Foto: Reuters
Foto: Reuters

Srbin na raskrsnici: Zamena za Kejna ili Džeka

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 15:54

Fudbaler Štutgarta želja Totenhema i Rome

Interesovanje Mančester Sitija za Harija Kejna i ponuda od 100.000.000 fubnti za slobodu kopitena Engleske na trenutak su na Ostrvu bacili u senku dešavanja u okviru Svetskog prvenstva, a dešavanja na relaciji London-Mančester sa apsolutnom pažnjom prati i Štutgart.

Naime, pre nego što je postojao i nagoveštaj odlaska centarfora iz redova Pevaca, Totenhem je istakao interesovanje za Sašu Kalajdžića, srpskog ofanzivca rođenog u Austriji. Visoki napadač Štutgarta označen je kao želja premijerligaša koji u 23-godišnjem fudbaleru vidi tip ofanzivca za kakvim je tragao, te bi eventualni odlazak Kejna primorao čelnike londonskog kluba da konkretizuju pregovore.

Izabrane vesti

Posao engleskog kluba, mogli bi da pokvare konkurenti imajući u vidu da je strelac 16 golova u prethodnoj bundesligaškoj trci završio u beležnicama brojnih evropskih skauta, te se na Apeninima uveliko glaso govori o interesovanju Rome za njega. Angažmanom igrača koji je nedavno na listi koju je formirao BBC svratan među 20 najtalentovanijih fudbalera na aktuelnom Evropskom prvenstvu Žoze Murinjo mogao bi da pokvari planove doskorašnjem klubu, a Korijere delo Sport označio ga je kao naslednika Edina Džeka i glavnog konkurenta Andrei Belotiju da zaoštri ofanzivu Rimljana.

Izuzev fenomenalnih igara i potencijala, Kalajdžić je klubovima interesantan i zbog relativno pristupačne cene za centarfora njegovih godina imajući u vidu da je procena da bi njegova sloboda koštala oko 30.000.000 evra.


tagovi

Saša Kalajdžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara