemo ni videti Katar...osim na tv....a umesto nas, naravno bice poslata neka od NATO zemalja koja se nije plasirala kroz kvalifikacije. Ali ovde jos uvek ima onih koji misle da je sport ispred politike. E pa, na zalost - nije.
M

Mardi

pre oko 2 godine

Vidi proroka jbt...
G

Gost444

pre oko 2 godine

Ok, kada si tako pametan, reci mi, s obzirom da ciljas da ce nas izbaciti ako ne uvedemo sankcije Rusiji, da li ce sve reprezentacije zemalja koje ne uvedu sankcije FIFA izbaciti ili ce to samo vaziti za nasu zemlju?
S

Sale76

pre oko 2 godine

2014. Hrvati su bili u grupi sa Brazilom i Kamerunom. Izgubili su od Brazila uz veliku pomoć sudija, ali su odrali Kamerun sa 4-0.
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

jesu, samo tad kamerun je imao mega zvezdu eto-a...a sad imaju tawambu...nemoj da me sprda neko ove moramo da pregazimo.
M

Mitar Mitra Mitar 111

pre oko 2 godine

Svetsko prvenstvo je najveća smotra najboljih fudbalera na svetu. Nijedna reprezentacija nije slučajno tu. Svaka reprezentacija će želeti da prikaže svoju državu u najboljem svetlu, a sa druge strane neće želeti da razočaraju svoje navijače. Svi će dati svoj maksimum - nečiji maksimum u trenutku će biti dovoljan, nečiji neće. Slabije reprezentacije su slabije samo na papiru. Teren je jedino merilo. Nema veće časti za fudbalera nego predstavljanje svoje nacije na Svetskom prvenstvu. Svaki turnir imamo reprezentacije koje odigraju iznad/ispod očekivanja ili u skladu sa očekivanjima. Dobili smo grupu shodno takmičenju na kojem učestvujemo. Lično sam zadovoljan. Prva utakmica na turniru je uvek mač sa dve oštrice, možemo da iznenadimo Brazilce, kao Hrvati 2014. godine. Kamerun je reprezentacija koja je jedva dobila Komore ( kojima je branio igrač ). A Švajcarska...E Švajcarska će proći onako kako je zaslužila, hajde to da prepustimo "onom gore"... Verujem u Piksija, verujem u Orlove. NE ODLUČUJEM DA LI ĆU UĆI U BITKU PO TOME KOLIKA JE SILA KOJA MI PRETI, VEĆ KOLIKU SVETINJU BRANIM. AJMOOOOOOOOOO BREEEE.
e

eskobar

pre oko 2 godine

vreme je za osvetu svajcarcima sad ilii nikad nema nista lepse od ovoga da se osvetimo
P

Psihoterapeut

pre oko 2 godine

Teško je priznati, ali sa ovakvim timom, služiće o za popravljanje gol razlike svim trima ekipama. Bolna realnost, ali istina!

Katalonija

pre oko 2 godine

Kada govoriš o timu, misliš na skup igrača. Na stranu stavljam istoriju, jer pričamo o kvalitetu timova. Kavlitet naših igrača je neuporedivo veći od igrača Švice i Kameruna, jednostavno su neuporedivi. Ako budemo maksimalno koncentrisani i motivisani, ne bi trebalo da se brine za uspeh. Problem su utakmice kao protiv Danske ili Škotske...
P

Pesimista

pre oko 2 godine

Za nas će biti u stilu "Važno je učestovati". Ishodi se znaju već sada! Vjv iz FSS ,spremaju već sada izveštaj da se pravdaju pred fudbalskom javnošću Srbije!!!
B

Bera995

pre oko 2 godine

Bas mi je drago sto smo ih dobili ponovo.Sa Krstajicem zamalo da prodjemo.Sa Piksijem uz malo srece, da im vratima i kao prvi da cepamo.Videli smo da mozemo da igramo fudbal.Samo jako od starta!!
D

Def

pre oko 2 godine

Necemo se obrukati ali osim eventualnog prolaska grupe necemo uraditi nista.Od 2018 za nas je vreme stalo.Milenkovic i dalje u Firenci,Savic i dalje u Laciju,Veljkovic Verder,Nastasic se vratio u Firencu,Radonjic i Zivkovic kanal,Pavlovic uzas sezona,Mladenovic uzas sezona,Jovic uzas sezona,Mitar i dalje 2. liga doduse jako dobar al opet malo za napredak.Sve u svemu samo Tadic i Vlahovic spremni za top fudbal.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Širi tvoj gubitnički mentalitet drugde. Imamo VMS-a. Prvi Srpski golman koji ume da igra nogama. Imamo odlazak Kolarova, to je dodvanja oduzimanjem. Imamo odlazak Matića i Milivojevića koji nam je uz fokus na Gudelja, jako ubrzao igru. Sergej jeste još u Laziju i jeste još najbolji centralni vezni Italije. Vlahović je vunderkind i sam je po sebi promenio celokupnu DNK reprezentacije. Lazović, Djuričić, i Ilić svi u dobroj formi. Mitrović u životnoj formi. Tadić standardno. Bleki puno napredovao kao igrač. Itd...itd
G

Gostqlqlymx X X xžsžsž

pre oko 2 godine

Napad je rezervisan nadam se za Mitrovica i Vlahovića,Tadić iza njih na sredini Gudelj i Sergej,Lukić...sa strane Kostić i povredjeni Darko Lazović i Djuričić,mali Ilić iz Verone možda. jedino nam odbrana skripi milenković je recimo sigurica a pored njega tesko pitanje,Veljković mladenovic pavlovic Mitrovic,spajic bilo ih je raznih i opet nemamo krsten stoperski par.Na klupu možda Radonjic,Zivkovic,Ristić,videćemo Piksi zna najbolje ali bolje od ovoga tesko da ce da izmisli to je sto je prolazimo grupu posle kako bude.
J

Joakim

pre oko 2 godine

Dajte Brazil da se igramooo oooo
G

Gost 0109

pre oko 2 godine

Bice tesko protiv Infatina, Katolicke crkve i nemackih sudija. A sa Brazilom, Ch i Kamerunom, lako cemo.
I

Idemo do trona

pre oko 2 godine

Vadi Vučko 10 milki za prolaz grupe
G

Grob

pre oko 2 godine

Toga od ponedeljka vise nema.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Igrači su tražili i priželjkivali Brazil, navijači osvetu Svicarcima. Dobili smo! Sada punom parom ka ostvarenju cilja. Na HRT 2 kažu Hrvati da je naša grupa najjaca.
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

ako cemo realno ovo jeste grupa smrti.
H

Hteli su

pre oko 2 godine

dobili su. Nakon Portugalije su svi pevali "dajte Brazil da se igramo" ajde onda momci, samo hrabro i igrajte se. Pogotovo sa šipcima koje nose tuđe boje, dajte im tri po srpskom pa i proslavite golove sa tri prsta srbija majko
O

OrloviNiskoPali

pre oko 2 godine

Nasim starletama srecan povratak kuci vec sredinom decembra
G

GostJP

pre oko 2 godine

Ako dodjemo kući sredinom decembra, u najmanju ruku bi igrali četvrtinu finala... "poznavaoče"
G

Gostfkkdlslačwčs

pre oko 2 godine

Grupa ko grupa nije najjača a mogla je i lakša,više me plaše neke povrede bitnih nam igrača.Samo da budemo zdravi a ostalo kako bude s verom u Boga i u Piksija.
a

alban lak

pre oko 2 godine

opet ce morati saqiri i xaka da prave orla hahaha
A

Aljbini Belokapić

pre oko 2 godine

Mogu samo da puste goluba ovaj put. Vaš brat Krstajić nije više selektor.
Z

Za redakciju

pre oko 2 godine

Uklonite ovaj komentar, ne dozvolite provokacije na nasem sajtu.
S

Sischke

pre oko 2 godine

prva protiv Brazila ,ma fatam prvi carter i na stadion !
D

Da li je

pre oko 2 godine

Afrikanci nezgodni, da su severnjaci pa da ne brinemo, ali nemamo jaku sredinu za njih, Onana nije branio skoro sve godine zbog suspenzije, Angisa odlicanbu Napoliju, Toko Ekambi u Lionu, ne znam da li Cupo Moting igra u prvoj... Daleko su laksi od Senegala.. Vidim da potcenjujete Svajcarsku u komentarima, ljudi oni su se plasirali kao 1. U grupi sa Evropskim sampionima, i na EP ispali na penalima od Spanije, pre toga prevaspitali Francusku.. Realan X ako odigramo kvalitetno.. Brazil ume da kiksne ali mi se cini da je Tite mnogo obazriviji i da ne precenjuje svoje igrace kao 2018, mislim pre svega na to da je uveo brojne mlade igrace koji su nosioci igre u klubovima ( Militao, Rodrigo, Vinisijus, Rafinja, Paqeta, Bruno Gimaraes, Entoni, Ricarlison) nije vise to Brazil koji se oslanja na Felipe Luisa, Dani Alvesa, Marsela itd.. Od garde iz 2018 mislim da su tu Alison, Silva, Nejmar, Kutinjo i Gabriel Zesus, mislim da je ovo nova generacija koja ce erupciju imati 2026 ... A mi kao mi, mislim da smo daleko bolji nego 2018, mirniji, iskusniji bas za te meceve, mladji i brzi nego tad, ali mi se cini da nemamo na sredini tu cvrstinu i vrlo labilnu odbranu, dobro je da su tu Mitrovic, Tadic, Sergej i Milenkovic kao mozda i glavne uzdanica, i svi vuku iskustvo sa tog meca protiv Svajcarske... Mislim da je najbitnija utakmica protiv Kameruna 1. Brazil 2.Srbija/Svajcarska 4.Kamerun
W

Wue

pre oko 2 godine

Mogu samo da primetim par komentara iz Hrvatske.Pozdrav za momke,lepo bi bilo da se sretnemo u 2.fazi,pa ko bude bolji neka prodje.
B

Bre

pre oko 2 godine

Realno repriza 1930. Sve pobede u grupi, Piksi novi Boža Dunster.
3

32 titula

pre oko 2 godine

Sta bre drugi u grupi kako bre drugi igramo da budemo prvi.
H

HNovi33

pre oko 2 godine

Ljudi moji ja ne mogu da vjerujem da vidim u komentarima da se ljudi plase Švajcarske kojoj u napadu igra Gavranović i Kameruna gdje im pola reprezentacijr igra u Aziji, Saudijskoj Arabiji i Americi? Jedino je tu Brazil baš jak a od ove dvije reprezentacije smo za klasu bolji. Pogledajte nase repzentativce u kojim klubovima i ligama igraju i kakvu ulogu imaju u njima i pogledajte Švajcarske i Kamerunske. Pa to je smiješno upoređivati i još niko nema ono što mi imamo to je Piksi. Tako da nisu mi jasni ovi komentari puni nekih crnih slutnji i nekakvog pesimizma. Ljudi moji prolazimo grupu a ko zna mozda i Brazil iznenadimo.
D

Do koske

pre oko 2 godine

Tako je! Grad je naš!!!! Osvajamo Mundijal tek tako. Podesi budilnik da ne prespavaš slučajno. Tebe prošla takmičenja izgleda zaobišla u širokom luku.
D

Dubica

pre oko 2 godine

Loše je prvu igrati sa Brazilom. Ako izgubimo pritisak protiv Kameruna u drugoj. Ako Švica dobije u prvu teško ćemo proći.
I

IvicaKralj

pre oko 2 godine

otkinuce nas svi.
Г

Гост

pre oko 2 godine

Од оног старог бразила је остало само име није то више то може да се игра са њима као и са швајцарском, од нашег успеха зависи дал ће наши тамо отићи да играју фудбал или да пију пуше коцкају дрогирају се и јуре к*рве
G

GostIgi88

pre oko 2 godine

Brate to je Katar to je muslimanski svijet. Tesko da ces tamo da nadjes sve ovo sto si ti pobrojao. Nije to Brazil.
A

Al Muntazah

pre oko 2 godine

Prijatelju, mislis da toga tamo nema? Mozda za sirotinju nema, ali za bogatune ima svega. A Arapi bas vole. Vole i da pametuju o religiji a ovamo idu na vikende na Tajland i vracaju se prepuni lepih uspomena.
D

Dohell

pre oko 2 godine

Vole i da imaju nekoliko žena, koje sede kod kuće ili idu sa pratnjom u shopping mall-ove da se malo razonode. Dok muški idu okolo, ima tu stjuardesa, aerodromskog osoblja, ugostiteljki, decaka puno...
4

442

pre oko 2 godine

Dakle najvažnija utakmica u grupi će biti u poslednjem kolu protiv Švajcaraca.Do te utakmice imamo čitavih osam meseci za pripremu.Najvažnija je psihološka priprema.Albanci iz Švajcarske će,kao i prošli put,ići na provokacije.Mi nismo psihički bili spremni za tu utakmicu i naseli smo na njihove provokacije.Ovaj put moramo potpuno drugačije ući u tu utakmicu.Hladne glave,ne obazirati se na provokacije i razbiti ih jer smo bolji.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Odlicna grupa,da sam birao bolje ne bih. Sa Svicom i Kamerunom se itekako moze igrati. Brazil je tu da malo moral proradi kod ekipe. Velike sanse za prolaz dalje-prilika da Piksi pokaze i dostigne najveci uspeh u istoriji,veci nego dok je bio igrac,a bio je igracina.
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Bravo zemljače! Ljudi ne shvataju da ukoliko želiš dalje moraš da igraš fudbal i pobedjujes. Švajcarska i Kamerun su itekako ekipe koje možemo i trebamo da pobedimo ukoliko igramo kao u Lisabonu, a na Brazil muški pa šta bude. Srećno!!!
L

Leskovac CZ

pre oko 2 godine

Realno smo dobili najslabiju selekciju iz Evrope,a licno mislim da cemo bolje odigrati protiv Brazila koji nije bauk kao nekada nego da nam se pala Argentina ili Urugvaj.Jedino je cetvrti sesir mogao da nam da lakseg protivnika.Mislim da ce gol razlika odluciti ko ce biti prvi,mi ili Brazil,mali Siptari lagano ispadaju u ovoj grupi.
b

bratkooo

pre oko 2 godine

kad si ti pratio fudbal pre nekih 15 godna zadnji put.Kakav urugva ljudi se do zadnje kola tukli za prolazak na prvenstvo,cela generacija im omatorila i brazil i argentina im spakovali po 4 komada u zadnjih par meseci..A brazil kakav god da je,daleko je jaci i kompaktniji i bolje igra nego generacije 2018,2014 a ona 2010. je bila smesna.Svajcarsa je izbacila francusku svetske prvake sa eura i ispala od spanije na penale.Po igracima smo tu negde po sistemu koji mi kao imamo zadnjih godinu dana a oni 15 godina smo daleko iza.
L

Leskovac CZ

pre oko 2 godine

Znam sta sam napisao a razlog tome je sto mi tradicionalno odlicno igramo protiv zvucnih imena(Brazil,Nemacka,Portugalija,Spanija...),a rasipamo bodove protiv manje zvucnih a dobrih reprezentacija(Irska,Ukrajina,Danska,Skotska...).Svajcarci igraju fudbal koji nama odgovara i videces da ce biti bar 2 gola razlike u nasu korist.Sa Kamerunom treba odigrati pametno i sa ne previse visokom zadnjom linijom jer su nam stoperi spori a bekovi ofanzivni i lako moze da nam sevne neka kontra.
G

Gosteh

pre oko 2 godine

Auuuu,koliko "stručnjaka". Puna Srbija,zato smo i dotakli dno. Svi se prave pametni,svi se u sve razumeju,strašno
Ф

ФКВ1914

pre oko 2 godine

Навијај, не таласај! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

Susjed

pre oko 2 godine

Potpisujem odmah neka Srbija bude prvak svijeta,samo nek bude mir u svijetu.Toliko sam se radovao ždrijebu,ali sve mi ima neki gorak okus dok ljudi ginu u glupom ratu.I nije fer prema ruskim nogometašima sigurno ljudi nisu željeli rat,ovako nisu ni dobili šansu .Samo da sukobi stanu,kad već nisu spriječeni kad se moralo i trebalo.Nadam se da će sport istisnuti ratovanje i jedina nadmetanja neka budu u sportskim arenama.
Z

Z Dj

pre oko 2 godine

E evo prilike da sada smenimo Piksija i vratimo Krstajica,covek poznaje grupu jedino Gana upala umesto Katara.
K

Kostas Mitroglu

pre oko 2 godine

Ne postoji veci motiv od toga sto je kafu spomenu svajcarce i kamerun...mi smo dosli na izlet u katar? Ajde bre jednom inat da Vam proradi pregazite to kao plitak potok...realno po imenima imamo jaci tim od sve 3 reprezentacije. Nego se ja plasim pobede nad Brazilom sto bi ih vinulo u zvezde i tu bi se pogubili onako maksimalno....
L

Lanmiiiii

pre oko 2 godine

Prvo je pricao o Srbiji, pa onda redom. Ko je cuo, cuo je...
G

Godzila

pre oko 2 godine

Po imenima imamo jači tim od Brazila? ok 😄
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

druze, taj brazil ne moze da se meri sa brazilom od pre 15-20 godina...a videces i sam, njima je 1/4 finale limit...po meni je mnogo bolja opcija brazil, nego spanija, engleska, holandija, argentina ili belgija...sve u svemu poenta cele price je da treba da budemo ponosni, jedna italija ne igra svetsko, a mi igramo...da sam se ja pitao moze ista ova grupa samo iz 4 sesira bih odabrao saudijsku arabiju...brazil i svica se dobijaju na inat i hladnu glavu.
Z

ZDj

pre oko 2 godine

Covek je lepo govorio a nas jedva da ima na mapi lupom da nas trazis a o fudbalu je bez veze govoriti. Ne znam zasto nam istina toliko smeta.
M

Mouth-Sha

pre oko 2 godine

Mi ćemo proć grupu lagano.Bilo bi dobro za nase odnose da se sudarimo s vama,posle grupne faze!Nisam htia nikog vrijeđat ovim postom,samo kazem.Croatia-Srbia bi bilo nevjerojatno!
S

Souness

pre oko 2 godine

Deža vi
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Nije moglo gore kada se sve uzme u obzir...Holandjani najbolje prosli a bogami i Hrvati imaju samo Belgiju za borbu za prvo mjesto. Nama je svaka utakmica teska borba i na 100 posto nasih mogucnosti i da se nadas i fortuni. Brazil nema sta da se komentarise...Svajcarci znamo zbog naboja i svega sto se izdesavalo na proslom Svjetskom i dugova, a iz Afrike smo dobili najtezu reprezentaciju. Mozda je tako i najbolje a i vecina je trazila najbolje pa i Stojkovic koga nisu zanimali protivnici vec nase dvoriste i mi sami. Na nama je da se potvrdimo i pokazemo da li imamo kvalitet da se nadigravamo sa najboljima i pokusamo proci pre svega grupu pa onda sta nam bog da...sve je moguce kada vjerujes!!!
W

Www

pre oko 2 godine

Dzaba slaba grupa kad se posle ukrstis sa jacom ekipom nista ne znaci da imas slabu grupu, kada je HR stigla do finala je imala samo srece sa zrebom osim engleske da su igrali protiv belgije ispali bi odma.. Ili francuske ranije
G

GostNBG

pre oko 2 godine

Ljudi prekinite da pricate o Kameruncima kao naiiacoj africkoj reprezentaciji.Daleko su iza Senegala i Maroka.U rangu su sa Ganom.Zapravo nista specijalno.Jako takticki slaba i divlja reprezentacija.Ko je pratio KAN video je sve.Da nisu bili domacini ne bi iz grupe izasli.Jedina realna opasnost Toko Ekambi iz Liona.Ostalo ljuti prosek.Napad deda Abubakar i Cupo Moting drvo.Sto se tice Brazila treba izaci hrabro pa kako bude.Svakako zavisimi najvise od sebe.Ako smo u stanju da dobijemo Svajcarce i Kamerun idemo dalje.Ako ne mozemo njih da dobijemo nemamo ni sta da trazimo u 1/8 finala.Zivela Srbija🔴🔵⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸
A

Ali bukvalno

pre oko 2 godine

Kamerun je daleko od najjače afričke reprezentacije. Najverovatnije nisi pratio KAN i kvalifikacije za SP, jer da jesi video bi da su se provlačili i da su bolji ispadali. Tako da prestanite sa ovim pesimizmom, pa i da jesu jaki ako želimo uspeh, moramo da gazimo hrabro svakog.
G

Goranac

pre oko 2 godine

Navijamo za Serbia! Uaaaaaa Switzerland i UÇK!
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Tako je braćo sa Šarplanine! Živeli!
D

Dil

pre oko 2 godine

Ljudi, ovo je istorijska sansa da im vratimo milo za drago, zna se kome.. Verujem i ubedjen sam u to.
P

Pohahontas

pre oko 2 godine

Kome, Kamerunu ili Brazilu?
9

91

pre oko 2 godine

Kamerun nema nikakav tim imaju Ekambija iz Liona i Onanu. Svajcarska nista posebno ovi albanci nisu vise ko sto su bili, tako da mozemo do drugog mesta.
A

A mi

pre oko 2 godine

imamo strasan tim. Daj bre bez lozenja.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Nećemo izgubiti ni jednu utakmicu u grupi, I DALJE IDEMO KAO PRVACI GRUPE. IDEMO SRBIJO !!! 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
W

Www

pre oko 2 godine

Dobra je stvar sto je prva protiv Brazila ko zna najteza je ta prva utakmica, obicno teska za favorite bude, tako da mozda ovog puta mi sa Brazil x tako i svajcarska sa kamerunom jeste Brazil brazil Ali nije taj Brazil kao nekad da ga se treba toliko plasiti nisu ni favoriti za osvajanje sigurno, sad imaju sve zvezde naravno mogu oni I da osvoje ali bilo bi to veliko iznenadjenje, druga utakmica najbitnije zato sto ako pobedimo kamerun sve je u nasim rukama, a mozemo zato sto takodje imaju dobre igrace ali nisu kao kolektiv dobri da ne kazem takticki nepismeni, moramo da dobijemo, inonda ta treca u kojoj smo po meni favoriti blagi, plus ako budu oni pod pritiskom da moraju da pobede, nama lakse, a ako dozvolimo da nas pobedi kepec opet I dzaka onda smo I mi samo ekipa iz cetvrtog sesira ipak, I ako smo sada u 3..
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Nećemo proći grupu.
K

Kengur

pre oko 2 godine

Druze, tvoji Holandjani izvukli Katar, Ekvador i Senegal. Ako ne prodjete tu grupu, onda pocnite da igrate pabel ili futsal.
M

MORIENTES

pre oko 2 godine

Necemo ni mi.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Hvala što pratiš moje izjave. Želeo sam da budemo sa Holanđanima ali eto.... Proći će Holanđani grupu.
С

Српски језик и књижевност

pre oko 2 godine

Највише нас је коштало оно кад су оператери у Србији омогућили куповину телефона за један динар! Од тада су сви постали у могућности да кажу нешто,прокоментаришу...без обзира што су неписмени! Замолио бих неписмене, да ако не знају како се пише нека реч,пронађу на гугл претраживачу! Прво школа,па онда коментари!!
z

zorz94

pre oko 2 godine

Када ставиш запету, тачку, узвичник, онда се одвоји једно место па кренеш да пишеш. Кад се већ правиш паметан да ти кажем.
1

1718181718

pre oko 2 godine

Mozda ne radi coveku space hahah
H

Haos

pre oko 2 godine

Space nije uračunat u onaj jedan dinar 🤷
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Ako budemo drugi, jel se ukrštamo sa grupom gde je Portugal?
K

King Federer

pre oko 2 godine

Ne, ukrstamo se sa grupom gde su Amerika, Engleska i Iran.
s

stefan1111111

pre oko 2 godine

Da, ako budemo drugi, a portugal prvi, s njima igramo 1/8
J

Ja bre

pre oko 2 godine

Bice nam grupa Brazil, Kamerun i Svajcarska.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Smesi nam se cetvrto mesto vidim. Izgorimo protiv "Svajcaraca" zato sto nam neko nesto pokaze rukama sto "lici" na pticu ili leptira, Kamerun potcenimo jer smo najaci a protiv Brazila "hrabro poginemo".

B9

pre oko 2 godine

Pokažu nam rukama našeg dvoglavog orla?
A

Anangaranga

pre oko 2 godine

A revansi? Igraju se i revansi sa tim ekipama, kao u LS i LE.
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Prva i poslednja utakmica na turniru protiv Brazila, a ove između ćemo lagano.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Bolje sto odmah igramo sa Brazilom, da to odmah skinemo sa dnevnog reda. Onda za nas pocinje prava borba od drugog kola, a ne da nam treba pobeda za prolaz dalje protiv brazila kao 2018.
G

GostIgi88

pre oko 2 godine

Prva utakmica sa Brazilom. Tu pokusati odigrati kao protiv Portugala i mozemo se necemu nadati bar iksu. Druga protiv Svajcarske tu mora da se ide na pobjedu i treca Kamerun takodje samo pobjeda dolazi u obzir. Mislim da Srbija moze lako da bude druga u grupi. Vjerujem u ove momke vjerujem u Piksija.
G

Gosnou

pre oko 2 godine

treću sa Swis, druga Kamerun.
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Eto kad neko ko nema blage veze komentariše. Sa Švicom je zadnja utakmica u grupi. Skoro pa ista grupa sa SP2018.
G

GostIgi88

pre oko 2 godine

@Gosnou. Uh jos bolje. Najsladje za kraj 😄
G

Gost123

pre oko 2 godine

2 sa kamerunom a poslednja za prolaz sa Svajcarskom
T

Trinitrotoluen

pre oko 2 godine

@dottore13 Nije tacno, ide se redom, prva tekma sa Brazilom, druga sa Svajcarskom, treca sa Kamerunom.
P

Portugal

pre oko 2 godine

Pevali su naši posle pobede u Portugalu "Daj teee Braziiil daaa seee igramooo"! Eto im Brazil 😁
С

Срб

pre oko 2 godine

Пакао од групе.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Švajcarska nam jednostavno ne odgovara kao i mnogima njihov stil igre. Brazil je Brazil, a Kamerun ? Uglavnom su fizički superiorniji u odnosu na nas. Biće pakleno teško i poznavajući naše igranje po grupama na tako velikim smotrama, nisam optimista. Uostalom to govore naši rezultati.
B

Bre

pre oko 2 godine

Švajcarska je krš ekipa, ali imaju protekciju na žrebovima (čitaj nameštaju), kako u kvalifikacijama, tako i na prvenstvima. Nikad, ali apsolutno nikad nisu dobili grupu sa npr. Nemačkom i Argentinom, a o kvalifikacijama da ne pričamo.
T

Taktika bigotac

pre oko 2 godine

Treba povesti nekoliko igrača umesto onih koji svakako nece igrati,da polome noge nekom iz Brazila.Jako u startu da krenemo!
D

Dzo Black.

pre oko 2 godine

Izbacili smo Portugalce, mozemo i Brazil.

Mr 007

pre oko 2 godine

AJMO PIKSI,RASTURI svajcarce i sacirija!!! NAPRED SRBIJA🔥🔥🔥
G

Gost22224

pre oko 2 godine

Sto da bude pakleno kad smo realno jaci i od Kameruna i od Svajcarkse. Jos veci motiv protiv svajcaraca.. Kamerun nema nikakav tim, dok Svajcarska Saciri samo koji je u padu i mozda dva igraca nesto, tanki i oni.. Mi u punom naletu..
G

Gosteneb

pre oko 2 godine

U punom naletu sa Pavlovićem, Spajićem, Veljkovićem na štoperima?
T

TAWAMBA11

pre oko 2 godine

Eto, dobili smo Brazilce, starog druga Dzerdana Sacirija i brata Tawambu. Moglo i bolje ali sta je tu je. Piksi da zategne odbranu i ja ne brinem za sledecu rundu. Paziti da ne sagorimo protiv "Svicaraca"..
B

Banca

pre oko 2 godine

Mi ovu grupu proći nećemo zato što nemamo ratnički mentalitet kao u svim kolektivni sportovima osim rukometa
G

Grob

pre oko 2 godine

Odlicno! Bas da vidimo da li smo napredovali ili ne.
T

Teça

pre oko 2 godine

Brazil će nam utera 5 komada.Pored Milenkovica i Snorkijevca Pavlovica 5laganih komata
D

Di Mateo

pre oko 2 godine

Nek igra Kajzer Drago najvise bi to voleo a? Au da, on je kod Habzburga.
T

Teça

pre oko 2 godine

On je za Pavlovica Maldini lično
D

Di Mateo

pre oko 2 godine

Tečo tek izvukli rivale, a već pljuješ igrače...
G

Gost997

pre oko 2 godine

Koliko je kvalitet fudbala opao nemoj nikod da zacudi da mi odemo do samog kraja a ne da grupu prodjemo. Imamo dva najbolja igraca serije a, najboljeg igraca van liga petice, ostali svi u najjacim ligama igraju, zasto bi se plasili Brazila sa Vinisijusom koji samo zna da trci i bivsim igracem Nejmarom.
O

Orao

pre oko 2 godine

A jest mi drago sto smo Svajcarce izvukli!!! Neka neka sve s kamatom da vratimo! Setite se samo te pljačke
G

Gost23

pre oko 2 godine

A lelelelelelelelelelele, koji dunsteri na RTS-u?!? Prekidaju žreb Slagalicom, leb ti tvoj?! Neverovatno, kakvi amateri rade na toj televiziji!? Nema analize, nema ništa, a Hrvati na HRT-u upravo vrše analizu žreba!? Ne znaš da li da se smeješ ili plačeš!?!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Kako protiv slagalice..
X

Xherdo

pre oko 2 godine

Oooo koga ja to vidim haha. Bice lepa utakmica.
Č

Čečen

pre oko 2 godine

4.mjesto u grupi! Realnost!
K

Kidi

pre oko 2 godine

Zlo i naopako. Ne verujem da je ista grupa. Ova moja Srbija nikako da napreduje, pa ni u zrebu najobicnijem. Al dobro, ako se osvetimo - TOP. Al ako nas opet nabiju, da se covek prosto ubije.
G

GostIgi88

pre oko 2 godine

Kako nikako da napreduje? Zar nije napredak otici dva puta za redom na SP kao prvi u grupi? Kako moze nazadovanje da bude običan žrijeb u kojem nemaš ti nikakvu kontrolu niti je to u tvojoj moći već je tvoja sudbina u kojoj ćeš grupi biti u tuđim rukama.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Mislio sam...sve nam je u Srbiji isto godinama. Kao u neki zacaran krug da smo usli. Vise, kao u veš-mašinu
Y

Yamahoo

pre oko 2 godine

Ajmo braco sta ste se uplasili male svajcarske kojima je najskuplji igrac po transfermaketu dzaka 20milki propali hahah,I Kameruna koji vredi 100 Milliona hahah do tad ce nama duca da vredi sam toliko…
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Nije nas zadužila Švajcarska već odvratni Feliks Brih...
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Zreb katastrofa blago receno. Najtezi moguci iz prvog sesira, UEFA zasticenja reprezetacija iz drugog, i kamerun iz cetvrtog koji verovatno nije nista slabiji od svajcarske.
N

Novak majstor

pre oko 2 godine

Iskreno ako nejimar bude igrao za brazil sanse nam rastu,u koji god tim da dodje lik ga rasturi

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Moje predviđanje, pobeđujemo Švajcarce, pobeda ili nerešeno sa Brazilom (prva utakmica na SP, iznenadićemo ih) ali zato gubimo od Kameruna... I naravno prilazimo grupu :)
I

Idemoo

pre oko 2 godine

Kad god smo bili na papiru favoriti mi smo loše prošli, zato idemo da igramo fudbal pa šta bude, konačno ličimo na tim i imamo šanse sa svakim, nismo slučajno dobili Portugal NAPRED SRBIJAAA

1902

pre oko 2 godine

Prolazi Srbija ladno.Pobedit Kamerun i osvetit se ovim za ono u Rusiji i to je to a sa Brazilom sta bude bude :D samo igrat protiv Brazila je cast…
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Tesko nama sa rts-om. Onako iznenadan prekid zreba i pocetak emitivanja slagalice,sta ocekivati od prenosa sp?
D

Dinara91

pre oko 2 godine

Neznam koji rts ti imas na mom je zreb do kraja bio
b

bas tako

pre oko 2 godine

meni je to glavni utisak. uskratise nam da cujemo borin komentar. koji su to bilmezi.
@

@dinara 91

pre oko 2 godine

Imam rts iz beograda iz takovske ulice😄
P

Piksi do pehara

pre oko 2 godine

Taman htedoh da cujem Boru Milutinovica, ali prekide me skocko...
H

Hislop

pre oko 2 godine

Skocko 3x karo
l

lool

pre oko 2 godine

Nadam se, za razliku od proslog puta, da cemo biti nalozeni kao "svajcarci"
i

igor78

pre oko 2 godine

Prvaa grupa, da vidimo imamo li karakter! Samo napred momci, čekam vas u Kataru
C

Che T

pre oko 2 godine

1 Brazil 2 Kamerun 3 Svajcarska 4 Srbija
c

cobe1985

pre oko 2 godine

korektna grupa, moze se proci. drago mi je da su svicarci opet tu, samo ovaj put orlic poletjeti nece.
J

Joksaaaa

pre oko 2 godine

Brazil plus ovi Africki Brazilci. Rokenrol.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Gotovo repriza sa prošlog svijetskog 🤷‍♂️ samo mi bih volio da prvu igramo sa Sviciom, bojim se da nas, Brazil ne otvori prvi meč i onda smo u psihičkom ambisu, al nadam se remijem protiv Brazila i da zgazimo Svicu i pobjedimo Kamerunce

goranc333@gmail.com

pre oko 2 godine

Da primimo 6 komada od Brazila, pa možemo odma' kući.
a

abc

pre oko 2 godine

Samo nek se Mitar ne izvinjava Šaciriju na poluvremenu zato što vodimo, i vec smo na pola puta od prolaza dalje. Kad sam u Rusiji video kako razgovara sa njim dok idu prema tunelu, onako ulizivački, znao sam da gubimo na kraju. Mora Dragiša Binić da bude uz reprezentaciju u Kataru, nama mnogo jedostaje drskosti, šampionskog gena...
J

Jeezy

pre oko 2 godine

Odmah slomiti nogu Neimaru u prvih 30.min
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Mi najtežu komšije najlaksu od zadnja 2 moguća izvlačenja. Biće pakleno. Al samo da se revansiramo svajcarcima. Ja verujem u težak prolaz i pored ovakve odbrane.

Vuco

pre oko 2 godine

Hrvati nemaju sta da traze ukrstaju se sa grupom Nemacka-Spanija.
B

Blabla01

pre oko 2 godine

Prva nasa utakmica taman za moju Slavu.Uz Boziju pomoc da dobijemo Brazil(a i ove ostale)
S

Sale UGRINOVCI

pre oko 2 godine

👌🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Jedna od najtežih grupa...... Biće pakleno teško......
G

GISKA 88

pre oko 2 godine

Prolazimo kao treci u grupi,i automatski igramo osminu finala evropskog prvenstva! :)
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Mozda kao treci odemo u liga konferenciju...
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Da im vratimo :)
S

Srbija 1990

pre oko 2 godine

Ajmo da im sve vratimo onako kako treba!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Teska grupa skroz, idemo dobiti Brazil i prolazimo sigurno !
G

Gost da

pre oko 2 godine

Nije ni čudo što toliko kukamo, kad tresnemo sa visine,ni malo realnosti nemamo.
S

Srdjanko

pre oko 2 godine

Jako teska grupa. Ali nikad se ne zna. Sa Brazilom i Svajcarskom znamo na cemu smo, ali Kamerun isto ima jake i brze igrace, bice tesko.

07.08.16

pre oko 2 godine

Prva emocija svima nama je da vratimo Svajcarcima,za provokacije,za kradju.Teska grupa,moglo je dosta lakse,dobili smo iz prvog i poslednjeg sesira najmanje pozeljne reprezentacije.Ako prodjemo,ukrstamo sa Portugalom ili Urugvajem.Ne znam,ima jos 7 meseci,videcemo.Kraj ove sezone,pa letnja pauza,pa novo prvenstvo,videcemo ko ce biti u kakvoj formi,kakva ce situacija sa povredama biti.Mozemo da prodjemo,naravno,ali i da ne prodjemo.Teska grupa,Brazil prolazi,nadam se i mi.Mozemo sa svima.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Gde baš Kamerun od svih ovih Indijanaca...
L

Lemi88

pre oko 2 godine

Dosta su slabiji nego pre, odlucujuci mec sa alzirom im je igrao Leandre Tawamba. Abubakar je u padu, chupo moting iz bajerna solidan.
D

Dragan82

pre oko 2 godine

Zasto? Pa oni su jedva prosli i u dve utakmice sigurno bili lošiji od Alžira. Sasvim je ok da dobijemo njih ,sigurno bolje nego da smo dobili Senegal ili Maroko
G

Gost92827

pre oko 2 godine

Njihov najbolji igrac je Karl Toko Ekambi.
a

aleksa101

pre oko 2 godine

Ovom timu nebo je granica.. Navijam i za naseg Knindžu Borjana protiv Hrvatske :)
Z

ZvonimirSB

pre oko 2 godine

kninđa u Kanadi

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Nije toliko teška. Drugo mesto je sasvim realno
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ne bojte se braco ovakav poredak kakav je sad bice i na kraju...a u 1/8 finala na portugalce da ih opet pocistimo za 1/4 finale.
G

Gost007

pre oko 2 godine

Voditelj RTS očekivao u grupi Azerbejdžan i Moldaviju.
N

NoName1

pre oko 2 godine

Ima to i dobrih stvari. Brzo ćemo kući.
G

Gost1234567

pre oko 2 godine

Da je bila i Kostarika, pa da bude ista grupa kao u Rusiji. Nije lose, nije lose...
h

holmess

pre oko 2 godine

MOZEMO DALJE SIGURNO! NAPRED SRBIJA ALE
9

9099099

pre oko 2 godine

Dobijamo Švajcarsku a gubimo od Kameruna, živi bili pa videli. Nama generalno ne leže ti Afrikaneri (Obala Slonovače 2006, Gana 2010).
z

zosim

pre oko 2 godine

ma nama niko ne leži, čovek kad čita ovakve komentare stvarno da nas bude sramota, da ni sa kim ne znamo da igramo
9

9099099

pre oko 2 godine

Pa jesmo ih dobili ikada?
G

Gost1978

pre oko 2 godine

da vidimo koliko smo napredovali
T

Tacno!

pre oko 2 godine

Doslovno, za tu svrhu bolja grupa nije mogla biti, tačno linearno da vidimo koliko smo za 3 i po godine napredovali

VeljaCZV

pre oko 2 godine

Prolazimo Švajcarce, verujte mi, ima Boga zbog one krađe !!!
G

Gost e

pre oko 2 godine

Tačno,Brazil,Kamerun,Srbija treća,Švajcarska četvrta.
r

ranGo

pre oko 2 godine

pukovnici ili pokojnici...
A

Arcibald123

pre oko 2 godine

Au Kamerun...

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Osveta braco,osveta!
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Namješten žreb.
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Ti si jedini pametan ovde. Odmah sam shvatio da je Fifa nameštaljka.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Ako nam je Bora Milutinović namestio, onda je stvarno namešteno!!!
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 godine

E dobro je,svajcarcima vracamo Milo za Drago,da vidimo ko ce biti cetvrta reprezentacije,imamo sanse za prolaz...

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Pa sami smo tražili "dajte Brazil da se igramo"... Ako odigramo kako možemo, prolazimo grupu... Živeli
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Kakva glupost, znaci igras pre 4 godine sa njima, cekas 4 godine na novo Sv. prvenstvo i umesto da nam neka druga reprezentacija padne, mi smo kopirali sve. Ako dodje Kostarika, necu ni da gledam.
T

Tasjan

pre oko 2 godine

Vreme da se skresu krila!
M

Mrk12345

pre oko 2 godine

Jos pobednik Kosta Rika- Novi Zeland.
S

Srpski jezik i književnost

pre oko 2 godine

Piše se Kostarika! Prvo škola pa komentari!
r

roni

pre oko 2 godine

odlicno taman da se osvetimo jednima i drugima i prodjemo kao prvi u grupi.samo iz nekog razloga tadica da ne vodi na svetsko
G

Gost e

pre oko 2 godine

Daće nam Brazil pet komada.
r

roni

pre oko 2 godine

gost e ko majke ti?nejmar,ricairlson,vinisijus ili kazemiro?
G

Gost e za roni

pre oko 2 godine

Svako po jedan.Ti nabroja, pa evo i ja ću,Pavlović,Nastasić,Milenković,S.Mitrović.Sad kad pogledam nabrojane,malo sam i rekao.
t

tečica

pre oko 2 godine

ma dajte ih sve da se igramooo igramooo!
G

Gost cccc

pre oko 2 godine

Mozda je ovo neki znak,da vratimo svajcarcima milo za drago .... Po mogustvu,da opet sudi ono svapsko cudo ..... Napred SRBIJA !!!!!!
G

Gost 33

pre oko 2 godine

Osveta sledi 💪💪 Idemo momci
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

VREME JE ZA NAPLATU DUGOVA! DAJ IM OVAMO BREEEEEEEEE
K

Katstrofa

pre oko 2 godine

Za Brazilce,naravno! 😎

Miki_Rubiroza23

pre oko 2 godine

Ovo su paranormalne stvari! 😄
m

markosa

pre oko 2 godine

Pa kako bre opet, o neeeeee
G

Gost ka

pre oko 2 godine

prolazimoooooo

VASKE

pre oko 2 godine

Osveta se sprema....