Sredojević juri drugi trofej u 35 dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 13:15

Zamalek večeras sa Al Ahlijem za pehar Superkupa. Brih na centru

Al Ahli se bori za 11. pehar Superkupa, Zamalek za četvrti.

Pre tri dana u Napulju, večeras u Aleksandriji. Nemački arbitar Feliks Brih deliće pravdu na čuvenom Derbiju Kaira između Al Ahlija i Zamaleka, koji se igra u okviru Superkupa Egipta (19.00).

Izabrane vesti

Brih je tokom nedelje bio glavni sudija duela 1. kola grupne faze Lige šampiona između Napolija i Liverpula, a ovo će mu biti drugo "druženje" u zemlji Faraona, pošto je već jednom bio akter derbija egipatskih velikana.

Oba tima u sezonu ulaze sa novim kormilarima. Najtrofejniji klub zemlje i aktuelni branilac titule u nove pohode krenuo je sa švajcarskim strategom Reneom Vajlerom, koji je na klupu seo poslednjeg dana avgusta, dok je trenersku palicu Zamaleka od Kristijana Grosa uzeo srpski stručnjak Milutin Sredojević. Popularni Mića seo je na klupu Belih vitezova 17. avgusta i već je stigao da osvoji pehar kupa.

Interesantno, meč u Aleksandriji na stadionu Burdž El Arab igraće se pred 10.000 navijača, što je novina, pošto su zbog huliganskih pirova kapije fudbalskih hramova poslednjih godina zatvorene. Oba kluba dobila su po 5.000 ulaznica.

SUPERKUP EGIPTA

Petak
19.00: (2,35) Ah Ahli (3,25) Zamalek (2,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara