Komentari na vest

Šta bi bilo da se Partizan zaleteo na Rusiju...

b

batabane

pre gotovo 3 godine

Ovaj text je cista zamena teza i podmetanje.Kakav je to oprez, ako ti jednostavno ne igras,vec pustas protivnika, objektivno slabijeg da igra.Ne igras jer si kukavica u dusi,ili te mrzi da trcis i pritiskas protivnika slabijeg od sebe.Kad se duboko povuces onda se igra ispred tvog sesnaesterca i onda protivnik napada i sa stoperima i nekad i spletom okolnosti dolazi do sanse.Zato se treba upravo obrnuto,lopta i igra drzati ispred protivnickog sesnaesterca,sa konstantnom teznjom ka tome.Takav sastav i postavka na terenu mora da bude.Sa dva znalca na sredini terena.Uz Natha ili ispred njega, uvek mora da bude neko od Markeca i Pantića.Dakle dva kreativna koji mogu da zadrže,kontrolisu loptu i ujedno ugrožavaju gol.U takvoj situaciji protivnik mora energiji da koncetrise na odbranu,pa za napad ako stigne.A ne sa defanzivnom postavom pa da te i Indjija pritiska, i sa stoperima kao zadnjim veznim.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ja bi se recimo ubio da Zvezdu komentatiš. Ali neki jednostavno ludaci. Drvo, ono brt je banalno.Čuj brt, hehehe. Tu Frojd nema potrebe da izvali da nisi normalan. Valjda si je ozbiljno poremećen kad se dete. Možda i nisi. A onaj@951357 je ozbiljno poremećen.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Prvo, kaže se "ja bih" a ne "ja bi". Drugo, citiraću i parafraziraću tebe: "Ja bih se recimo ubio da ljude po internetu komentarišem. Ali neki jednostavno ludaci. A onaj gza je ozbiljno poremećen".
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

kao veliki srbin i zvezdas mogu reci da je rikardo ono sto treba zvezdi il makar kao sadik ili kao boaci u najboljim danima ovaj djoni nije za 2 ligu srbije pa cukaricki ima Jovanovica koji je ronaldo zubo naspram krstovica i djonija valjd ace doci bolji dani pa necemo imati skaute mrkelu i terzinog sina
7

777

pre gotovo 3 godine

Meni je ovaj Rikardo klasa sa Sadika... Sadik je seprtlja ali ga oce gol, dok Rikardo skolovan igrac tehnika, sut, dribling sve ima a Sadik je na terenu kao pijan ali nekako tako smotan daje golove. Zvezdas sam i moram reci da je Rikardo najbolji napadac nase lige svaka cast decku kako igra... Njega Partizan da nema bila bi bas slaba ekipa to je moje misljenje.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

777@Posteno, kao sto bi i vi bili slabi bez Kataja, i Ivanica...
B

Banjaluka

pre gotovo 3 godine

Je li moguć onoliki bezobrazluk kod Jojića, kada ga je Ricardo proigrao u 16cu.Ajde sto nije odreagovao ,nego je hladno ostao minut da se iščuđava i dize ruke u nebesa.Pod hitno ga izbaciti iz takmičarskig pogona.Sram da ga bude,od kako se vratio konstantno s njim imamo igrača manje.
Y

Yoyinjo plemeniti

pre gotovo 3 godine

Ima dobru platu pa podmazuje malog stanoja i podmazuje novinare da pisu bajke,"Jojic kao Nemac" "igrac plemenitog kova" "miran na lopti,mekan "
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Pa ja sam vam to rekao pre 10 dana da su Ruski timovi težak krš, Posebno Moskovski timovi, ne mojte mi spominjati trenera Nikolića, ne pišem o njemu. I ovi izmišljeni klubovi tipa Krasnodar i Soči. Da CZ i JSD imaju njihove pare igrali bi do Aprila u Evropi.
M

MikiPFC

pre gotovo 3 godine

Razumem ogorčene komentare cigana, jer vise od velikana iz Moldavija, a mi samo treba da gledamo u svoje dvoriste. Prvi meč odrađen odlično, ali prvo da rešimo Pazar jer do derbija moramo da održimo prednost i da tada zadamo završni udarac u glavu zmiji. A što se Sočija tiče, on će na JNA pasti isto ovako pametnom igrom i sa atmosferom sa tribina biti dotučen!
a

abc

pre gotovo 3 godine

hehe koliko gorčine, jada, besa...Ovaj se upecao da je partizan "pravi fudbalsku klub".
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Cirkus treća beton sramna liga konfekcije gde nisam čuo za 99% smešnih ekipa. Tu može i fk Donje brijanje komotno da igra. Na niske ste grane pali, poniženi ste žestoko, ali tu vam je mesto i tu ćete tavoriti još dugo. Elita je rezervisana za Zvezdu i gledaćete i dalje kako se trese mušema LŠ na centru Marakane. I dobro je što je ukinuto pravilo gola u gostima i da podsetim upuvane partizanke da su igrali nerešeno ( od muke one to slave kao pobedu) i da im je potrebna pobeda za prolaz u ovoj presmešnoj ponižavajućoj trećoj beton ligi konfekcije.
U

UH

pre gotovo 3 godine

Jedan dan si gospodin chaki, pa si drugi dan gospodin drvo, pa samo drvo, pa oni brojevi. Koliko stanovnika imas u glavi?
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

sve to stoji, ali zanima me kakvo ćeš mišljenje imati o LK ako Zvezda, ne daj Bože, ispadne u to takmičenje? druga stvar, kako nisi čuo ni za jednu ekipu, a ove sve ekipe igrale prošle godine kvalifikacije za LE
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Gospodin Chaki-Žao mi je Gospodine Chaki što niste čuli za ekipe poput Genta i Kopenhagena,pitam se samo da li ste vi uopšte navijač Zvezde....
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@uh mnogo. Još i sam sebe lajkuje. Tuga jedna.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Mislim da on nije brojcanik,nije brojcanik ovoliko lud ali ovaj je ANALIZA,Nelle 007,Restoran,Desetka,Misolovka,Novosadjanin (i ostali gradovi iz kojeg je tog vikenda protivnik Partizana),Zaoka i tako dalje...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Mislim da Jeste. Ako nije ovi koji za Zvezdu navijaju nisu baš normalni. Valjda drvo, analiza, ono951 valjda nema tri čoveka. Ako nije, obožavam moj Partizan. Ovo je teška retardacija mozga. Zatomam v i navijam za moj Partizan. Nemam vremena da gubim vremena na budalaštine. Recimo navijam za Partizan a svaki dan o Zvezdi pišem. Možda je nekom to normalno. Meni je to bolesno.
g

glupan chaki

pre gotovo 3 godine

Idi budi glup negde drugde
g

glupan chaki

pre gotovo 3 godine

Idi budi glup negde drugde
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Ne znam kakav alfabeta je potrebno da neko bude da bi zakljucio na osnovu ne znam cega da je Soci smesna ekipa i to na osnovu jedne utakmice, koju uopste nisu lose odigrali, niti smo ih mi napravili smesnim jer su bili bolji. Kako moze biti smesna ekipa koja je petoplasirana u Rusiji, kakvi su ovi koji su bili osmi ili deveti,tek. Autor teksta izvodi proizvoljne zakljucke predstavljajuci ih kao opste misljenje.
G

Gost 123

pre gotovo 3 godine

Ljudi jel ste vi videli nekoliko stopostotnih šansi za Soči? Kao onaj centaršut Dugandzića gde je Petrović zakačio i pogodila stativu? Partizan je imao mnogo sreće, a u napadu skoro ništa osim Rikarda.
P

Pusti

pre gotovo 3 godine

I ti suzu koju
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

i Partizan pogodio prečku preko Markovica, pa šta treba to da računam u ozbiljne šanse?
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Naravno da će igrati oprezno.Soči je od samog starta utakmice bio visoko postavljen,Partizan nije mogao loptu da iznese u prvih 10-15 minuta,lopta stalno išla golmanu nazad.Rikardo je bio odsečen celu utakmicu al daje maksimum,izvlači se sa strane stim da nema ko da ga isprati svi kasne,mora sa dva napadača Partizan da krene u Beogradu.Fali igrač poput Asana,njegova brzina je otvarala dosta prostora.Marković je igrač poteza,kao i Natko,mogu da budu nevidljivi celu utakmicu i onda jednim potezom reše meč,Pantić nit smrdi ni miriše,očekuje se od njega mnogo nikako da proradi a godine prolaze.Nadamo se boljem meču u Beogradu...
8

81%

pre gotovo 3 godine

Da li ste svesni da je vlaznost vazduha u adleru, gde se igrala utakmica, bila 81%, a da je temperatura bila 30 stepeni. Nepostoji ekipa na svetu koja moze da bude agresivna u takvim uslovima. Prema tome taktika je osim protivniku, bila primerena i uslovima igre
M

Miksea

pre gotovo 3 godine

Od te smešne ekipe su jedva glavu sačuvali u prvih 45 minuta. Soči je imao bar 4 dobre prilike koje nisu realizovali, Popović branio, a i oprošten penal na ono rušenje Hrvata napadača. Jedva preživeli, umuvali gol i sada loženje.
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

ako je ono nad Hrvatom penal, onda je ono sto je Katai uklizao onom iz Moldavije 2 penala
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Da je Lazar Markovic postigao gol na pocetku sve bi bilo drugacije,u revansu nadamo se da uz pun stadion i POSTENIJE sudjenje trebalo bi da prodjemo pa makar sa 1:0.Na ovakvim utakmicama se vidi koliko nam nedostaje jace prvenstvo u kome ne igras sve utakmice osim derbija kao viktoriju,svih 90 minuta na polovini protivnika nego moras da realizujes svaku polu kontru ili kontru koju ti protivnik omoguci.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ili da za početak makar igraš i ovakvo prvenstvo pošteno, a ne 90% utakmica da ti budu sklanjalice.
p

pitanje za broja

pre gotovo 3 godine

to mislis na zvezdu crvenu? u pravu si kada bi zvezda igrala posteno prvenstvo ne bi bila sampion i ne bi se brukala protiv serifa
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Zaboravio sam da kazem da imamo iskustvo igranja utakmica u domacem sampionatu u kojima sudija dopusta asistenciju sa atletske staze,vidi gol kroz plecku,svira penal van 16 itd.
g

gostinjoB

pre gotovo 3 godine

Brukanje protiv serifa, utakmica zavrsila 1-1, Zvezda igrala sa igracem manje. Posto ste vi igrali 1-1 vi ste se obrukali protiv Socija???
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pokušaj #7: @pitanje - izaberi ekipu, i da uporedimo kako je ta ekipa igrala protiv Zvezde a kako protiv Partizana. Slobodno, koga god hoćeš! A ja ti garantujem da su svi više grizli, i igrali u kompletnijem sastavu, protiv Zvezde nego protiv Partizana. Objasni mi samo kako ste pobedili 19 utakmica sa gol razlikom 57:4 i to igrajući bez napadača, a onda u derbiju centar niste prešli? Ja bih očekivao da takva ekipa pregazi ovu našu nikakvu ekipu koja "namešta", a ono iz svog šesnaesterca ne može da izađe. A sada stavi prst na čelo pa ti meni odgovori na bar ovo pitanje - da li su veće šanse da sklanjalice igra ekipa koja pregazi vicešampiona Italije i to sa igračem manje, ili ekipa koja ispadne od 13-oplasirane ekipe belgijskog šampionata koja je jedva izbegla ispadanje? Jednostavno pitanje.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pokušaj #7: @pitanje - izaberi ekipu, i da uporedimo kako je ta ekipa igrala protiv Zvezde a kako protiv Partizana. Slobodno, koga god hoćeš! A ja ti garantujem da su svi više grizli, i igrali u kompletnijem sastavu, protiv Zvezde nego protiv Partizana. Objasni mi samo kako ste pobedili 19 utakmica sa gol razlikom 57:4 i to igrajući bez napadača, a onda u derbiju centar niste prešli? Ja bih očekivao da takva ekipa pregazi ovu našu nikakvu ekipu koja "namešta", a ono iz svog šesnaesterca ne može da izađe. A sada stavi prst na čelo pa ti meni odgovori na bar ovo pitanje - da li su veće šanse da sklanjalice igra ekipa koja pregazi vicešampiona Italije i to sa igračem manje, ili ekipa koja ispadne od 13-oplasirane ekipe belgijskog šampionata koja je jedva izbegla ispadanje? Jednostavno pitanje.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pokušaj #9: @pitanje - izaberi ekipu, i da uporedimo kako je ta ekipa igrala protiv Zvezde a kako protiv Partizana. Slobodno, koga god hoćeš! A ja ti garantujem da su svi više grizli, i igrali u kompletnijem sastavu, protiv Zvezde nego protiv Partizana. Objasni mi samo kako ste pobedili 19 utakmica sa gol razlikom 57:4 i to igrajući bez napadača, a onda u derbiju centar niste prešli? Ja bih očekivao da takva ekipa pregazi ovu našu nikakvu ekipu koja "namešta", a ono iz svog šesnaesterca ne može da izađe. A sada stavi prst na čelo pa ti meni odgovori na bar ovo pitanje - da li su veće šanse da sklanjalice igra ekipa koja pregazi vicešampiona Italije i to sa igračem manje, ili ekipa koja ispadne od 13-oplasirane ekipe belgijskog šampionata koja je jedva izbegla ispadanje? Jednostavno pitanje.
5

5566

pre gotovo 3 godine

Ovi kao da su izvukli x sa Celsijem u Londonu.Ljudi polako...Ja se ne secam tima da je igrao ovakav ruzan fudbal kao sto ga igra Stanojevic.Uzas za oci.Smrt.
p

pa ste bili zadovoljni

pre gotovo 3 godine

igrao je dejan milojevic sa zvezdom, najruzniji u istoriji fudbqla.
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

Partizan mora dovesti krlilo- krilnog napadaca,pa cak i jos jednog klasicnog spica. Ovaj Stanojevic vec u Novom Pazaru mora dati Sumi 20,30 minuta da igra.Smatram da on u cetvrtak od 60,65min moze biti ta prevaga na terenu,taj X faktor. Pojacati se jos morsmo kako za prvenstvo tako i za Evropu, gde smatram da ovaj neugodni Ruski klub moramo proci.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ako bude 0-0 u bg u, ko ide dalje.
G

Gnu

pre gotovo 3 godine

Napredak, normalno kruševački! Šta prate ljudi koji još uvijek postavljaju ovakva pitanja?
G

Gost1708

pre gotovo 3 godine

Dalje idu produzeci
P

Prosto

pre gotovo 3 godine

Ništa, bilo bi 5:3 za Soči... Tako se obično završava kad se nekao zaleti na njih... Jer samo kontre znaju, a pozadi su loši... Ovako je bolje 1:1... A na JNA će biti druga priča uz navijače, NAPADAJ NAPADAJ!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Posle bitke svi su generali. Pre svega, ne znam čemu nipodaštavanje Sočija. Oni jesu ekipa skromnog kvaliteta, solidni u defanzivi slabi u ofanzivi, ali i takvi su daleko od toga da su "krš" i ostalo kako su nazvani. Drugo, ovaj Soči i onaj koji je izborio Evropu su dve različite ekipe, zamenjena je skoro cela obrana plus orišao najbolji strelac ekipe, a nekoliko odličnih igrača im je bilo na klupi sve vreme, nisu ni ušli na teren. Jeste Partizan bolji od njih, ali ne drastično. Pre svega je tehnički bolji, ali zato fizički, pitanje je. Ako je neka krš ekipa, onda je to bila onaj DAC, koja je jako limitirana ekipa, pre svega ofanzivno. Kao izostao prepoznatljivi presing Partizana... Pa nije Soči Proleter i Voždovac pa da igra onako kako Partizanu odgovara. Partizan nije ni protiv već pomenutog DACa igrao tako, a kamo li protiv Sočija. Generalno, Stanoje ima taj ziheraški pristup, "da mi ne primimo gol, a nekako ćemo da ga umuvamo". Možda grešim, ali čini mi se da je Partizan skoro sve golove ove sezone dao na "mufte", sve neke greške protivnika, odbijene lopte, snalažljivost igrača, i slično. Tako da, oni zapravo ne umeju da napadnu, jer ni ne igraju tako. Druga stvar, da je Partizan napao, duvala bi vetrometina pozadi, a onda bi Popović tek bio ostavljen na milost i nemilost Rusima i njihovim kontrama. Ovako, nije loš rezultat, kako je moglo biti, još je i dobro. Ima revanš na svom stadionu, tu već mogu da napadnu, pa ćemo videti. U svakom slučaju, da ponovim, srećnija ekipa ide dalje iz ovog dvomeča.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

951357 svaka tebi čast druže još nisam video navijača nekog da ovako prati rivalski klub sa ovolikom opsesijom i strašću
T

Tebra

pre gotovo 3 godine

Brojcanik je latentni grobar, hteo to da prizna ili ne. ;)
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aebre - pa nemoj baš da si toliko srećan zbog toga, ja zapravo pravim fudbal, a vi ste, na žalost, deo tog našeg fudbala.
U

UH

pre gotovo 3 godine

@aebre Druze, on je lik koji nema zivot po ceo dan sedi i gleda utakmice i onda ovde dolazi da ispolji frustraciju i nemoc iz privatnog zivota, probaj da ga razumes.

Gigant

pre gotovo 3 godine

Uvek onaj Soci ili bilo koji klub je mnogo slabiji kada igra sa Partizanom nego par meseci ranije ali zato onaj Krasnodar sto je sada ispod njega je bio sila ili PSG koji je igrao sa Zvezdom pa ispao od Mancestera i onda sledece godine bio finalista on je bio najaci kada se igrao sa Zvezdom a Mancester protiv Partizana je bio slab kao i Totenhem koji je puko od Dinama i onaj koji se igrao sa Zvezdom je bio mnogo jaci tako razmisljaju pojedinci na nasim vestima.
S

Stimpy

pre gotovo 3 godine

Partizan prolazi lagano i nadam se da ce bar tri predstavnika proci u sledece kolo ali ono sto brine jeste da je gol pao iz samo jednog suta na gol, ukupno 4 suta na utakmici, da je bio bilo koji jaci protivnik ovo bi mozda vec bio kraj.... Inace Cuka odrzala svima cas kako se igra...
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Evropski smo odigrali, iz prve sanse se smo dali gol, tako igraju pravi klubovi, Stanoje je dve greske napravio, nema potrebe da Pantic igra levo krilo, a drugo uveo trostruku izmenu, izveo tri najbolja igraca, sva sreca sto smo se nekako odbranili, samo da napomenem, Jojic kada igra to je automatski jedan manje igrac, ne sluzi nicemu nema snage da potrci, izgubili smo prevagu na sredini kada je on usao!Zadnji vezni treba da se dovede pod hitno, i dva krila, i jos jedan napad, ali znam u napred da nikog nece dovesti.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Dobro si me podsetio - Partizan je suludo precizan na početku ove sezone - skoro sve što šutnu u okvir ide u gol. Sinoć 1/1, protiv ovih ranije tipa 2/3, 3/4, 4/5. Bukvalno jedan promašaj po utakmici, ostalo sve ušlo.
d

dokle vise

pre gotovo 3 godine

ali Jojic... Valjda mu je to poslednja utakmica dok ne predje u ekonome teleoptika
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Hajde sada zamislite da je Partizan izbacio Kopenhagen pa Jang Bojs, pa naredne sezone Salzburg,dva puta uzastopno usao u ligu sampiona i bio u igri do zadnjeg kola za prolazak u LE sa treceg mesta,pa recimo igrao nereseno sa Napolijem, Arsenalom u Londonu,dva puta sa Milanom i nadigrao ih,pa cak i oba perioda sa igracem manje,pa pobedio Liverpul kakvi bi se tekstovi pisali kada oni za nekakav Soci ovakve tekstove pisu. A sve naglasavaju bogati klub kao da za njih igraju Mesi,Ronaldo i Mbape.Pa i Kairat je bogat klub ali igraju paceri. Klasicne lozane a sutnuli jednom na gol i dali ga.Smesno im bilo sto Miloje igra sa dva zadnja vezna protiv Bajerna,PSG-a itd.a super im je sto oni igraju sa TRI zadnja vezea protiv Socija.Jos da su nesto igrali pa da kazes, branili se citavu utakmicu i izlezavali.
g

gr gr tu tu

pre gotovo 3 godine

Natho u ove tri utakmice u Evropi nista nije doneo, ok za Vojvodinu Vozdovac bi dobiki i bez njega, ali u Veropi slabo, asistirao je panticu ali subjektivni osecaj je da sve sto radi Natho suma moze sa pola snage, Natho spor, mislio sam sa to nikada necu da kazem, ali bolje igramo sa Panticem na toj poziciji.
М

М21

pre gotovo 3 godine

Ја то говорим одавно, са Пантићем на 10-ки добијамо и на брзини и на пресингу и на креацију, а и на путу јер зна да шутне са 20-25 метара ... Натхо је сад добар једино да уђе у завршних 20 минута и стане на лопту када је потребно и умири темпо и то је то
L

Lopatar 1970

pre gotovo 3 godine

Šta pričaš ti čoveče, Protivnici znaju od koga pocinje igra i od koga preti opasnost i onda naravno igraju flaster na Natka, kao sto su i Zdjelar i Scekic zatvorili Nobou! I ne možeš da upoređuješ ove naše livade sa timovima vecih budžeta i ambicija. Ovom timu Partizana fali Suma, druga bi pesma bila da protivnik mora da cuva i Sumu i Natka, otvorilo bi se mnogo više prostora za gol.
G

Gonr7

pre gotovo 3 godine

Partizan prolazi lagano!!!