Foto: Starsport
Foto: Starsport

Srnić: Pritisak je bio veliki, ali u tim situacijama smo najjači

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.03.22. | 14:01

Fudbaler crveno-belih zadovoljan posle pobede nad večitim rivalom

Specifičnu ulogu na poziciji zadnjeg veznog Slavoljub Srnić je obavio praktično bez greške i tako pružio značajan doprinos na putu Crvene zvezde do pobede u 166. večitom derbiju. Vezista crveno-belih doneo je sa Sanogom i Kangom prevagu na sredini terena, a dva dana posle derbija podvukao je crtu.

Izabrane vesti

"Sada kad su se utisci slegli mogu da kažem da smo odradili odličan posao. Pritisak je bio veliki, ali smo još jednom pokazali da smo u tim situacijama najjači. Odigrali smo odličnu utakmicu, pre svega taktički smo bili na visokom nivou, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i ono što je šef stručnog štaba Dejan Stanković tražio od nas. Znali smo da ukoliko budemo igrali kako je planirano, da će rezultat sam doći. Pored toga me veoma raduje činjenica da smo večiti derbi rešili u prvom poluvremenu. Zadovoljni smo, ali nema vremena za razmišljanje o toj utakmici s obzirom na to da nas već u četvrtak očekuje novi izazov", istakao je Srnić.

Šapčanin iz redova crveno-belih naglasio je da će u svakoj ulozi i protiv svakog rivala pružiti maksimum.

"Prijaju pohvale i lepi komentari, ali kada igraš u Zvezdi stvari se brzo zaboravljaju i neophodno je da se stalno dokazuješ. Igram za klub u kojem sam odrastao i za koji navijam od prvog dana. Na kojoj god poziciji igrao i koji god zadatak da dobijem učiniću sve i u budućnosti kako bih dao svoj doprinos, bio koristan timu i doneo radost navijačima".

Srnić je istakao i fenomenalnu atmosferu u režiji oko 45.000 navijača i pozvao zvezdaše da ih na isti način podrže i u narednim utakmicama.

"Naši navijači su pokazali kako se navija i voli klub, došli su u velikom broju i pružili nam neverovatnu podršku. Znam koliko su i njima, kao i nama nedostajale ovakve utakmice i to je moglo da se primeti tokom večitog derbija. Zahvalio bih im se još jednom za predivno veče i pozvao da i u nedelju u velikom broju posete stadion. Obeležavamo rođendan naše Crvene zvezde, a klub je doneo fenomenalnu odluku da otvori kapije stadiona i omogući besplatan ulaz svim navijačima Crvene zvezde. Igramo utakmice na svaka tri dana, očekuje nas još mnogo izazova, a podrška naše publike je i više nego potrebna kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve. Zvezdaši, dođite da proslavimo rođendan i nižemo nove pobede, jer zajedno smo jači", kazao je Srnić.


tagovi

Slavoljub SrnićFK Crvena zvezda166. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara