Šta nas čeka u aprilu? Prštaće u Premijer ligi, Bundesligi, Liga šampiona ulazi u završnicu, a tek košarka!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.19. | 10:12

Pregled najzanimljivijih sportskih događaja u ovom mesecu

Proleće nam po običaju donosi mnogo zanimljivih sportskih događaja jer se najzanimljivija takmičenja u fudbalu i košarci pre svega bliže kraju, a izuzetak nije ni ovaj april 2019. godine.

Mozzart Sport donosi vam pregled najzanimljivijih događaja ovog meseca, u kojem bismo mogli (a možda ćemo čekati i do maja) da vidimo rasplet neizvesnih trka za titulu u Premijer ligi (Mančester Siti i Liverpul) i Bundesligi (Dortmund i Bajern, koji igraju i međusobno, i to već ove subote.

Izabrane vesti

 

JUVENTUS OSVAJA LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 4,50!

Tokom aprila biće odigrani i svi mečevi četvrtfinala Lige šampiona i Lige šampiona, saznaćemo ko su polufinalisti i, na kraju, kao šlag na tortu, poslednjeg dana aprila gledati i polufinalne okršaje LŠ.

A šta tek reći za košarku?

Nestrpljivo čekamo sledeći vikend i majstoricu između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige, čijeg ćemo šampiona i dobiti ovog meseca. Takođe ćemo saznati i ko će se plasirati u četvrtfinale Evrolige (već ove nedelje), ali i ko će biti učesnici Fajnal fora u Vitoriji, pošto se četvrtfinalni okršaji igraju u aprilu. Sredinom meseca, tačnije 10. aprila, završava se i regularni deo NBA sezone, a tri dana kasnije kreće spektakl u vidu plej-ofa.

Za ljubitelje brzine, biće tu i trka Formule 1 i Moto GP-a, a Novak Đoković će imati priliku da popravi utisak iz Indijan Velsa i Majamija na mastersu u Monte Karlu koji počinje 15. aprila.

Srećan april svima koji slave!


tagovi

kladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara