Srbin deo moćnog projekta: Lazarević zadužio dres petostrukog prvaka Evrope

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 17:05

Srpski futsal reprezentativac potpisao za Inter Movistar

Kruna karijere za najboljeg srpskog futsalera Jovana Lazarevića. Nekadašnji igrač Ekonomca, ali i ruskog Tjumena i španskog Valdepenjasa, zvanično je postao igrač petostrukog prvaka Evrope, Inter Movistara.

Srbin je zadužio desetku slavnog futsal tima i deo je, kako u samom Interu to nazivaju, moćnog projekta koji vodi trener Hose Lukas Mena, poznatiji pod nadimkom Pato. Inter se ove zime potrudio da podigne kvalitet ekipe, kako bi bio u stanju da se na kraju bori za najvažnije trofeje.

Izabrane vesti

Lazarević (25) je predstavljen kao veliko pojačanje ekipe, neko ko ima veliko iskustvo uprkos mladim godinama, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. U prvom delu sezone je postigao osam golova na 14 utakmica.

"Ovo je bio moj san koji se ostvario. Veoma sam srećan što sam ovde, nadam se da ću se što pre adaptirati i izboriti mesto u timu. Svi znamo da Inter Movistar želi da osvoji sve trofeje, verujem da to zajedno možemo da učinimo", rekao je Lazrević na predstavljaju u klubu.

Nakon 18 odigranih kola španske Primere, Inter se nalazi na petom mestu sa 15 bodova manje od prvoplasirane Barselone, ali se prave borbe očekuju tek kada usledi plej-of i završne borbe za šampionski trofej.

Inter je 14 puta bio prvak Španije, ali poslednji put u sezoni 2019/2020. godine. Pet puta je osvojio titulu prvaka Evrope, a još tri puta je igrao finale, po čemu je rekorder, ispred Barselone (četiri puta prvak, dva puta vicešampion).



tagovi

Jovan LazarevićInter Movistarfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara