(©Starsport)
(©Starsport)

Srbiju će u Kataru bodriti više od 12.500 navijača

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.22. | 16:02

Objavio Jovan Šurbatović, gensek FSS-a

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće podršku veću nego što je iko očekivao u dalekom Kataru.

Kako je objavio generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, više od 12.500 navijača biće ukupno na tri utakmice Orlova u Dohi. Jasno, nije to baš da će naši fanovi nakrcati tribine na mundijalskim stadionima, ali nije to baš ni jeftina “ekskurzija”.

Izabrane vesti

Očekivano, najveće je interesovanje za meč sa Brazilom.

Očekujemo nikad veću i snažniju podršku. Za nas je bilo malo iznenađenje, ali prodali smo ovaj put dosta više karata nego na prethodnom Svetskom prvenstvu. Preko 12.500 ulaznica je prodato srpskim navijačima. Za utakmicu Brazil – Srbija prodato je 4.433 karte, za meč Kamerun - Srbija 3.783 i za meč sa Švajcarskom 3.796 ulaznice”, objavio je Šurbatović.

On je dodao i gde će srpski fanovi biti stacionirani.

“Naši navijači će biti smešteni u Dohi, Dubaiju i Abu Dabiju. U Dohi će biti u tri fan zone koje će deliti sa ostalima. U Dubaiju ćemo imati posebnu zonu samo za naše navijače, ona će biti u Sport sitiju i tu će biti najveća grupa naših fanova”, rekao je Jovan Šurbatović.

Reprezentacija Srbije će mečeve na Mundijalu igrati 24. novembra protiv Brazila, 28. novembra protiv Kameruna i 2. decembra će igrati protiv Švajcarske. 



tagovi

Jovan ŠurbatovićFudbalski savez Srbijefudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara