Stanković: Bili smo inteligentni i borbeni, ovo nam je donelo mir

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.09.20. | 21:14

"Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan", pobeda i Liga Evrope

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom i igrom svog tima na današnjem gostovanju u Lučanima (4:0), čime je napravljena odlična uvertira predstojećem gostovanju Araratu u Jerevanu (četvrtak, 16.00).

Crveno-beli posebno dobro delovali na startu drugog poluvremena, kada su apsolutno domirali na terenu i rešili pitanje pobednika.

Izabrane vesti

"Dobro smo spremili meč. Čestitao bih igračima, jer nije lako biti u ritmu gde se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži... Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja u Lučanima. Dobro smo delovali na terenu i bili sigurni tokom devedeset minuta", počeo je Stanković.

Skok igra je postala ozbiljno oružje crveno-belih.

"Imao sam osećaj da će se Pankov upisati u strelce, ali to je zato što verujem u prekide. Kazneni udarci su stvar dobre organizacije, koncentracije i hrabrosti. Momci koji izvode prekide imaju kvalitet, u stanju su fenomenalno da centriraju, a našim skakačima je da veruju u sebe, pronađu prostor i postignu pogodak"

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom.

"Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan - pobeda i Liga Evrope", zaključio je Stanković.



tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara