Komentari na vest

Srpski El Klasiko: Radnički protiv Napretka za prvenac na Čairu i povratak staroj formaciji

R

Realno skroz

pre preko 1 godinu

Opet 25000 gledalaca na Čairu i moraće svi da dođu 2 sata ranije ako misle da uđu na stadion. 35000 Jakuza dolazi, biće vanredno stanje u Nišu, derbi kakav Srbija zaslužuje. Krcato, moderan renovirani stadion, dobar fudbal u 11. ligi Evrope, atmosfera kao u najboljim danima Kalčo pirotehnikom zadimljenih derbija, biće to tekma za uživanje.
m

meraklija komren

pre preko 1 godinu

koliko god ove dve ekipe bile slabe ili jake,uvek su utakmice bile pune naboja od tribina do terena...i realno bile bolje za gledanje od vecitih...nema valjanja po terenu,previse taktiziranja i ostalih gluposti...uvek se islo na gol vise...tesko je i jednima i drugima,bice odlican mec...ipak je ovo derbi juzne srbije,za nas dole je to el klasiko...
U

Uzbud veliki

pre preko 1 godinu

Duel dva giganta koji su ubedljivo i stabilno treći po popularnosti u svojim gradovima, to se ne sme propustiti, drugi narodi tako šta nemaju, dođimo svi na stadion da bude 1000 gledalaca u velikom derbiju.
I

Ironicar

pre preko 1 godinu

Hahahahaha Srpski klasiko🤣😂Oni konobari sa Malte Hamrun boysi ili kako se vec zovu dali Partizanu 3 komada, koliko bi tek dali ovim dveju ekipama ciji mec nazivate Srpski klasiko!? Novinari, daj bre vise sa tim bombasticnim cirkus naslovima!
G

Gostjdhdhd

pre preko 1 godinu

decko ovo je derbi juzne pruge...to dal bi neko od konobara sa malte napunio radnicki necu da diskutujem...igrali su partizan i radnicki i svi smo lepo videli kako ste dosli do boda ..ne talasaj leba ti,kad ti pamet slaba strana
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

xaxaxa, kakav naslov