Komentari na vest

Srbin napušta Maksimir? Francuzi pikirali Andrića, Dinamo ih drži na čekanju

9

951357

pre preko 2 godine

I evo sad za sve one pljuvače. Ovamo iz Zvezde ode klinac sa 4 pune utakmice u seniorskom fudbalu za 4-5 miliona, a ovde prvotimac Dinama ide za manje para. A šta tek reći za Oršića, koji je i reprezentativac i standardni prvotimac koji ide za 8 miliona? Je l' sad jasnije malo onima "Mamić bi njega za 20 miliona"?
Г

Глоботрес

pre preko 2 godine

Па има разлике, јер Оршић има скоро па 30 година, а ни Комнен није у цвету младости. Такође Комнен је играч којег је ове сезоне кренуло, никад он није био неки таленат и класа, све је својим радом постигао. Нама играчи у тим годинама одлазе споразумним раскидом уз опрост дугова, они бар и зараде нешто. Мамић би продао за 20 милиона важи за клинце, Гаврић отишао за милион и двеста, Мамићу не би ишао за мање од 5, Његош исто, а малог Лазетића би продавао три године и уваљао га за 15-20 милиона. Ето ту је разлика. Јер је Мамић лукав, намазан и уме да измузе кинту и за себе и за клуб, док је наш Терзо пијачни шибицар који живи на рачун Звезде.
J

Joo

pre preko 2 godine

Polako sa transferom Orsica to jos nije zavrseno!!!

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Orsic koliko znam ima 29 godina za igraca u tim godinama iz ovih nasih liga je kao 25 000 000 Zvezda i Partizan igraca od 28,29,30 godina prodaju za 500 000 max 800 000 a Dinamo izamo skoro 8,5 miliona.
B

BorivojeS

pre preko 2 godine

Druze, oni prodaju cetvrtog spica za 2m, a igraca od 30 godina za 9m, o cemu ti?
Ć

Ćing Ćing

pre preko 2 godine

Po tome što si napisao se vidi koliko su naše uprave nesposobne za bilo šta...
Ć

Ćing Ćing

pre preko 2 godine

Oršić ima 29 godina, uzmi i to u obzir!
9

951357

pre preko 2 godine

@Globtroters - apsolutno se slažem sa tobom. Poenta je bila da nije baš tako lako uvaljati igrača za 20 miliona kao što su se neki nalupetali onog dana. I ja sam to isto rekao, Mamić bi ga gurao kroz sistem 5 godina, ajde, možda ne 5, ali sigurno 3, i onda kad ima odličnu sezonu i statistiku ga prodao za veće pare. Ali Mamić posluje dugoročno, a oni naši, samo daj šta daš, ali daj sad. I taj aspekt našeg poslovanja, da sutra ne postoji, mi se uopšte ne sviđa. Ali poenta je da su dobili dobre pare za klinca koji nije pošeno ni igrao seniorski fudbal. Da su mogli više za nekoliko godina, mogli su. Ali nisu. A to za Gavrića i Njegoša, ja ti garantujem da su sume dosta veće od tih koje su objavljene, samo što ono, imamo mi te račune u Nemačkoj, i tako to. @Bojan Urošević - i to je tačno, ali opet, mi ni nemamo igrača tog profila u našoj ligi. Niko od igrača koji igraju u Zvezdi i Partizanu nije reprezentativac vicešampiona sveta sa EU pasošem. @BorivojeS - nešto sumnjam da im četvrti špic igra 20+ utakmica u sezoni. Deder istraži to malo bolje. @Ćing Ćing - nisu oni nesposobni. Samo hoće pare sad, a ne kasnije. Jer kasnije možda neko drugi bude tu a ne oni.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Mi te pare ne mozemo da dobijemo za Pavkova koji je davao golove liverpulu,milanu...
M

Maminho

pre preko 2 godine

Zavrseno sve, 800.000e je transfer... 10 metara drva za tu lovu, bomba