Komentari na vest

Stanković: Naučio sam da je onaj koji ne igra najbolji na terenu, nema nikakve drame, šanse su 50:50

C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

"Borili smo se kao lavovi" ??? Gosn Stankovicu, meni ste vise licili na stado ovaca, koje je ostalo bez ovna predvodnika...Igra bez koncepcije, bez ideje, bez organizacije, i bez autoriteta i vodje tima. Igraci prepusteni anarhiji na terenu, radi ko sta zeli i kako ume, Katai i Falko upropastili zajedno oko 1500 napada. Jalova, neborbena i pre svega bezidejna igra. I mislim da je doslo vreme da na gol stane covek koji je i od vajkada bolji golman od Borjana - Popovic. Izes golmana koji za citavu karijeru nije naucio da nogom uputi korisnu loptu....naprotiv, svaka, ali BAS SVAKA Borjanova ispucana lopta je frljoka, koja uvek zavrsi u nogama protivnika. Zaista redak talenat.

MisterD

pre gotovo 3 godine

Ma dosta vas je vise sa tim Degenekom. Dosta. Niko nije iznad kluba. To sto ne igra je stvar kluba. I tacka. Ne iznose se sve stvari u javnost. Deki odredjuje ko ce da igra a ko ne. A vi izgleda niste primjetili koliko je puta Zvezda primila gol zbog Degeneka i njegovog loseg postavljanja u odbrani?? Pogledajte malo snimke protiv psg i totenhema...
D

DOSTA VIŠE DEGENEK

pre gotovo 3 godine

E ovako. Svaka čast Degeneku za borbu i srčanost, ali pogledajte malo utakmice u kojima je igrao. Koliko puta ostavi igrača u odbrani samom?? Koliko smo golova primili zbog njegovog lošeg postavljanja? grač manje u odbrani. Protiv PSG kriv za dva gola( loše postavljanje u odbrani, iako treba da zna kome će ići lopta i da zatvori tu liniju on stoji na sredini i čeka protivničkog igrača a sa strane slobodni igrači!!!) Tako da ste smorili više sa Degenekom. Igra ko treba da igra i tačka. Uvijek će biti nezadovoljnih. i Ko je još ugodio svima??? ne igraju ni drugi, mlađi koji treba da napreduju. Gdje je Gavrić, Nikolić, Lazetić, Petrović??? i nema toliko dreke oko toga.
n

neko1

pre gotovo 3 godine

Protiv PSG aaaaaaaaahahahahahah...hahahaha.. ajoj, nemam reci... Pa ti sudis o igracu po kiksevima protiv PSG... pa oni Pujola nateraju na 4 kiksa za jednu tekmu nesreco.. ahahahahahah evo ne mogu...
K

Kizoni

pre gotovo 3 godine

Mislim ,da je polovina Zvezdinih navijača znala da ce Kanga dobiti crveni ,samo Deki nije znao ...
K

Kuvar456

pre gotovo 3 godine

Nista ti nisi naucio , izadji iz lika Murinja spusti se na zemlju i stavi prst na celo .
g

gost7838733

pre gotovo 3 godine

Koliko Degenek placa botove?
D

Delija Loznica

pre gotovo 3 godine

Jedini krivac Stankovicu za sinoc si ti! 2 zuta imaju vezni, on ubacuje spica nekog klinca... Hihihi... A o Gobeljicu, Pankovu, Kangetini, Krstovicu da ne pricam. Ej, Ben ne igra i Degenek??? Strasno

Bozidar Jevtic

pre gotovo 3 godine

Pa, ako je najbolji onaj koji neigra, neka najbolji bude Panko. Tj. Neka bude najbolji, neka bude stalno na tribinama
D

Deki maky

pre gotovo 3 godine

Taj panjko ne sme da prođe,stalno greši. Ali ga forsiraju iz uprave,nameću da deki ispada smešan. Terza i mrkela kao da namerno čine da ispadne-i da se ne dođe do duela sa Dinamom. A možda i nesto drugo je tu po sredi,politika,izbori,mafija,menadžeri,puno interesnih grupacija.
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 3 godine

Milos Degenek...zapamtite to ime...taj nesme da prodje!!!A zasto...??? Konkurisao je za to jedno mjesto i zapamtite taj nesme da prodje!!!
c

covece ne ljuti se

pre gotovo 3 godine

Covek vam lepo objasnio kako stvari stoje a vi placite do nove godine.
T

Transfer

pre gotovo 3 godine

Dzabe vam sve Stankovic je izabrao ono najbolje a to Degenek nije.
B

B.B.

pre gotovo 3 godine

E moj Stankovicu,sto lepo ne kazes sta je problem sa Degenekom?Ovako ti ispadas krivac,a ne oni koji zaista jesu. Tako je bilo i sa slucajem Pavkov,pa je na kraju isti taj Pavkov najvise doprineo ekipi od svih spiceva,a najmanje sanse dobio.Degenek kakav je takav,i ako je slabiji od protivnika,borbom i zalaganjem to neutralizuje.Ko gura Krstovica?Decko je napaljeni panj,koji ne zna gde udara.Ne dodas mu loptu on siri ruke,kao iscudjava se. . toga u pravim ekipama nema,zna se gde je kome mesto.
J

Jelen pivo

pre gotovo 3 godine

Stankovic nema sta da se pravda uvezi Degeneka, na klupu je jer trener i strucni stab smatra da ima bolju alternativu i to je to.
t

tebi će da se pravda?

pre gotovo 3 godine

Ma jesi ozbiljan?? tebi će da se pravda?? Pa ne igra ni jedan Bejl za Madrid pa šta
B

Bg

pre gotovo 3 godine

Arogancijom je samo potvrdio da ne zna gde udara, ljudski je pogrešti, ali samo veliki ljudi priznaju greške. Idi Dejane gde god hoćeš i povedi sa sobom Pankova, Krstovića, Gajića, Gobeljića, Krstičića i naravno Mrkelu i Terzića.
G

Guest 101

pre gotovo 3 godine

Jasno je da uprava nece trositi pare! Ali nije jasno zasto se ne rese vise ti racuni, zasto se ne vrati nekolicina igraca u roster. Treba nam gavra da odmori kataija, treba nam veljko da odmori ivanica, kao i njegos mozda sanogoa. Da se rasciti sve vise sa degenekom, da pokrije tu stopersku poziciju. Ako se vec nema para, neka gobljelja odmori i menja rodica. Ne mozemo svaku tekmu, pogotovo jer nemamo prave spiceve, da se oslanjamo na mirka i kataija. Fali nam roster! Fali nam uprava da sedne i prekine sa malverzacijama, i da prihvati odgovornost losih poteza i ne uspelih prodaja, da omoguce treneru da u laksim okolnostima obavkja svoj posao!
P

Princip

pre gotovo 3 godine

drug, ne znam da li su oni coravi kod ociju??!!!! sto im neko ne objasni! Napolje sva trojica bre. stankovic nije taj to svi znamo. nikog bre nije vodio. sezona je osudjen na propast manje vise..
k

kraj na kraj

pre gotovo 3 godine

Nema ništa stanko od tebe. Brukas svoj ugled koji si stekao kao fudbaler. Idi troši milione koje si zaradio, a klub pusti da vodi trener.
D

Deki maky

pre gotovo 3 godine

Nažalost,ali ukupno posmatrano ona legija stranaca je bila bolji rival. Tesko da ce proci ovo zvezda. Deki mani se taktike,pusti igrace koji bi bili bolji,bez govedica,panjkova,falka,. Daj sansu bakajoku,nikolicu,ako nema degena,onda babicu(mada je i on rupa) ,petrovicu kakav sanogo sinoc je bio uzas. Pavkov sedi na klupu,a jednoruki krstivoje ti dobija priliku,ni jedan prijem lopte tog drveta.!!!!!
c

cika sveta

pre gotovo 3 godine

..naucio si..pa ti si dosao u zvezdu da ucis ..pa pozvace te sampdorija ..ali mozda ..rekao sam skoci pa kazi...jedva stigoh serif...a vi posli u Zagreb...kako bese ono ...its long way to tipperary (Zagrab)......deki rekao treba mu igrac ovaj onaj...a sredine terena nigde..spic pa spic..ne uci se zanat u Zvezdi vec u Radniku iz surdulice (bez uvrede)...jer trener zvezde nije cuo da su u serifu obavesteni da dvojac sale i micko su opasnost za njih..pa sad si obavesten treneru na praksi..zato moj savet ti je Bakajoka i Bena do utorka neka uigra milosevic ako hoces da desna strana bude nocna mora za serif i da rasteretis saleta i micka,ben i bakajoko su profesionalci nje ih tesko uigrati...inace ne pravi od fubala fiozofiju..fudbal je matematika a ti tu imas slabu dvicu...sanogo i krsticic odradit ce svoje ..ne treba ti kreator jer ova dva para sto ih pomenuh sami kreiraju igru....jos nesto nadam se da ce se predsednik srbije manuti fudbal i da konacno terzic i mrkela odu iz nase zvezde...OFK Beograd izgleda nikome nije opomena....
G

Gosthaha

pre gotovo 3 godine

Nije bas tako!I sam kazes da je Zvezda iznad svega,pa tako mora da bude i iznad eventualnih sukoba.Ocigledno je da Pankov za sada nije dorastao ovom nivou i da je Degenek klasa za njega!Takodje,licni zahtev-Falko nije igrac za Zvezdu.Ne pravi razliku,kao ni Dioni.Svi gresimo,sto pre i vratiti odakle su dosli,a u postavu uvrstiti Degeneka i Bena!
d

degenek kiksara

pre gotovo 3 godine

pogledajte snimke utakmica gdje je igrao degenek. Koliko smo samo golova primili zbog njegovog lošeg postavljanja u odbrani?? Nedorečen je, stoji na sredini i čeka umjesto da pokriva igrače. Do sad nisam obraćao pažnju na to ali pogledajte snimke gdje Zvezda prima golove i gdje je Degenek vaš i šta radi
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Sudija Rumun nas je pokrao , Gobeljić i Pankov nisu za ovakve utakmice pogotovo kad dođu jače ekipe ako prođemo Šerif , Borjan je znao prošle godine da odbrani nemoguće od kad je na golu bio je uvek na visini zadatka izvlačio nas je iz nemogućih situacija al gol šerif je primio jako jeftino , revanš je sledeće nedelje videćemo hoćeli naš trener promeniti nešto video je sad kakav je protivnik , istina da još nije ništa gotovo i da je ovo tek prvo poluvreme , ali nemogu da opišem koliko mi je krivo što na našem stadionu nismo pobedili ovakvog protivnika . NAPRED ZVEZDA
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Hvala UEFI na sudiji. To je isto kao da nam sudi crnogorac. Nema veze, ako me budemo imali peh u odabiru sudije za iduću utakmicu ond abi trebali lagano proći. Oni su kao Omonina prošle godine. Nadam se da se prošlogodišnja lekcija naučila.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Vidi se da si penzos, tako su moj deda i njegov deda kukali i plakali o Montevideu i Čileu. Uvek sudija kriv. Lik JESTE bio EKSTRA namazan i podmukao ali su sve njegove perfidne fore bile u okviru propisa. Samo je vešto vaćario. To je NAŠA GREŠKA jer nismo bili spremni. Niko nije upozorio igrače da ne srljaju, da se ne pale na gurku. Niko nije napravio i postavio taktiku koja bi parirala njihovoj. Oni su igrali tačno onako kako bi igrala ekipa koja je o našoj čula samo iz novina ili preko radia. Sve je bilo predvidljivo a mi nismo bili pripremljeni. Nije sudija za to kriv, već mi sami.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Opet imamo ovaj "spit fest", ali stavite malo prst na celo. Lose igre su ocigledno posledica nekoliko stvari. Prva je situacija oko Degeneka, koja ocigledno pravi probleme u ekipi, druga je neizbalansiran tim, jer sam prvi put video sinoc da se svi igraci deru jedni na druge na terenu, jer jedni znaju i mogu a drugi ili ne znaju ili ne mogu. Na sve to je trebalo trener da ima uticaja. Da bismo prosli dalje ne treba nam ne znam kakva taktika, vec zelja i motivacija i dobra psihofizicka priprema utakmice. A to je sve na treneru. Treba nam zelja i bodrenje saigraca kao protiv Kairata. Jos jedan faktor su navijaci, narocito internet navijaci. Aman bre, je l' vam dosta pljuvacine? Je l' mozete da pljujete 80% igraca posle svake utakmice? Pobedili ili ne, krece salva cim se zavrsi utakmica. Ajde da znate o cemu pricate, ali ovde 90% ljudi pojma nema o tome sto prica. Ali bitno je da se pljuje. Pa sta mislite, kako se osecaju ti igraci kad procitaju to, a prilicno sam siguran da citaju? Kako to utice na njih? Garantujem da bi i taj Pankov igrao bar 40% bolje kad bi prestala pljuvacina. A pljuvacina ide na njega jer su ljudi nezadovoljni tretmanom Degeneka i seciraju svaki potez koji napravi onaj ko ga menja, sto je trenutno Pankov. I on naravno da igra u grcu i da gresi, jer je pod nenormalnim pritiskom, ni kriv ni duzan. I ne padajte pod grobarski uticaj, oni ce da pljuju sve u vezi da Zvezdom pa makar mi tukli prvaka Evrope, videli smo kako je bilo pre par godina. Mi ovaj tim moramo da podrzimo, jer drugi nemamo. A vidim da su mnogi zaboravili kako je to kad ti igraju razni Orlandici i Sikimici, i kad je ekipa ranga TSCa ako ne i slabija, pa sad ocekuju da osvojimo LS i gazimo sve po Evropi. Svi igraju fudbal, svi ulazu, u modernom fudbalu favoriti padaju cesce nego ranije jer je fudbal vise fizicki nego tehnicki, i slabije ekipe dobrom i disciplinovanom defanzivom mogu do rezultata. Pa i mi smo to isto radili i tako izbacivali jace od nas sa Milojem. Kakav crni Serif, bolji smo od njih za dve klase! Tako da, ajde malo podrske za momke, a oni isto treba da shvate da ovaj Serif nije nista posebno i da treba da pokazu koliko su bolji i da ih pregaze u Moldaviji kao plitak potok!!!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Po običaju se u glavnom slažem sa suštinom tvog komentara. Tako sam i ja zborio decenijama kad su uvaljali Dekija i Pericu, a uz još dve tri godine s njima mogli svašta da naprave. Pa sam onda pozivao na hladnu krv kad su muškarčine poput Nine igrale za ljubav. Ali brate mili ovo je prevazišlo sve granice. Opet ponavljam, nije taj Degenek Ramos ili Pujol, ali je čovek u prvih pet najvažnijih klubskih karika u zadnjih 15 godina i to lagano. Dokazao se bezbroj puta. Babić bio vrlo solidan u mnogo jačoj ligi. Srnić nas nikad nije izneverio u velikoj tekmi i apsolutno je kompetentan za desnog beka, a nema ga ni u protokolu. Nek je Bakajoko dunster ali ume da trči 90 minuta i da se ponavlja (što transformiše Falka od pešaka u pešadiju). Pa čak je i kiksara Eraković pokazao u par navrata da nešto ume, barem da skoči. Njegoš je prošle sezone protiv Genka i Milana bio apsolutno upotrebljiv i ovom trenutku je za kvadriplegičnog Krstičića Nemanja Matić iz najboljih dana. Pavkov je (i sa deset kila viška) za Krstovića Lukaku. Čak i Borjan ove sezone izgleda dosta loše. Barem da uigrava nekog, da sebi daje neku opciju. Imam utisak da gledam klinca koji fura Fifu ili Menadžera. Stvarno se sprdaju sa publikom. Kod partizanovih navijača sam jedino uvek poštovao njihovo prozivanje uprave. Stvarno je jadno šta ovi rade i jedino će ih žestoko pljuvanje prisiliti na pametne odluke, ako bilo šta može.
p

pitam se

pre gotovo 3 godine

sanse 50:50 a nema drame???? Gde je tu logika????
V

Vreme je=

pre gotovo 3 godine

Da se nesto menja, dosta vise zabluda i manipulacija sa navijacima. Uvredjen sam kao navijac, vredjate inteligenciju mister. Ovo je od mene poslednje zbogom!
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Delije su dale saopstenje povodom vasih glupih komentara pritiska i nepoverenja, dodjite na stadion izadjite iz kafane kafica kladionice, zvezda se bodri na stadionu... ostavite se trenerskog posla igra ko igra i nista necete promeniti vasim komentarima
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Da gledam vezare uzivo????
f

fffr

pre gotovo 3 godine

Ovde se prica o crvenom kartonu Kange i jeste pogresio napravio ga je, ali sto se ne kaze da je to izazvao Gobeljic citavu pometnju, izveo on korner covek koji ne zna da centrira, upravo je korner i napravljen tako sto je Gobeljic imao celu stranu slobodnu, posto mu je ostavio auto put Falko i Gobeljic je napucao igraca. I trci da izvede korner umesto da ide nazad gde mu je mesto kod kornera, on ostaje kao zadnji igrac. Kanga je sklon gupostima, ali takvi su igraci vecina koja dolazi iz Afrike, ili genijalnost pa onda cista glupost mada je ovo ipak bilo prestrogo, sudija je mislim naseo na provokaciju gde je igrac Serifa hteo da ide na iskljucenje i samo to cekao ali Kanga je to morao da zna. Ali sta reci za Gobeljica koji konstantno pravi gluposti, i ima kredita iznova da igra. Pa mi smo Zandera kao beka za mnogo manje losih stvari oterali koje je uradio, a imao je brzinu i nesto je mogao da doprinese, a sta Gobeljic doprinosi i sta on ima? Izgleda ledja a zna se od koga posto mu stalno izmisljaju mesta u timu da igra. On je dosao kao vezni igrac, pa bek, krilo, zadnji vezni, pa levi bek.... Dokle vise i da ste vlasnici Zvezde sa kojim pravom ovakvim igracima brukate ugled kluba
N

NKPartizan32zagorska

pre gotovo 3 godine

kakva crna genijalnost??? kada je zadnji put dao gol????
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Dejane, Dejane, Dejane...zašto ti ova blamaža treba u životu? Nije poenta da li je Degenek najbolji. Nego GUZIŠ PaNJkova na silu. Vidi se da protivnici njega pikiraju. Šerif je trebao da vodi unutar deset minuta jer ga preskače svaki crnac glat bez problema. Nek igra Babić. Probaj Srnića na desnom beku ili daj Bakajoku punu tekmu. Ni jedan ozbiljan klub ne forsira istu identičnu postavu na svakoj utakmici. Različiti protivnici imaju različite kvalitete. Prošlogodišnja ekipa jeste imala jaku hemiju ali se tu takodje puno toga poklopilo. Ne možeš očekivati da ti jedini praviš planove a svi ostali spavaju. Na protiv. Danas je najdominantniji faktor bio Šerifov trener koji je svoju ekipu postavio maestralno i za to zaslužuje čistu 10ku. Tvoja pasivna agresija i arogantnost kao trener baca u blato sve ono što si postigao kao igrač. Ima Pankov lep pas i ume loptu da iznese. Kapiramo mi šta ti hoćeš da napraviš, ali kad forsiraš štopera koji je nula u odbrani onda od majmuna praviš i sebe i nas. Ja ne volim banane.
Ž

Živko ide priča

pre gotovo 3 godine

Tanak ti je to odgovor. Posle autogola, silnih kikseva i ovog večerašnjeg izdanja, svaki trener bi zarotirao malo. Pod nekom ludom pretpostavkom da je Pankov zaista bolji (a realno nije), opet je trebalo dati šansu drugom štoperu. Bar jednu utakmicu u prvenstvu. Ali to nije slucaj te je ovaj odgovor jos jedan šamar za svakog iskrenog navijača. Nije Pankov kriv sto igra i sto zbog njega svi drhte, vec to ide na dusu treneru, koji mora biti pedagog a ne mešetar. Pa već smo imali slučaj kad igrač nije želeo da potpiše ugovor koji njemu nije odgovarao te se posle toga sušio. Tužno je to sa se zarad sitnih finansijskih interesa troluje protiv momka koji je ipak reprezentativac. Koji je i te kako dao sebe ovom klubu. Kola će se na kraju slomiti na treneru, koji će od istinske legende završiti na smetlištu istorije, nevoljen i toliko osporavan. A u foteljama će i dalje sedeti oni, sa krokodilskim osmehom i punim dzepovima. Ekipa Šerifa je bezpotrebno podcenjena a kod kuće će odigrati na rezultat i proći dalje. Juče je potpisivao 3:0 što je tako neozbiljno za trenera koji iole drži do svoje reputacije. Da se ne ljubimo a povedi i onaj dvojac bez kormilara. Svakako ćeš biti oteran a to nije dobro. Sportski pozdrav.

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Da li više iko misli da je Misteru stalo šta publika ili šire javno mnjenje, pa čak i grobari (oni normalni kojih je uvek više od onih koji navijaju protiv naših klubova u evropskom utakmicama. Ja kao veliki zvezdaš nmg da verujem šta su oni uradili sa našim klubom i šta se dešava otkako nema malog Milojevića. Terziću, Mrkela, dugo ste tu i znate u čemu je problem i zašto se tim konstantno secka i zašto je promenljiva atmosfera među igračima. Uradite nešto pod hitno ili ćemo imati prazne stadione u našoj presmesnoj LSL, fee naši večiti rivali igraju za klasu bolje od nas, sa mnogo manjim budžetom i mnogo manje individualaca koji jednim potezom mogu rešiti utakmicu, pa su bolji, organizovaniji, učinkovitiji I imaju bolje bekove, a ti nam tvrdis da trenutno nema boljih bekova od onih u Zvezdi i taj Pankov, protiv dečka nemam nista žali dečko nije spreman za ovakve utakmice će mu doći glave, ako ne sada u revanšu onda u sred Beograda i Zagreba ili, još gore, sa ekipama u žrebu za LE nakon poraza od Šerifa. Znaš kako, Omonija se oprašta jer smo ušli u LE i igrali odlično, jer si tek stigao i jer je bilo problema sa nedidtatkom pojedinih igrača i kada je sve to rešeno - ti to razbucaš i kočoperiš se na svakoj konferenciji za štampu gde se pitanja vrv pišu pre početka konferencije uz logistiku i lekturu Mister $...
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Jako lose postavljena igra trener Serifa te procitao kao bukvar Pankov i Gobeljic najgori danas!
S

Sloga 1983

pre gotovo 3 godine

Slušaj ti mister. Da vratis Degeneka pozadi i da igraš sa jednim zadnjim veznim. Svi znamo da nemamo špica pa o tome necu ni da pričam.
J

Ja sam naucio

pre gotovo 3 godine

Naucio isto onaj koji ne igra je najgori pored terena!!! E stankovicu ti na celo ostali za tobom, Gobelja, Pankov, i jos poneki ali za pocetak vas troje! Daj ostavku alo zelis dobro Zvezdi!!!
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Aktivan je ovo rezultat dinamična utakmica sve ovo je fudbal sport rezultat je takav da imamo prava da se borimo i nadamo se prolasku u naredno kolo kvalifikacija za ligu šampiona ali ono što je sigurno nema odustajanja nema predaje borba na svakom metru terena Stanković to zna ali za svaki slučaj da se kaže još jednom predaja u našem slučaju nije opcija jako i snažno u prvu sledeću utakmicu bez obzira ko bude istrčao na teren NAPRED ŠAMPIONI

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Ništa ovo ne valja, ja ti kažem druže moj, ne zbog zvezdinih igrača već zbog Mister $ projekcije, bezobrazluka i sada više nego očigledno pravog "demagoga". Bez Kange teško da ko može da organizuje igru uz zadnjih redova, a da se uvode sada Nikolić, Petrović, koji nisu igrali dobar period u ekipi u Evropi uopšte bi bio još jedan neuspešan eksperiment. Odakle kredibilitet da Krstičić mora da uđe u svakoj utakmici u evropskim utalmivmcamai... Nešto je jako trulo u Ljutice Bogdana i rešavajte ovo na vreme dok nismo ispali iz evropskih takmičenja zsamim tim ustali bez novca i pojačanja i prinuđeni na prodaju najboljih, što bi ovog puta značilo sasvim sigurno 2, a možda i treće mesto u LSL, jer mi ni Vojvodinu više ne možemo da pobedimo, mučimo se sa Metalcem i onda sretni što smo dali jedan gol u 180m LSL kao da smo igrali (kao što smo nekad stvarno igrali) protiv Bayerna!!! Treba dovesti iskusnog i stranog trenera koji ni vodio ekipu do samohmg vrhat, a za to je potrebno vreme, a mnogo vremena je prošlo na raznorazne kalkulacije, predivne floskule, očajna igra i sve lošija kondicija čitavog tima!!! Uradite nešto i pomozite Zvezdi!!!
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

Tvrdoglav i glup kao trener,a vidi se koji štoper je bolji,....nego mora slušati Terzić i kraj priče.......nije narog glup da ne vidi na terenu ko je kakav!!!!bolje od ovih da izgubimo,nego Hrvati da nas napune .......

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Pa neće ni Dinamo ništa bolje proći večeras protiv Legije, gledajte pa ćete videti. I Young Boys je dao izjednačujući gol u 95 minutu, to nikako nije opravdanje za onakvu igru FKCZ i samo zbog Stankovića i njegove tvrdoglavisti bi voleo da nas nakantaju I Šerif i kasnije Young Boys ili Kluž, jer tu sigurno ne prolazimo nijednu od te dve ekipe koje su, po meni sada mnogo zrelije i bolje id Dinama i zatvorene Legije... Stankoviću ODLAZI... Milojević opet da čupa stvari jer nešto u timu između igrača škripi, nešto je trulo u Ljutice Bogdana... Zamena: Krstičić to govori o svemu...
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Deki druze lose si se izrazio, najbolji nisu na terenu vec na klupi, Pavkov i Degenek
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Covek sa toliko iskustva ne zeli da vidi neke stvari koje obicni navijaci vide i sigurisu mu dali vidis covece da je trener Serifa gadjao loptama Pankova menjaj nesto decko nemoze da igra evropske utakmice za nasu ligu je ok!
H

Hmmmm

pre gotovo 3 godine

🤔🤔🤔 Ipak je M. Milojević bio glavni trener.
E

Eeeee da

pre gotovo 3 godine

Mister loš si MERKATO uradio. Džabe sada kukaš.
B

Bananas

pre gotovo 3 godine

Prolazimo ovo jedva sa 1:2 tamo i onda nam sledi muka, bilo da prodje Dinamo il’ Legija.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Vidim da mnogi imaju kratko pamćenje. Ovo što sada Degenek prolazi, to isto prolazi i Pavkov, samo mnogo duže. Od kada se vratio iz Kine gde nije potpisao ugovor, on ne igra, ili igra vrlo malo. To je ista priča, nećeš da ideš, e pa nećeš ni ovde da igraš. A ove izjave koje daje Mister Klauzula, vredjanje mozga. Mi i kada smo ulazili u dve LŠ, ulazili smo bez pobede u 90 min i u trećem kolu i u plej ofu. Šanse da se prodje Šerif su 50 50. Više brine loš kvalitet igre, loš prelazni rok. Nemamo mi tim za grupu LŠ.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kapiram logiku, ali realno Pavkov je odigrao jednu veliku tekmu u životu. Idealan je kao Džoker što je pokazao protiv Milana. Degenek je možda najvažniji igrač u klubu zadnje četiri godine. On je zaslužan za oba gola u Salcburgu. Krpio rupe i ginuo protiv velikih ekipa. Gepekovao Manea i Staridža naizmenično. Ovo je pljuvanje u oči NAMA više čak nego njemu.
A

Arigo Saki

pre gotovo 3 godine

Deki da ti pomognem za tim u revanšu.. Borjan, levo Rodic, desno Gajić, nazad Dragović i Deganek, zadnji vezni Sanogo sredina ivanic, katai, Ben i centralni vezni falko (to mu je prirodna pozicija) napad Dioni... Probaj sa falkom na sredini centralni da se vraća po loptu i da deli prvi pas katai, ivanic i Ben
E

EL MACAK

pre gotovo 3 godine

Milos Degenek !!!
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Prvi put posle dugo vremena mislim da necemo proci nekoga u Evropi! Stankovic ne samo da ne zna vec je i bezobrazan, najgora moguca kombinacija
b

bob.f

pre gotovo 3 godine

Ceferin vam daje bukvalno da birate protivnike...Vi ste smesni pored tolikog novca koji drzava daje Krcun-Bugarc ekipi....Sram vas bilo
S

Skaut90

pre gotovo 3 godine

Nije ti to baš najbolje razmišljanje.
Ј

ЈОЏИСТОДЗПФЋЈ

pre gotovo 3 godine

Канга истина није са собом баш најчистији зато и не игра у некој јачој лиги, али и такав кад је концетрисан превише је битан за Звездину игру, једноставно само он може да истрпи притисак и пренесе лопту напријед, остали сви се уплаше и само лопта иде назад. Е вечерас ми је запао за око овај Грк из Шерифа, веома агилан и покретан, а ако се не варам везњак је па ето, продати Кангу па довести Грка као замјену, јер је и он прилично добро износио лопту под нашим притиском чак пар пута повукао са своје половине до нашег гола у трку и са пар наших играча на леђима
I

IgorBBGK

pre gotovo 3 godine

Prilicno sam siguran da kada Pankov ne bi igrao niko ne bi rekao da je najbolji i pitao sto ne igra,al ajde...
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

A mozda je neko trebao da izadje na tog igraca pa Kanga ne bi morao da uklizava sa ledja,ali nase neko naucio da se povlače u krilo golmanu,sta je trebalo da ga pusti iz punog trka sa 18 metara da sutne?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Neko je i izašao, ali je Kanga mislio da će on da krene ulevo i uklizao. I pogrešio.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Burazeru izašao nije NIKO. Pankov zamalo što nije pobegao na gol liniju. Dragović mučenik je već čuvao dvojicu, da izađe nije mogao. A Gobelja može da izađe samo na splav.
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Pogledaj snimak. Čovek uzima loptu na 35 metara od gola. Pankov ga gleda u oči u rikverc. Katastrofalan je.
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Zasto lepo ne odgovoris ma pitanje zasto nema Degeneka nego pametujes i izvrces pitanje kao politicar? Proletos sa Milanom u sred Milana igramo egal i cak smo bolji sa igracem manje, a sada smo ponosni protiv Serifa kod kuce sto smo uzeli 1:1? Nista ovo ne valja. Cak i ako budemo prosli nekim cudom Serif, sledece kolo ide veoma bolno prizemljenje od strane komsija.
T

Takoo jeer

pre gotovo 3 godine

Druskane zaboravio si da gol u gostima vise ne vazi i da na rezultat nije vise ni njima lako odigrati...Sve je otvoreno i tvoj komentar ili konstatacija nazovi kako hoces ne pije vodu...Ajmo Zvezdo zgazi to tamo...
А

АРАНЂЕЛ ГОЛУБОВИЋ

pre gotovo 3 godine

Каже: "онај који не игра је најбољи на терену тако би било и да не игра Панков" е па неће бити да би тако било, играо је Дегенек претходних година па не памтим нешто његове киксеве и да су навијачи тражили Панкова, нису јер логично није играо боље од Дегенека, а Панков уз ову вечерас благо речено ужас утакмицу да додам и само скорашње аутогол у Суботици, против Милана....мало ли је
B

BLIZU

pre gotovo 3 godine

bilo je 10 na 11
H

Hahahahahha

pre gotovo 3 godine

Deki na klupi = komedija koja traje
W

Whitey

pre gotovo 3 godine

Mnogo reci a malo dobrih dela. Ostaviti onu dvojicu mentalno nestabilnih sa zutim kartonima je bio ruski rulet. I kada cete konacno videti i shvatiti da jedan Gobeljic nema kvalitet ni za Surdulicu a kamoli za Zvezdu? Pa o tome postoji opsti konsensus medju svom zvezdinim navijacima, decko je crna rupa svemira, da on igra je sramota.
I

Id

pre gotovo 3 godine

Rec jednu losu za Dekija nisam rekao otkad je dosao, ali ovo sa Degenekom je ponizavanje nas svih. Recite lepo sta je problem i nek ide i gotovo Umesto da imamo najbolji tandem u poslednjih 15 godina Degenek - Dragovic ovi nas prave ludima
P

PFC Belgradeee

pre gotovo 3 godine

Ooooo Stankovicu ostaniiii
K

Keket

pre gotovo 3 godine

Stvarno nisam jedan od onih koji pljuju po pankovu i gobeljicu, ali deki brate, ne mozes vise nikoga da lozis da ti pankov igra pre degeneka zato sto je ovaj navodno bolji, mozda ti se i cini da je bolji na treningu ali na pravim utakmicama smo videli i jednog i drugog i svi mozemo da vidimo da pankov jednostavno nema glavu za velike utakmice, a da nas je degenek iscupao toliko puta u vaznim mecevima i to bas posle prekida gde smo sad najtanji, dosta je vise sa pankovim, ne moze da igra pre reprezentativca australije ni ka ko!!! Gobelju ne bih preterano ni pominjao jer ni gajic nije ama bas nista bolji od njega, ne znam sto nije nastavio da forsira bakajoka koji se tu poprilicno dobro pokazao na pripremama, u svakom slucaju ne moze da bude gori od ove dvojice... Generalno, mislim da cemo da prodjemo ove sabane jer pojima nemaju, tacno se vidi da su znali da treba da stisnu kataija i micu, a da s druge strane falko desnu nogu ko da nema, kad njih trojicu zaustavis mi nemamo igru... Najveci je smor kad skontas da nema bukvalno niko da udje i da prodrma ekipu, na klupi svi odreda nisu ni za drugu ligu
G

Goz

pre gotovo 3 godine

Druze prazne su ti price, Degeneka nema jer ti je terzic tako naredio. Lose si postavio tim i nisi pravio izmene kad treba. Tvoja je krivica ovaj revans i potencijalni ispad
D

Deka PG

pre gotovo 3 godine

Prepao si se Dinama, a vas i Šerif kara u du.e. Ne razumijem ovu Zvezdu. Terza i Mitke pogubili mozak. Toliko para sprcaše, a krštenoga igrača pozadi liše Dragovića nemaju. Degenek je posebna priča. Za centarfora su izgubili tri mjeseca, a Dionija doveli dva dana prije kvalifikacija. On je još i odličan, ali nema zamjenu. Pavkova je izbačen, a Krstović je PANJINA, kao i onaj Pavkov. Forsiraju Nikolića, Petrovića, Gavrića i sada ih nigdje nema. Izgubljeno vrijeme sa njima. Naša igra je samo nazadovala. Nema Miluna, Falćinelija, Pavkova... Nema ni skoka. Svaki naš korner je šansa za protivnika. Mister, ko koga ovdje zajebava
M

Moji i zuj

pre gotovo 3 godine

Svaka cast novinaru za pitanje o drgeneku, naravno stankovic nije odgovorio vec prica nesto drugo, ne sme da kaze zabranjeno mi da ga stavim
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Драму шире лажни звездаши, гробарски ботови који стварају атмосферу дефетизма.. Они су против Стреде која је 5. ешалон европског клупског квалитета су могли примити пола туцета голова (пенал, пречка, одбрана 1 на 1, још две-три 100% шансе за ове, итд.). Њима би овај Шериф са Бразилцима, Колумбијцима, и др. странцима увалио барем 3 комада на сред оног пашњака.
K

Konju

pre gotovo 3 godine

Partizan je u prvoj utakmici trebao da da 5-6 golova.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

U mojoj porodici ne bit zvezdaš nije bilo moguće. Umesto da se prepiremo evo šta sam ja video (samo u prvom poluvremenu): 9ti minut, korner za Šerif, Pankovu njihov igrač skida loptu u skoku i puca preko gola. Glat 0:1 da je imao tehniku. 23i minut, Pankov šalje pas iza Falka u aut. Obojica su bili sami. Falko je hteo napred ali Pankov, ga tera da se vrati lopti. Posle čitam kako se Falko ne vraća u odbranu. 32i minut, Šerifov igrač kupi loptu 35 metara od gola, Pankov je na 20 metar od našeg gola. Čovek napada, Pankov kaskaderski ide u nazad. Čovek je na 30 metara, Pankov je sad unutar našeg šesnaesterca. Čovek je na 25 metara i sprema se na šut, Pankov kao bojažljivo ždrepče pruža nogu ka njemu ali je zaledjen. Kanga uleće i malo mu fali da napravi briljantan start iz nemogućeg ugla da bi spasao Pankova, ali ne uspeva. To je samo prvih pola sata igre. Gde je tu defetizam?
S

Sta pricas to???

pre gotovo 3 godine

Koja je to logika, da odjednom nema Degeneka, Pavkova, Velje nikolica?? to su standardni igraci koji su non stop igrali???? Sada odjednom ne valjaju i losi su a bili su dobri prosle sezone?>??? Koga zezas?
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Nikolic je bio los prosle sezone, forsirali ga zbog bonusa i prodaje ali niko nije naseo, isto vazi za Petrovica.
v

vbcv

pre gotovo 3 godine

Uz to dodaj Falcinelija i Milunovica i dobijes da ti fali vise od pola tima. Cini se da nista nismo preminili tim i da su najvazniji igraci ostali ali nije tako mnogo promene narocito u zadnjoj liniji. Uz to kad se doda da nema Gavrica, Petrovica pa cak i Vukanovica koji je znao da udje prosle sezone i da odigra dobro to je previse igraca koji fale i nije cudo sto se ovo desava. I jos nesto nije cudo sto smo od ekipe koja je imala najbolji skok dosli do ekipe koja je jako tanka u skoku i vrlo cesto cemo primati golove iz skoka. Uz Pavkova i Falcinelija napred mi sada imamo najnizi stoperski tandem, posto je i Dragovic koji je dobar u skoku za svoju visinu ali nije mnogo visok, i Pankov je nizi od Degeneka i narocito Milunovica. I mnogo je gora opcija Pankov sto igra nego da je stavio Babica sa Dragovicem ako vec nece ili ne sme da stavi Degeneka. Babic ipak ima skok bolji i visinu i znacio bi Dragovicu mnogo dok Pankov ne pomaze nikako Dragovicu. Da ne pljujem decka pomaze verovatno je brzi i bolji na lopti ali nema visinu koju ima Babic koji bi skupljao te visoke lopte i jos jedna bitna stvar sto je on levi stoper tako da bi Dragovic se vratio na desnog gde mu je i mesto, sto znaci da bi bio jos bolji. Ovako i Dragovic mora da igra levog stopera sto nije prirodno i ako njemu to mnogo ne znaci, ali ipak kad si na svojoj poziciji mnogo si bolji. I konacno pruzi sansu Babicu i Degeneku da se skine pritisak sa ledja Pankova posto se vidi da gresi i da ovo sve utice na njega. On je ok momak ne treba da trener ili vec ko navlaci mrznju navijaca na momka, nego ga stavi malo da se odmori pre svega psihicki. I dal vi milsite da smo svi ovce, pa do juce ste uigravali Nikolica, Gavrica, Petrovica i trpeli smo ih kada nije islo kako bi bili zalog za buducnost i da im napucate cenu. I sta sada ih nema nigde ni u protokolu, jel su oni prodati vec ali treba da im se smanji cena da se ima pokrice? ovo sto se radi je stvarno sramota i preko glave. Jesu uspesi kako su neki ljudi dosli u Zvezdu i mnogo toga je krenulo ali umesto da stanemo na zdrave noge konacno pa i finansijski mi to ne radimo. Jel moguce da Zvezda ali i vecina nasih klubova ne moze da proda iznad 5 miliona a kamoli preko 10 miliona evra nekog igraca a govorite kako smo sam krem i da nam je liga na 12 mestu po UEFA koeficijentu. Pa samim tim i igraci vise vrede a kod nas se to ne desava tacnije prodaju se za manje pare nego kad smo bili na 21 mestu kao sto je sada Belorusija ili kazhstan
G

Gost 22

pre gotovo 3 godine

E Deki,Deki .....,,,,,,,,,!!!!!!!??????