Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

Stanković: Može to dosta bolje...

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 22:23

Trener Crvene zvezde nije oduševljen posle startne pobede, obećava napredak u igri...

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kazao je posle ubedljive pobede nad na startu šampionata protiv Novog Pazara (3:0) da je svaki uspeh dobar za samopouzdanje, ali od svog tima očekuje još bolje partije.

Crveno-beli su tukli novog superligaša dosta lako, rešivši meč već posle 13 minuta, koliko im je bilo potrebno da postignu dva gola...

Izabrane vesti

"Kazao sam u najavi utakmice da ovaj meč koristimo kao da je pripremni. Videlo se da su noge teške, da su momci umorni. A i zadovoljili su se posle brzog vođstva, pa onda stali. Razumem ih. Prošli smo teške pripreme. Ali može to dosta bolje. Zadovoljan sam kako trenutno izgledamo. Bićemo to sve bolje iz utakmice u utakmicu".

Stanković je ne krije da mu je žao što njegov tim nije postigao koji gol više. Jer ipak je imao više od 20 udaraca ka golu i posed veći od 70 odsto.

"Čestitke Novom Pazaru, dobro su gosti stajali na terenu. Mi smo mogli da damo koji gol više... Pobede su dobar penicilin, odličan za grupu, napredak i samopouzdanje. Kažem, žao mi je što nismo dali koji gol više. Ali valjda treba nešto da sačuvamo i za narednu utakmicu", zaključio je Stanković.

Kenan Kolašinac nije imao šta da zameri svojim igračima. Vidno je bilo da se radi o makar dve klase slabijem sastavu, tako da...

"Ne možemo ništa da sudimo po ovom meču. Zvezda je apsolutni favorit, oni imaju sve što treba da ima jedan ozbiljan klub, mi smo pokušavali da pariramo, ali to nije išlo kako treba i kako smo zamislili. Mi smo u fazi stvaranja tima, pokušaćemo da se podignemo na viši nivo. Zvezda je ovo večeras odradila na lagan način, da golman nije dobro branio, rezultat bi bio još žešći".


tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara