Marko Jevremović (Star sport)
Marko Jevremović (Star sport)

Srbin sa ubitačnom levicom bi mogao da potpiše za AEL

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 15:47

Ofanzivni levi bek bira novi klub

Pre dve godine je Marko Jevremović sjajnim igrama u dresu Javora postao jedno od otkrića Superlige Srbije. Ubitačna levica i ofanzivne karakteristike su ga učinile jednim od najatraktivnijih levih bekova u ligi, a sezonu je završio sa čak osam asistencija. Pominjala se tada i Crvena zvezda među zainteresovanim klubovima...

Prošlog leta je Jevremović potpisao za kiparskog prvoligaša Enozis iz Paralimnija, odmah postao jedan od najboljih igrača u timu i sada bi mogao da napravi korak napred i potpiše za AEL iz Limasola, četvrti klub po trofejima na Rajskom ostrvu.

Izabrane vesti

Jevremović je prethodne sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Enozisa, upisao 37 utakmica od čega 28 kao starter i skrenuo pažnju jačih klubova među kojima je i AEL. Ugovor u Paralminiju mu je istekao, slobodan je u izboru nove sredine i to ga čini još atraktivnijom metom za buduće poslodavce jer ne moraju da plaćaju obeštećenje.

AEL je prvi pokazao konkretno interesovanje, pregovori su u toku i ako dve strane nađu zajednički jezik oko finansijskog dela, Srbin bi uskoro trebalo da zaduži opremu šestotrukog prvaka Kipra. Pored kluba iz Limasola, još neki lokalni klubovi su zainteresovani za Jevremovića i vrlo brzo bi trebalo da se nova sredina u kojoj će zaigrati nekadašnji bek Javora.


tagovi

AEL LimasolMarko JevremovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara