Šta ćemo sad? Kinezi odustali, Arnautović ostao bez obraza i 15.000.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.01.19. | 11:20

Da stvari budu još gore, Austrijanac srpskog porekla je već ozbiljno zaratio sa navijačima Vest Hema, koji su osuli paljbu po njemu zbog želje da ode u Kinu

Šta ćemo sad? Kineski Guangdžou Evergrande odustao je od kupovine Marka Arnautovića, iako se ovaj već danima unazad tražio od kluba da ga puste da poptiše ugovor vredan 15.000.000 evra na godišnjem nivou.

Kako pišu britanski mediji, kineski gigant je odlučio da se povuče iz posla, iako je praktično sve već bilo dogovoreno oko transfera u visini od 50.000.000 evra. Arnautoviću je trebalo da pripadne nedeljna plata od 320.000 evra.

Izabrane vesti

Da stvari budu još gore, Austrijanac srpskog porekla je već ozbiljno zaratio sa navijačima Vest Hema, koji su osuli paljbu po njemu zbog želje da ode u Kinu i prozvali ga izdajnikom. Napadač se čak i oprostio sa svima, ali je posao iznenada propao.

S obzirom da mu je "glava" bila van tima, Manuel Pelegrini ga je izostavio iz tima za meč sa Bornmutom, pa ostaje da se vidi šta će se događati u narednom periodu. Čelnici Vest Hema su se takođe bili pomirili sa činjenicom da ostaju bez nezadovoljnog igrača, pa su krenuli u potragu za njegovim naslednicima, ali će i ta potraga do daljnjeg biti obustavljena.

Kinesko tržište je otvoreno do 28. februara, ali je veliko pitanje da li kompletna priča može ponovo da bude pokrenuta.

Foto: Reuters


tagovi

Marko Arnautović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara