Šta hoće Leva, da mu seku nokte na nogama?!

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 13:13

Mario Basler ošatr prema Poljaku...

Osmu godinu zaredom Robert Levandovski (33) postiže 40+ golova u sezoni. S jučerašnja dva protiv Union Berlina u tekućoj sezoni već je na koti 45 (na 37 utakmica), a samim tim i na pravom putu da obori lični rekord iz 2020, kada je brojao do 55.

Sve te brojke izazivaju veliku pažnju, guraju Poljaka svakodnevno na novinske stupce, ali sportske naslovnice su poslednjih nedelja ipak rezervisane za neke druge stvari vezane za Levu.

Izabrane vesti

U pitanju je novi ugovor.

I dok iz Bajerna poručuju da nema ni panike ni potrebe za žurbom, da je sve pod kontrolom, neki bivši asovi obrušili su se na jednog od najboljih igrača današnjice, smatrajući da je u njemu problem, da on zapravo okleva...

"Koliko mu je još priznanja potrebno?! Ljudi iz kluba stalno govore lepo o njemu, daju signale da ga žele i dalje u klubu. On već zarađuje mnogo, najviše klubu, skoro 25.000.000 evra ide na njegovu platu", kazao je pomalo ljutito Mario Basler. "Bajern ga štiti svaki dan. Pa šta još treba da urade? Da mu seku nokte na nogama"?

Slično misli još jedan bivši igrač bavarskog velikana, Markus Babel:

"Nijedan igrač nije imao toliku naklonost u Bajernu kao Levandovski. Niko u poslednjih 20 godina. Tomas Miler, na primer, ne pravi cirkus oko novog ugovora".

Već duže vreme mediji plasiraju priču kako će Bajern do poslednjeg časa čekati Levu, odnosno da će po Erlinga Halanda krenuti tek ukoliko Poljak zvanično saopšti da hoće da ide iz Minhena.


tagovi

Robert LevandovskiMario Basler

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara