Komentari na vest

Srbija u Oslu za status elitne reprezentacije

Б

Бард Жива

pre preko 1 godinu

Маа убићемо их. Имају позади 2 дивљака.
B

Borik 82

pre preko 1 godinu

2&GG večeras Al sta god napravili veceras,zaslužuju nasu podršku jer su je zasluzili svojom igrom i rezultatima. Na SP očekuje se prolazak grupe,sve preko toga bi bio veliki uspijeh. Napred naši !
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Ova utakmica je skoro pa bitna kao i ona u Lisabonu. Baraž za Euro i drugi šešir, ovo moramo dobiti.
R

Realnooo

pre preko 1 godinu

Daj bre neka uvedu plave dreseve kao u Kosarci ovi crveni za K!
P

Prelepost

pre preko 1 godinu

Bukvlano. Plavi dres, ali, lepo dizajniran. Sa crveno-plavo-belom trakom preko grudi.
g

gx

pre preko 1 godinu

A grb nam je katastrofa kao poljski .. boze pa bre ste vi videli sta ste dobili...Ali ajde mi da pobedimo veceras...to je najbitnije...pa posle. Ako moze menjaj te to bre..
f

fudbalski ekspert

pre preko 1 godinu

Stav na terenu i želja za dominacijom čine od nas eltnu reprezentaciju. Kvalitet kadra diktira postavku selektora, tim koji ima klasu i to na evropskom nivou: Tadić - Mitrović Kostić - Vlahović Živković - Sergej Lazović - Lukić Mladenović - Đuričić Ofanzivni potencijal koji ne može da se ignoriše.
R

Ratko M.

pre preko 1 godinu

Prvaci Sveta 2022. E sad minusi ali vidjećemo. Idemo!
l

pre preko 1 godinu

Grupu da prodjemo
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Gospodo novinari, i Vi velikim delom uticete da javnost bude potpuni nerealna,nemojte samo to ,,takav smo narod"...
b

bravo

pre preko 1 godinu

Treba ovu da krenemo sa jednim napadacem, Da igramo 3-4-3 Na wing bekovima levo Radonjica kao kontra krilo a desno Lazovica, u napadu Zivkovic,Vlahovic i Djuricic a na sredini Lukic i Maksimovic. U odbranu da se vrate Pavlovic i Veljkovic. I onda pazite ovu moc na klupi koja je spremna da udje svakog trena, Tadic, Mitrovic,Kostic,Jovic,Lazovic, najveca snaga ove ekipe je sto ima veliki roster jako kvalitetnih igraca i svi jedva cekaju da igraju, e to je pravim tim!
p

plavac

pre preko 1 godinu

da se manete tog ziherašenja protiv ovih ribara,treba i njih da nadušimo tri komada i ćao
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Stavio si Lazovića i u prvu postavu i na klupu...
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

...a Radonjić da igra WB ne može, može samo da igra krilo tu gde si stavio Živkovića...
@

@bravo

pre preko 1 godinu

Aleksandra Mitrovića na klupu? Tebi nisu svi kod kuće!
d

djakovica

pre preko 1 godinu

izgleda da je jedino resenje da se u Nisu napravi nov stadion,posto ovi novi imaju mali kapacitet i to nema kao uslove,ne ynam onda kako imaju uslove da igraju oni u San Marinu ,Andori itd.U Nisu ima i aerodrom tako da bi to iygleda bilo najbolje resenje,jer je vise evidentno postalo da ljude u beogradu reprezentacija ne zanima,a neko mora da puca preko 50 e da bi dosao i vratio se kuci.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Eee, Čair je mnogo lepo projektovan stadion...ali, između projekta i izvođenja radova je neko drpio ogromnu lovu, tako da je ispalo ovo što je ispalo...
П

Паљевина

pre preko 1 godinu

Какав год резултат да буде вечерас, верујем у Пиксија и овај тим. Напредујемо, играмо нападачки фудбал константно, што ми се свиђа. По стоти пут тресе ложење пред светско првенство, ваљда ће бити другачији ток него претходних деценија :)
C

Coa 90

pre preko 1 godinu

Šta god da urade večeras moramo da budemo ponosni i zadovoljni.
N

NBGD

pre preko 1 godinu

GG
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Babic je najvise odusevio na prethodnoj utakmici. Pavlovic - Veljkovic - Babic. To je nasa najbolja odbrana. Jos nesto Veljkovic je igrac koji ima najveci postotak tacnih pasova u Ligi nacija. Prosto decko ne gresi u dodavanju. A pas mu je fantasticno precizan i miran. Sto je ogroman kvalitet. Cisto da se to kaze, posto je on dosta podcenjen igrac kod nas.
g

gost 098

pre preko 1 godinu

Apsolutno netočno!! Veljković je na 18. mjestu sa prosjekom od 68.3 točna dodavanja ili 94%. Prva tri su Garcia 122(97%), Sule 98,2(95%) i Šatka 97,3 (94%)!
N

Nikola108@gost098

pre preko 1 godinu

Mislio sam na igrace nase reprezentacije. Od svih nasih igraca najprecizniji i najmirniji pas ima Veljkovic. Sto se tice liste svih igraca koji igraju u Ligi Nacija Veljkovic je na 5. mestu. Stim da su ispred njega 3 golmana. Koji se realno ne racunaju, jer su oni posebna prica. Oni nemaju markaciju na terenu od strane protivnickih igraca tj. nisu pod takvim pritiskom kao ostali igraci u polju.
g

gost098

pre preko 1 godinu

Što se tiče Srbije,Veljković je najbolji u točnim dodavanjima. Što se tiče Lige nacija,Veljković je na 18. mjestu. 1.Garcia , 2.Sule , 3. Šatka , 4. Škriniar , 5.Torres , 6.Mavropanos , 7.Dendoncker , 8.Kimmich ,9 .Rudiger , 10.Alderweireld , 11.Brozović , 12.Schlotterbeck , 13.McGregor , 14.Zabarnyi , 15.Azpllicueta , 16.Vertonghen , 17.Matviyenko , 18.Veljković. Službena statistika lige nacija. U ovome nema golmana, samo braniči i veznjaci.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ma osvajamo svetsko?