Srpski Tosno osvojio Kup: I Zvezdin Rikaridnjo će podići pehar! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.05.18. | 20:23

U finalu pao Avangard - 2:1

Pet godina je Tosnu trebalo da ispiše istoriju! Te 2013.godine klub je osnovan, a danas je kao ruski premijerligaš osvojio Kup Rusije. U finalnoj predstavi u Volgogradu tim u kojem jak uticaj imaju srpski internacionalci savladao je drugoligaša Avangard (2:1).

Sjajan rezultat, posebno ako se u obzir uzme činjenica da se Tosno i dalje bori za opstanak. Kako god da se završi ova sezona imaće istorijsku notu za tim Dmitra Parfenova.

Izabrane vesti

Kapiten tima, srpski štoper, Rade Dugalić nije mogao da pobogne saigračima zbog parnih kartona. Međutim, u veliki uspeh  ugradio se Marko Poletanović koji je odigrao svih 90 minuta, dok je šansu od 66.minuta dobio dojučerašnji član Crvene zvezde Rikaridnjo.

Tosno je došlo došlo do prednosti u desetom minutu. Bili su požrtvovani nominalni domaćini u toj akciji. Iščupali su loptu koja je na kraju došla do Skvorcova - 1:0.

Brzo je izjednačio Kirev... Igralo se potom izjednačeno, ali je u 80.minutu sevnuo strašan potez Mirzova. Sve je lepo odradio napadač Tosna, prevario nekoliko igrača i onda mirno plasirao loptu u dalji ugao.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara