Komentari na vest

Sreten Nikolić: Uspeo bih da izvučem Partizan, imam podršku i bivših reprezentativaca

b

banence

pre 9 meseci

Prvo vazura i upravni odbor napolje..o duljaju neka odluce drugi kao i o strucnom stabu..taj novi strucni stab ili stari sa novom upravom i predsednikom da redukuje fudbalere i zahvali se nepotrebnim i onim koji nisu za partizan a ima ih prilicno..opredeli se za najtalentovanije i stvarna pojacanja koja prave razliku..tada ce i vasa pomoc biti konkretna i nadam se dovoljna da se titule redjaju a ne cekaju gidinama da nam evropa bude prirodno okruzenje i da se sledece sezone kupe potrebni na vreme postujuci budzet kluba i kvalitet....
L

Lokki

pre 9 meseci

Ma kakvi bivši igrači, zna se ko treba da aminuje. Članska karta se podrazumeva.
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Ovo je samo maska, da znate ko posle njega dolazi i ko vodi ovo sa strane mislim da vam ni replika Kosarke nije dovoljno reći i svaka vam cas to god da ste borili ste se da se ovo ne desi jos od 2017.
b

banence

pre 9 meseci

Maske su pale druze....ne mracimo znamo dobro sta i ko treba..prvo vazura i upravni odbor napolje bez prava povratka ikada na ovaj stadion...pa posle o nikolicu i ostalima...ne kvariti atmosferu u fk pomoci im da objektivno realno uzmu titulu nakon dugih godina suse..raditi stvari u koraku...
M

Manager

pre 9 meseci

Gospodin je poznat da je unistio- opljackao PS CENTROEXPORT pa sa tim novcem ‘muljao u farmaciji… čestit čovek
D

Dragan Malešević

pre 9 meseci

Nisu g. Nikolića tek tako predložile legende fk Partizan. Puno poverenje i njemu i budućem upravnom odboru pa neka rezultati ubuduće budu merilo, bitan je tim koji će raditi a ne samo jedan čovek
M

Mile led

pre 9 meseci

Može i Bil Gejts da vam dodje, kada Glavni kaže titula no no nooo.
S

S E

pre 9 meseci

треба му дати шансу
3

3333333

pre 9 meseci

треба му дати шансу
I

Iron

pre 9 meseci

Partizan ima 4 boda prednosti...igra odlicno...zasto menjati tim koji dobija, tandem Vazura-Duljaj...titula je posle 6 godina na vidiku.
G

Guggle

pre 9 meseci

U odnosu na drugog? Matematika ti nije jaca strana.
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Vazura ce na prvoj krivini da otkaci Duljaja, i svali svu osgovornost na njega. Imao je i Stanoje +5 na zimskom prelaznom roku, Vazura doveo 0 pojacanja i tituala izgubljena tesno. Sa Vazurom sinak Partizanu su timovi u plej ofu lige konferencija postali nepremostiva prepreka od kojih se prima 5 komada. Dug pod Vazurom je nejveci u istoriji kluba. Treba li jos nesto?
b

banence

pre 9 meseci

Sta je cekao 7 godina duljaja....ovaj tim je za ovu ligu sasvim korektan nedostaje za evropu bek stoper i krila..zvezdu ovakvu kakvu gledam mozemo da odvalimo bez problema koap i tsc i cukaricki...pp meni prvo mesto je realno..a sta posle..opet panika..pa mi za saldanju belica i ilica najmanje 30milona dobijamo..najmanje..ali zasto oni nebi pomogli partizanu u evropi pa se posle prodali jer mi i kroz evropu i pobede dobijamo fin.iglu..posle skautiraj i kupi na trzistu sa novcem a ne kupujes i uzimas slobodne pa dovedes severinu i ostale sa 20 do 30 miliona lakse dises...i slobodnije biras..mada priznajem sa ovakvim direktorom i kasom skauting nam je bolji od zvezdinog za dve klase....
s

slavuj

pre 9 meseci

Pibe92@ umjesto što nabrajaš rezultate Partizana u LŠ, reci mi zbog čega je to bitno kada je u pitanju koeficijent i zašto ništa niste učinili za isti ove godine. Rasipate se , kažete Bajern, a već 2 poraza u ovakvoj ligi, o LŠ da i ne govorim, svaki vaš poraz opjevan u Bgd štampi kao epska pjesma o Marku Kraljeviću. Ne treba vam Partizan , eto vam prilike da to pokažete, od ovih iz Topole i Čuke nema nikakve koristi, a izgleda ni od vas.
P

Pibe92

pre 9 meseci

ako ti kazes da nismo ucinili onda stvarno nismo. Ne znam da li ti gledas ugasen televizor ili ne citas novine pa ne znas ko igra neku grupu evropskog takmicenja poslednjih par godina. Ili mi skupljamo klikere i dugmice umesto koeficijenta.
L

Lepo receno

pre 9 meseci

Koeficijent, kolko znam nije skupljen samo od zvezdinih pobeda. Mozete lepo da pronagete kolko su pojena, koji timovi doneli. Ovo sto sada Zvezda igra LS, to nije samo njen doprinos. Tako da namali sa kalkulacijama, kad je ko sta doneo, i raduj se LS. Nadaj se nekom golu, za bodovni saldo sigurno necete puno da odradite.
u

ujace od ane brnabic

pre 9 meseci

Kojisu ti to igraci? Bez imena,prezimena ili bilo cega..ako cemo tako imam i ja podrsku igraca da budem trener partizana
D

Drndo

pre 9 meseci

Ujce nase premijerke
M

MAFIJA NE SPAVA

pre 9 meseci

VAZURA TERZIC I N.NEDIC ZLO FUDBALA. A NEKOME TAKVI ODGOVARAJU .
A

Armija navijaca

pre 9 meseci

NIKOLICU DOBRO NAM DOSAO !
L

Lionac

pre 9 meseci

Taman da u slobodno vreme igra sah sa Tozom na Kalisu😂😂😂😁
M

Mile led

pre 9 meseci

Najlepse molim, casne i postene Grobare, da mi ne zameraju sto pisem ovakve budalastine. Ali ljudi, shvatite da moram, jer su mi sendvici jedini izvor hrane i moram da izvrsavam naredjenja da bi ih redovno dobijao. Nemojte da mi zamerate.
d

disco cigareta

pre 9 meseci

Dao prvi intervju informeru... pametnom dosta
G

Gost12345@

pre 9 meseci

Polahko se uvlaci panika u redovima srpskog bajerna
D

Dzi

pre 9 meseci

Kaze se Gvozden Nikolic. Glas zapadne Srbije..
i

igor978

pre 9 meseci

Iskreno mislim da on nema šanse, iz prostog razloga - nije ucenjiv i potkupljiv jer je finansijski zbrinut, ostvaren je čovek i kao takav nije politički podoban. A jasno je da rukovođenje Zvezdom i Partizanom ima veze sa potitikom koliko i sa sportom. Jer kako će vlast da plaćati i kontrolisati svoje paravojne brigade i “izvođače” prljavih radova - huligane, ako ne preko (budžeta) Zvezde i Partizana. Setite sa kandidature jednog asa Nemanje Vidića za predsednika FSS - kompletna sportska i normalna javnost bila za njega , a Nedimović ostade jedini kandidat. Mada, Prvorođeni je sada u velikim problemima i ovakve stvari mogu da se provuku ispod radara jer sada mu je FKP najmanji problem u životu.
M

Marrko

pre 9 meseci

Kod nas ljudi sto vise imaju, vise hoce, sve im malo. Tako i ovaj malo je njemu 100 mil, on bi milijardu hteo za godinu dana.
J

Joksa1986

pre 9 meseci

Mlad je covjek, treb mu pruziti priliku 🤦
i

igor978

pre 9 meseci

Evo Vazura je bio mlad, pokazao se odličan. Ovom čoveku ne treba prilika da se dokazuje - napravio kompaniju ni iz čega koju je prodao za desetine miliona EUR strancima, slepče.
C

Cccc

pre 9 meseci

Ja bi samo rekao jedno, kako ćete šta ćete to je vaš problem ali bi voleo da dodje neko normalan i da pruži ruku rukovodstvu zvezde i da se prestane sa ovolikom mržnjom i prepucavanjima koje štete obojima. Mi iz Zvezde smo spremni to prihvatiti a izgleda da bi ovaj to mogao biti.
I

Ih

pre 9 meseci

Da pruže ruku kome? Terziću i nepismenima... Pa ovi naši kakvi god da su nisu ni blizu ološ kao vaši. Sve je to u redu za dostojanstven odnos medju klubovima ali kad ne bude ni Vazure ni Terzića!
S

Smer

pre 9 meseci

Govoriš u svoje ime ili u ime uprave Zvezde? Da li si deo te uprave i imaš li "težinu" da ponudiš ruku pomirenja? Mislim, nisam protiv normalizacije odnosa, trebali bi da budu barem uljudni, ali se bojim da to nije jednosmerna ulica.
i

igor978

pre 9 meseci

Koliko je verovatno imati normalne odnose sa KK dok je tamo Čović, toliko je isto verovatno imati normalne odnose sa FK dok je tamo Terzić. Sa prevarantima i ološem ne možeš imati normalan odnos jer takvi opstaju na onsnovu kreiranja tenzija.
К

Косингас

pre 9 meseci

Ујак Ане Брнабић!
K

Kiki Golub

pre 9 meseci

Pa šta ?
M

Massko

pre 9 meseci

Pa da i sve kao slucajno, kupi mi dete klub voli te ujka...
D

Dakle

pre 9 meseci

Brnatizan?
1

17/12.

pre 9 meseci

Posle tog datuma Pfk ne postoji! Gasi će ga kao što je ugasio Fk rad. Do 4.3. 2021 pršti, partizan prvi i u fudbalu, basketu, rukometu. I onda kreću vampiri da trljaju ruke..
M

Mile led

pre 9 meseci

Ma zvanuce nasem jsd-u kada se ugasimo jer ne zasluzujemo da postojimo
M

Mnogi su ovde...

pre 9 meseci

zakljucili, da ti i ne treba da postojis. Tavnije, ne zasluzujes da postojis.
D

Duki grobar

pre 9 meseci

Pa kad planiras umirat 72 godine majko mila
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Nece jos, posto je on dzentlmen pa tebi daje prednost, kao svaki kulturan i vaspitan covek.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Bez starca nema udarca.😄😄😄
S

Sacekacemo

pre 9 meseci

Ipak 17. decembar!
K

Kole 234

pre 9 meseci

Jos jedan dodjes mi dodjem ti funkcioner kluba. Ima pordsku Partizanovih asova, legendi, reprezentativaca. Ko su ti asovi????? Anonimni ili anonimusi??? Mogu biti Lola Smiljanic, Kralj ili ti neki koji su vec u klubu a odgovorni su za ovu katastrofu. Niko osim Ostoje nije ponudio konkretan plan. Kod njega nema anonimusa a pri tome ima konkretne rezultate sa u KK. Sve mi ovo lici sjasi ..... da uzjase .... Sve sto hocemo je da se skloni Vazura i odrze posteni izbori za sva mesta.
G

GostO

pre 9 meseci

To je isto Ostoja, samo izokola. Iz aviona se vidi.
L

Lažni car

pre 9 meseci

Još samo u fudbalu nismo imali da mrtvac vodi klub! Puna podrška Toletu!
M

Milojko S.

pre 9 meseci

Vreme je da se konacno stavi katanac na zlo Srpskog fudbala , strano telo iz zagorja
C

Comi1985

pre 9 meseci

Ej Milojko ce da stavi katanac ejjj breeee Milojko???!!!Ajde bezi bre u obor i hrani to sto imas!!!
G

Gost nedragi

pre 9 meseci

Vise mi licis na nekog Miljojka. Predvodnika!
Z

Zoki Zonja

pre 9 meseci

Posle 17.decembra svanuce i nasem Partizanu
N

Nejbi

pre 9 meseci

Nadam se i srpskom fudbalu,jos dok odradimo zaostalu utakmicu 6og Decembra.
a

asoviasoviasovi.

pre 9 meseci

Asovi partizana. Majko moja,sem Sase Ilica ne znam ko je as a da u partizanu ostvario nesto i igrao fudbal vrhunski a da je duze od 3 godine bio u njemu. A da natko.
S

Sta je

pre 9 meseci

Pa asovi koje zna cela planeta Mijat, Jokan, Mitrović, Savić, Ljajić, Jokanović, Kežman i još mnogo igrača Sevulje, Juventusa, Dortmunda, Benfike, Čelsija, Barselone, znači svih svetrskih najboljih timova. Vi toveć preko 30 godina nemate. Najbolji vam je bio Žigić u tom periodu pa do danas!
k

kmekme

pre 9 meseci

@Sta je. sve sto si nabrojao nisu igrali neki ni godinu,a kamoli tri u partizanu.. zamarati se sa tobom u brojanju ko je zvezdin gde igrao trajalo bi tri texta...ne znam hoces li one do 2000te ili posle 2000te. Da zvezda je bila prvak evrope sa indusima..pogledaj sastave reprezentacije samo i broj dalje,a te sto si nabrojao cak pre 30 godina igrala vecina..pa rambo i mali perica otisli u real kad smo bili slabiji,a vama ostali 93 sviod mijata do jokana,koji je pre igrac vose nego vas..kovacevic,drobnjak najbolji strelci spanije i francuske..djorovic najbolji domaci half,bunjuvcevic kapiten btotenhema,stefanovic portsmauta, cak bio,pjanovic,pantelic ne marko nego drugi,anic bili pata karta sa najboljom barsom svih vremena iz 96te, do zigica imamo xxx igraca svetskih vidica cak nisi ni pomenuo,dejana stankovica i sta reci. A o generaciji zigica,baste,jankovica marka pantelica pa nadalje tek mozemo inedogled. Vama cakar,trobok,trenevski aduti,stojanovski i cirkovic.
Г

Гост442

pre 9 meseci

@Sta je - Довољно је рећи Немања Видић капитен Манчестер Јунајтеда и Дејан Станковић Интер, обојица прваци Европе. Да не помињем генерацију 1991. и два ушата Деје и Југе. Хвала и пријатан дан желим
M

Mop

pre 9 meseci

Pa ti kmečiš na vestima o Partizanu. Esej napisao. Primetio koliko si smešan sa tim kmekme
M

Mop

pre 9 meseci

Pa čekaj. Piksi, Vidić grobari. Dejo milogorac. Šta je vama kad Jugović u širokom luku obilazi klub. Glumite nešto a svoje ozbiljne legende ne cenite
B

B. Grobar

pre 9 meseci

@kmekme, posto pominjes Barsu iz 96 god. samo da te upitam, jesu li igrali Figo i Ronaldo?
s

scarecrow

pre 9 meseci

све ово јако мирише на сјаши курта да узјаше мурта, са оваквим мутним ликовима ћемо се још дуго начекати док не узмемо неку титулу
M

Mop

pre 9 meseci

Evo. Ponovo. Predlog za predsednika Partizana diže armiju. Naravno ne navijača Partizana.
M

Mile led

pre 9 meseci

ovaj ce da stavi katanac
M

Mile led

pre 9 meseci

vreme je da se stavi katanac na vojni klub iz zagorja
B

B. Grobar

pre 9 meseci

Ja sam ti i juce porucio, da je krajnje vreme da odes ti kod Laze, provedes tamo nekoliko meseci i od strucnjaka saznas, kakvo ti je stanje.
K

Kalcopolista.

pre 9 meseci

Realno gledajuci a ko bi pa normalan sa gramom mozga hteo toliko da se ponizi i da dodje na celo kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude na celu i predsednik takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom Balkanu!
S

Soko

pre 9 meseci

Ne znam ko bi preuzeo klub ali znam da si bolestan idi leci se.
M

Mile led

pre 9 meseci

@Kalco.... BRAVO za kom,Pravo u Centar!👌👍
s

slavuj

pre 9 meseci

Kalcoplista@ mene bi bar malo bilo stid, ali za taj osjećaj ne znaš. Stvarno lupaš i ako za to ne dobiješ sendvič i sokić, onda si u velikom problemu. Partizan je igrao LŠ 2010 godine, dakle prije 13 godina i izgubio od Arsenala u Bgd 3:2. Takvi kao ti srama nemaju i pokušavaju biti zanimljivi, valjda da dobiju i par pluseva, pored sendviča. Jedinu pobjedu Srbiji ove godine donio je ovaj jadni i uništeni Partizan, a vi se bar potrudite da i vi nekog dobijete, zbog ovog nesrećnog koeficijenta. Budžet 60 milki, pojačanja kao na traci, baca se po 5 milona za fudbalere iz turske Adane, druge lige Francuske, ima se može se. Vama ne treba Partizan, reče Terzić, e' onda učinite nešto za ovaj srpski fudbal, koji tone uporedo sa vašim uzdizanjem.
P

Pibe92

pre 9 meseci

@slavuj: Nije bilo 2:3 vec 1:3 tad ste grupu zavrsili sa 0-0-6 i gol razlikom 3:13, informisi se malo pre nego sto napises nesto. Da nije bilo Dinama iz Zagreba i dalje bi bili najgori klub od osnivanja lige sampiona koji je prosao tako u grupi, nakon toga je Glazgow 2022 imao isto 0-0-6 sa razlikom od -20 golova jer su imali 2-22 razliku u grupi. Pozdrav
M

Milojko Arsenic

pre 9 meseci

Vreme je da se najveće zlo u Srbiji koje je uništilo vaterpolo, fudbal, košarku i mnoge druge sportove jednom za svagda ugasi. Stop mafiji iz vojnog stadiona
S

Sascha 2010S

pre 9 meseci

ok neka bude tako sta cemo sa bar 40% navijaca tog kluba druze
m

misoo

pre 9 meseci

mislis 4% navijaca tog kluba?

Goran Milojevic

pre 9 meseci

jbt koja obecanja pa covek davpomisli da drzi carobni stapic....nisam partizanovac ali ovaj vamnje jos neka prevara u najavi kao nekada toplica nama
s

stabilizacija

pre 9 meseci

Ne znam dal je prevara ali znam sa mnogo manjim iskustvom da se mogu uvecat prihodi i smanjit troskovi godisnje za 3 do 4 miliona. Pet godina je 20 milona. Dal je dovoljno ne znam ali je mnogo bolje od ovog do sada.
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Jos jedan radoholicar iz fotelje. Puna im usta price o radu dok u stvari drugi rade za njih.
r

replika

pre 9 meseci

Sa izmenama u zakonu o privatizaciji i Proleter iz Zrenjanina bi se izvukao tako da ne balavi nego reci konkrektno kako možeš da izvučeš klub u ovom trenutku!Misliš da niko drugi nema strane investitore nego si baš ti izmislio toplu vodu i znaš kako se radi posao.Znači,ništa od toga,mada najveći ti je adut što imaš 70 godina,to je trenutno trend u Srbiji što se tiče rukovodećih pozicija!
M

Mop

pre 9 meseci

Pa u Zrenjaninu čistu vodu nemaš godinama. Proleter je bio odličan ali ih bitange upropastile. I grad generalno.
U

Ujka zitko

pre 9 meseci

jos jedan uspesni privrednik kao Ostoja 🤣🤣🤣🤣
G

Gostgost

pre 9 meseci

Ostojina kuhinja, vidi se iz aviona
M

Mop

pre 9 meseci

Iz Božovićeg aviona
M

Mile led

pre 9 meseci

Vreme je da se najveće zlo u Srbiji koje je uništilo vaterpolo, fudbal, košarku i mnoge druge sportove jednom za svagda ugasi. Stop mafiji iz Humske
C

Comi1985

pre 9 meseci

"Unistilo" vaterpolo????7 puta prvaci Evrope,unistili ga.More igraca koji su dineli radost Srbiji je poteklo iz nase skole!!!"Unistili" kosarku????Prvaci Evrope 1992 koliko puta top 4, i koliko puta top 8!!!!Unistili????Ej BREEEEE Kicanovic,Dalipagic,Danilovic,Divac,Djordjevic,Paspalj,Bogdanovic,Milutinov...i more drugih koji su doneli radost ovom napacenom narodu i ti PRAZNOGLAVI KAZES UNISTILI?????!!!!
@

@Comi1985...

pre 9 meseci

pogresio si sa onim, praznoglavi. Nije njemu prazna glava, vec puna g.v..a.
M

Mile led

pre 9 meseci

Vreme je da se najveće zlo u Srbiji koje je uništilo vaterpolo, fudbal, košarku i mnoge druge sportove jednom za svagda ugasi. Stop mafiji iz ljutice Bogdana
G

Gostgost

pre 9 meseci

Promasio si adresu, nije to Partizanova adresa
M

Mile led

pre 9 meseci

...i da dodam puna podrska za naseg novog predsednika VAZURU koji ima moju punu podrsku i svih pravih grbara sa juga!👍
M

Mas

pre 9 meseci

A lekove neke , terapiju da uzmes ? Jesi li razmisljao ?
D

Daj faul

pre 9 meseci

Jel vidis ti sta kandidat za vaseg predsednika prica!? Pa tebe ce tvoj predsednik da izbaci iz tvog kluba zbog ponasanja hahahhaha
T

Tebi...

pre 9 meseci

puna podrska da odes kod Laze i proveris tvoje mentalno stanje.
v

velja restoration

pre 9 meseci

Borba za bunker na vojnom stadion
D

Dexaman

pre 9 meseci

Ko je, bre, ovaj? I ko njega protežira? Deluje mi kao ubačeni element... Kamo sreće da nisam u pravu, ali u našoj zemlji je nemoguće da se pojaviš niotkuda i hoćeš da menjaš stvari...
a

auuu

pre 9 meseci

ponovo cirkus u zagodskom klubu.
F

Filippoinzaghi87

pre 9 meseci

ja znam da ovde vise niko nikome nista ne veruje, ali ajde nemojte da od 100 komentara bude svih 100 neko omalovazavanje, neka sazovu ljudi konferenciju za stmpu, iznesu plan, predstave ljude i vrlo brzo cemo znati sta je pozadina, nema ih pet ima jedna ili druga, pozdrav Grobari!
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

SVI PRAVI GRBARI SU ZA VAZURU NASEG NOVOG PREDSEDNIKA KLUBA!
M

Mile led

pre 9 meseci

Tako je👍 Svaki pravi grbar ce podrzati Vazuru i ja cu takodje!
M

Mop

pre 9 meseci

Zato i jesi grbar, i NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD kao. Ti si taj. Sendvič, majonez ako nije poskupeo mnogo i luduj. I crvena, dve i uživaj. Tvoj je život fantastičan. Ali zaista. Bože na šta smo mi spali, da se isti komentari šalju, kradu nikovi, prozivanje svega, k.... šalju lajkove medju sobom. Bravo glavni napravio botove svuda. Odradili posao oni savetnici iz svete zemlje
M

Mop

pre 9 meseci

Nikove. Moja greška
j

jöle 39

pre 9 meseci

Sada ste se setili posle deset godina terora i rušenja srpskog sporta od strane usnice i njegov kluba
0

01111

pre 9 meseci

IDI IGRAJU SAH I DOMINE. NIJE TO ZA TEBE
G

Gužva

pre 9 meseci

Florentino Perez (Real Madrid) - 76 godina, Herbert Hainer (Bajern) - 69 godina, Enrique Cerezo (Atletiko Madrid) - 75 godina, Reinhard Rauball (Borussia Dortmund) - 77 godina itd. Ovo su neki baš uspešni "šahisti".
D

Dejani

pre 9 meseci

Ostoja bi napravio u Partizanu vjerujem nevjerovatan rezultat. Covjek došao u košarku može se reci kao anonimac, a napravio je korake koji za koje niko ne bi vjerovao. U fudbalu se vrte vece pare, ali nemoguće je da bi on sada ostavio košarku.
M

Mala Sova

pre 9 meseci

Druze, lik je za 5,6 godina ili koliko vec, uzeo 1 trofej. Stvarno nevjerovatne stvari je odradio.
o

oo

pre 9 meseci

@ Mala sova a dva nacionalna kupa zaboravljaš i superkup to se ne računa a? Računa se ako se priča o zvezdi, tako je uvek kod vas.
d

da razjasnimo

pre 9 meseci

To što je neko bio reprezentativac ne znači da bi bio sposoban i dobronameran na određenoj poziciji u Partizanu.
D

Dejani

pre 9 meseci

Ako je znao igrati lopte ne mora znaciti da zna nešto da napravi iz fotelje.
p

piterus

pre 9 meseci

Zekin klub njemu se obrati.....
V

Vnebojsa

pre 9 meseci

Sta vam sad ne valja? Prvi na tabeli, +4 u odnosu na Zvezdu! Ili vi zapravo ratujete za ono sto je ispod juzne tribine?
Š

Šone PFC

pre 9 meseci

Konačno jedan mlad, ambiciozan i ostvaren čovek. Podrška mladom Sretenu i anonimnim asovima Partizana.
H

Hoske

pre 9 meseci

A po licu se vidi coeku da je postenjacina, sav pocrneo od rada dok je zaradio pare da kupi sebi dobro zemljiste, ovaj hocu reci klub.
N

News

pre 9 meseci

Koji su to igraci koji ga podrzavaju? Zasto ljudi koji nikad nisu dolazili na stadion odjednom hoce da budu predsednici? Covek ima 71 skoro 72 godine i on prica o dugorocnom planu.
M

Mile led

pre 9 meseci

PUNA PODRSKA ZA VAZURU NOVOG PREDSEDNIKA PRTIZANA!👍
Т

Тодор

pre 9 meseci

Птице би цвркутале на грани, цвеће би цветало и сви би били срећни..бла, бла, трућ..Нема одустајања док сви, ал' буквално сви не оду из фкп, а на њихова места не дођу нови људи, не укаљани. Кад се то деси и ко то уради, имаће подршку партизановаца. 30+ година се врте исте фаце, сплеткароши, вуцибатине и климоглавци. Зека, бјека и остали створови. Нећемо ни Курту, ни Мурту, већ поштене и радне људе.
m

max alegri

pre 9 meseci

Deluje kao kadar Novaka Nedica, nikad cuo za coveka nisam a odjednom dobio podrsku, hocemo Miliju Babovica.
P

Pfc

pre 9 meseci

Sta ce nam Milija Babovic? Pa on je pozajmio zvezdi 10mil.. Hocemo stare igrace Partizana. Tomic, Petric, Mirkovic, Jokan, Mijat..