Sreća Pančevaca ostala na gol liniji, IMT bez potvrde trijumfa iz Lučana

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 18:02

Ne baš zadržajan meč na Krovu između IMT i Železničara – 0:0

Teško da će IMT i Železničar birti zadovljni utakmicom bez golova u okviru prvog kola plej-auta Mozzart Bet Superlige. Kao da u pitanju nije bitka za opstanka, timovi Nebojša Jandrića i Siniše Dobrašinovića, odigrali su dosadno prvo poluvreme, bez rizika i konkretnog sadrđaja. U nastavku je bilo nešto bolje, posebno kada je gostujući stručni štab odlučio da zaigra ofanzivnije, uparivši Romanića i Kahvića u napadu.

Sreća Pančevaca ostala je na gol liniji, pošto je u 80. minutu ekipa Siniše Dobrašinovića iskreirala najbolju šansu na utakmici. Posle centaršuta sa leve strane Kahvić je bio najviši u skoku. Bio je Miloš Gordić već savladan, ali se lopta od prečke odbila na gol liniju.

Izabrane vesti

Imao je Železničar više puteva u okvir gola, korektnu partiju je pružio Zvezdin član na pozajmici u IMT-u Miloš Gordić, koji je pokupio nekoliko šuteva da distance. Na kraju je skupio sedam odbrana

Imaće za čim da žali i IMT, pre svega za šansom Radočaja. Ali kao da je nešto nedostajalo domačinima. Nije bilo dovoljno oštrine kod čete Nebojše Jandrića. Moguće je da je organizacija napada IMT-a patila usled izostanka Luke Lukovića.

Železničar je vezao treći meč bez postignutog gola i ostao na pretposlednjoj poziciji, sa četiri boda zaostatka u odnosu na Javor. IMT je, sa druge strane, propustio kolosalnu priliku da naplati trijumf iz Lučana i sedne na zelenu granu. Traktoristi su sada u baraž zoni, sa identičnim brojem bodova kao Voždovac.Utakmica na Krovu je dobila na intenzitetu u samom finišu. Bilo je mnogo tranzicija, šuteva, ali ne previše šansi.

IMT – Železničar 0:0

Beograd

Stadion: Voždovca

Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

IMT (3-5-1-1): Gordić 7 – Lambulić 6, Ćosić 6 (od 90. Vuković), Džinović 6– Glišić 6, Radočaj 6,5, Kijevčanin 6, Krstić 5,5, Lutovac 6 (od 77. Zulfić) – Terzić 6 (od 88. Jović) – M.Luković 6.

ŽELEZNIČAR (4-1-4-1): Mijatović 7 – Lakićević 5,5 (od 14. Endiaje 6), Purtić 6, Stanković 6,5, Balaž 6 – Pantelić 6 – Đorđević 6, Knežević 6 (od 61. Kovačević), Pavlov 5,5 (od 61. Kahvić 6,5), Hajdin 6 (od 61. Jovanović) – Romanić 6.

Igrač utakmice: Miloš Gordić


MOZZART BET SUPERLIGA, PLEJ-AUT - 31. KOLO

Nedelja

Spartak Subotica - Javor 1:0 (0:0)

/Atule 62/

Novi Pazar - Voždovac 0:1 (0:0)

/Flemings 56/

Radnički Niš - Radnik 1:0 (0:0)

/Petrović 90+9/

Ponedeljak

IMT - Železničar 0:0




tagovi

Miloš GordićAleksandar KahvićLazar Romanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara