Komentari na vest

Stanković posle poraza od Radnika: Ja sam birao tim, krivica je moja

A

Ajmo malo slouli

pre preko 2 godine

Kakva krivica,kakvi bakrači!?Pusti medije,čovječe,osvoji još četiri boda u LE i da se lupimo u ....
G

Gile88

pre preko 2 godine

Ma mi ako ne odvojimo titulu ti letiš naglavačke iz Zvezde šta ti misliš da ti je ovo debatni klub pa da se izvučeš sa izjavom. Dovesti Mihajlovića i ako ne budemo šampioni bataliti LK to je smešno takmičenje koje ne služi ničemu sve snage usredsrediti na sezonu 2022/23 jer tad koeficijent daje šansu za Ligu šampiona
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Deki...nije ovo ni tako lose...sada ces imati priliku napokon da pokazes da si trener i da je Zvezda velika i da titulu osvojis u dva derbija koja nam predstoje. Znam da boli glava ali nema vise alibi igre i respekta i izgovora...titulu jedino imamo ako ih dobijemo u derbiju.

angrychainsaw

pre preko 2 godine

Da, nije tako loše ukoliko pobedi Partizan dva puta zaredom... Takođe nije rako loše ako sada pobedi Mitjiland u Beogradu i Ludogorec u Beogradu i zauzme prvo mesto u grupi LE koje vodi u 1/8 finala LE. Ja mislim da gubimo oba derbija i da sa ovakvom igrom ce nas i Mitjiland i Ludogorec tući usred naše kuće. Živi bili pa videli ali Stanković mora da preuzme krivicu za ovu igru Crvene Zvezde i za ove rezultate u LingLong ligi. Kao što Mrkela mora da preuzme odgovornost za pojačanja koja su basnoslovno plaćena a "Milunović" se navodno "Stankoviću nije uklapao u njegov sistem igre". Isto tako, ukoliko ne osvojimo ovo prvenstvo svi očekujemo da Terzić ispuni zadato obećanje...
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Stankovicu, i drugi timovi igraju fudbal, i rade, i napreduju....posebno naglsavam ovo RADE, a ne bleje i gube vreme na kosarkaskim utakmicama. Trener Surdulice je spremao svoju ekipu za utakmicu, dok si ti bio na kosarci...

cvfdf

pre preko 2 godine

Nemamo beka desnog, zar nije dobar potez da dovedemo Dani Alvesa koji je slobodan jeste da ima 38 godina ali moze igrati u bilo kojem timu na svetu po kvalitetu. U top je formi, takvim igracima godine nisu problem sto smo videli na olimpijadi kada je predvodio Brazil do zlata. Nije SP nego Olimpijada i covek posle naporne sezone predvodi Brazil a igra je i na Kopa aMERIKA. Dovedite ga ne samo da ce kvaitet da skoci nego sto ce obuciti mlade igrace a na sve to imamo marketing koji necemo nikada imati....
B

Benarrivo Antonio

pre preko 2 godine

Mislim da je on vec u avionu na putu za Beograd. Dogovorio je sve sa Terzom,pola pola ce da dele platu, a obecao je da ce i Gajica nauciti da centrira.
J

Ja delija

pre preko 2 godine

Dokle nre vise ?
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Prvi sam "poludio" kad su oterali Milojevica i doveli Stankovica kao pocetnika. Sad kad smo ga istrpeli skoro dve godine , treba mu dati sansu makar do kraja sezone. Pokazao je neke odlicne takticke predstave u Evropi. Zamerke su sto nam treba dva meseca nakon letnjih priprema da udjemo u formu, ne znam razlog. Morao je vise da rotira u prvenstvu, imamo dugacku klupu, to nam je i donosilo prethodne titule. Tu je dosta starih igraca koji igraju stalno i zamor materijala je uzrok nekih losih predstava u prvenstvu. Odbrana cele ekipe iako po imenima jaca ,deluje dosta nepouzdanije nego kod Miloja pogotovo kad igramo defanzivno u Evropi. Sve u svemu ne treba nam nikakav pritisak i tenzije, nikakve smene preko noci. Gurati Evropu sto dalje , tu dobro stojimo. A u prvenstvu cekati sansu, mozda se otvori iznenada. A na leto videti sta dalje, bolje resenje za trenera 99% trenutno nemamo. A igracki kadar mora da se osvezi mladjim snagama, mnogim igracima godine vise nisu saveznik i ne mogu da igraju non stop.
b

baci traku

pre preko 2 godine

Kaži ti nama mister-lister ko je tebi rekao da kapitensku traku daš golmanu. Kakav on kredibilitet ima kao kapiten u polju tj u terenu. On je jednostavno u pravom smislu reči postao "vratar" pušta kroz vrata svaku utakmicu bar po 1 gol i to na većini utakmica koje brani svojom zaslugom.
g

gunners

pre preko 2 godine

Da vidimo da li Terza odlazi posto je rekao prvi put kad Zvezda ne uzme titulu on ide. Titulu ne uzimamo to je sigurno, crno beli galaktikosi predvodjeni zelenortskim Benzemom melju sve do kraja sezone, pa da vidimo da li ce madjija odrzati rec.
G

Gos gps

pre preko 2 godine

Vratite kokezu i ukonite var
l

linoleum

pre preko 2 godine

pod hitno u izlog bracu mituljkice llazetica pa i kahvica radulovica
Z

Zivela Monarhija

pre preko 2 godine

u Swe imate 7 ekipa koje su na korak od prve zvezde na grbu(10 osvojenih titula a 2-3 mozda 4 sa 1-2 zvezde na grbu.Infrastruktura top,moderni stadioni kao u Italiji, plate...,nezna se prvak sezone(nekada se 6 ekipe bore za titulu do zadnjeg kola)Puni stadioni navijaca(zabrana huliganima)gradljaninu Malmea ne pada na pamet da navija za klub iz Stockholma ili Goteborg i obrnuto pa je zato prosek na stadionu svih utakmica sirom zemlje svakog grada na 17 000-19 000 gledalaca. 90%navijaca cine gradjani svog grada.
r

realno85

pre preko 2 godine

cestitam mreli i terzi na odlicno odradjenom prelaznom roku. a sto se tice stankovica, on je pocetnik koji je prvo trebao da vodi neke mladje selekcije pa tek onda prvi tim. ovako das mu veliki klub da se uci. volio bi da partizan bude prvi na kraju pa da terzic ispuni svoje obecanje i ode iz kluba. dok nije kasno
A

Acap456

pre preko 2 godine

Jel može neko da mi objasni šta znači to preuzimam odgovornost? Jel to danak u nekoj kinti, placu na kom se zida neka kič kula...?
O

Objektivan

pre preko 2 godine

Birao si kiksaru Degeneka mada ne bitna stvar. Misim da je upitaju laksi raspored komunistickog kluba partizana u slucaju putanje LS.Posto je Zvezda jaci klub i ima bolji konfecijent nalazi se u boljem polozaju ovako komunisticka zemlja sa vezama olaksava put banditima ka grupnoj fazi posto znaju unapred da silna zvezda prolazi do grupnih faza kao i zadnje 5 godine bez problema i kao vice sampion.
H

Hulio

pre preko 2 godine

Sledeće sezone je bitno ko je prvi ako se bude kojim slučajem išlo direktno u grupnu fazu... Partizan svakako i ako bude prvak a biće jer je sve zatvorio u ovoj ligi.. Ta surdulica protiv zvezde 7-8 žutih protiv partizana ni jedan... Ali sve je to dobro, neće biti loše da zvezda sledeće godine igra kup vere matovic protiv ekipa kao što su flora, anilotrosis, santa klara itd jer će nabiti koeficijent a ovi de svakako da pandrknu u kvalifikacijana jer tamo su jači od genta...
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Sad ce Terza da vam kaze kako je Partizan nesto umesan kod ovog poraza Zvezde i ti ces da mu poverujes obzirom na besmislen komentar koji si napisao.
Ž

Živorad žika živac

pre preko 2 godine

A be utepaja na Radnici iz Srudulicu. Teško će mo do titulu sada. Partizn pobegaja na pet pojena. Imade još podugačko da se igraja liga. Moždaih stignemo. Welika pdrška na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Deketa će gi nadje rešenjo za ove problemi. Samoda stisnu redovi ida w3ruju u s3be. Glafu gore, igramo Evropi, dola5i nam Meritlend, mora mo da gi pobedimo.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Ma nije Deki ovde nista kriv.. Zastitnicki je preuzeo odgovornost na sebe..Vise nego jasno da uprava ne dovodi tkz. slobodne igrace, kojim Zvezda treba da ozivi karijeru..Stanojevic je izjavio da to Partizan nece raditi, vec dovoditi proverene igrače. Kad ovaj Dioni i ovaj Italijan ne mogu prevagu da naprave protiv Surdulice,kako ce napraviti u Evropi, a zbog cega su i dovedeni.. Omladinski pogon iako imamo,kao da ne postiji proteklih 10 godina..
B

Blaaa

pre preko 2 godine

Pali bre Stankovicu, nisi ti trener.

Mr 007

pre preko 2 godine

Erakovic,Pankov,Gobeljic,Gajic(eventualno kao rezerva),Krsticic,Srnic,Vukanovic,Zivkovic,Dioni OUT za dzabe. Prodati Borjana obavezno,ima jos par sezona,a mislim da mozemo uzeti 1-2mil,ocajan je ove sezone,a svaka mu cast za sve ranije. Popovica staviti da brani(Gordic rezerva),dovesti brzog desnog beka za startera (koji zna da centrira haha),rezervne bekove,brzo krilo i Ohija. Takodje dati otkaze sto pre Mrkeli i Stankeli,platiti otkupnu klauzulu za Miloja,ako je razumna cifra,ako ne,onda dovesti Stojanovica/Prosineckog/Lalata/Bozovica... Nazalost ce Partizan biti sigurno sampion,Stanojevic ne gresi na malim utakmicama,kiksnuce Stankela jos negde,a oba derbija sigurno necemo dobiti sa njim kao trenerom.
B

Borjan za milion

pre preko 2 godine

Sve i da mu ugovor vrijedi još bar tri godine, moraš da znaš da se za golmane 32-33+ godine ne daje obeštećenje ili se eventualno plati nešto simbolično, do 200-300 hiljada maksimalno. Ko bi želio Borjana sad? Saudijska Arabija ili MLS u najboljem slučaju, Turska mooožda, Kina i Japan već teže. Malo realnosti nije na odmet.
G

Gost444

pre preko 2 godine

Vladan Milojevic je I bez Kataija pobedjivao a Stankovic ne ume. E to je bruka I sramota ,ima bolji tim od Milojevica a igra je lošija
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Stankoviću odlazi i povedi sa sobom svoje igrače(Falco,Dioni).Nikolić je prošle sezone igrao odlično,ali ne znam iz kog razloga više ne dobija priliku da igra.Radulovića si odstranio iz prvog tima.Zatim si izmislio da Pavkov više nema želju i glad za golovima.Sklonio si i Degeneka iz ekipe.Zvezda više nikome ne sme da bude odskočna daska.Sve Vas treba najuriti.
J

JEBO TE GOBELJIC

pre preko 2 godine

JESTE....
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ма даа.. Гобељић на трибине , а Гајић на терен. Па кад упути центаршут да се човек истопи.
Z

Zvezdas od malena

pre preko 2 godine

Idemo dalje. Mora se nekad i izgubiti. Danas utakmica nije dobro pripremljena i jedno poluvreme je baceno u vodu ali nismo imali ni srece. NAPRED ZVEZDA. Nista jos nije izgubljeno. I grobari moraju doci u krizu. Prvenstvo nije ni blizu kraja.
M

Mr

pre preko 2 godine

Matori vi vec 2 put guvite bodove u 5 kola…

Mr 007

pre preko 2 godine

HOCEMO MILOJA!!! Miloje rutinski resava nasu ligu,a u Evropi igramo i sa Stankelom bunker,samo bi bili mnogo sigurniji sa Milojem. Celu utakmicu igramo na duge lopte,prosto ne mogu da verujem da ne mogu odigrati nijednu akciju po zemlji,neki prodor sa krila. U zimskom prelaznom roku pojuriti brzo krilo,dva desna beka i jednog levog beka,a srecom stize i Ohi za napad. Izuzev Falka koji je nepravedno odstranjen,zalosno je da nijedno dobro pojacanje nije dovedeno u letnjem prelaznom roku,Mrkela je odavno morao dobiti otkaz. Takodje je potrebno pokloniti desetak amaterskih igraca koji su trenutno u rotaciji. Ako ne vratimo Miloja,bice Partizan sigurno sampion.
V

VAR

pre preko 2 godine

Resavao dok nije bilo VAR-a
M

Marko M.

pre preko 2 godine

Dok god Dioni igra mi smo sa igračem manje.
Y

Ygshwh!!!

pre preko 2 godine

Vratite Vladana Milojevica
D

Dragan Z.

pre preko 2 godine

Pa to uopšte nije problem - on na svaka tri meseca dobija otkaz. Uz Miloja je veoma bitno da vratite i Kokezu u FSS, inače ćete džabe da krečite :)
N

Navijac>trener

pre preko 2 godine

Ja ne znam kako treneri ne razumiju neke stvari. Na ovakvom terenu se ne moze igrati pas igra. Jos bunker te ceka . Stavis dva napadaca u njihov sesnaesterac i samo sibas centarsuteve. Ako ima neko u ekipi da zna uputiti dobar centarsut. Od 10 jedan ce naci mjesto za gol. Ovde nam ne trebaju brza krila,kud ce da trce kad nemaju prostor ispred sebe, to ti treba kad igras na kontrabapade. Protiv bunkera samo dva napadaca,ma i 3 u njihov sesnaesterac i centarsutevi. Takodje i kojo sut sa distance. Ali kad ovi ne umiju osutati u okvir gola sa 15-20m.
G

GNS021

pre preko 2 godine

Bunker igrali ahahahha pa koju si ti utakmicu gledao sine
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Opusteno, nisi ti kriv sto ne znas.
M

Majstore

pre preko 2 godine

Izadji iz šljivika, pa mu ti pokaži. Naravno da nije on ništa kriv, kriv je Madjioničar.
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Kaze zvezda je velika, ateriraj na zemlju malo izgubio si od radnika Iz surdulice a ne reala i barse, mnogo imate visoko misljenje o sebi, tako je i madjarska bila svetska velesila u fudbalu pa je niko ne spominje vise
m

moni

pre preko 2 godine

idemo dalje, morao je.da se desi jedan poraz...šta je tu je...idemo dalje...glavu gore, dugo je prvenstvo
D

Deki istok

pre preko 2 godine

Radnik bio bolji???nigde veze ,Zvezda je dominirala pokusavala da da gol jbg nije islo...slaba igra pasova ,ako je uopste bila moguca na ovom polju idemo dalje napred ZVEZDAA
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Stankoviću bekove i ovog Erakovića ostavi u Surdulici da se tamo nadmeću za prvi tim, a ovogodišnjim pojačanjima sem Dragović kupi avionsku kartu u jednom pravcu i neka povedu Falka
B

Bruka

pre preko 2 godine

Ali protiv najslabijeg napada Linglong lige izgubiti...
N

Nebo

pre preko 2 godine

Cuti dobro je da si birao tim!!
a

armija

pre preko 2 godine

Pa idi onda, sta cekas...
N

Najtuznije

pre preko 2 godine

Najtuznije sto pravi krivci ce sigurno ostati. A to su Mrkela I Terza Koji nisu doveli dobrog igraca (sem ako mu deda nije navijac Zvezde) dve godine a pritom su spiskali enormne pare. Ajde da se nadamo Mada - 5 u ovakvoj ligi je ko kuca srecno Zvezdo
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Добро знај да увек бићу ту, Добро знај да никад не могу... ко зна наставак, зна и о чему говорим. А ви исфрустрирани, избаците све из себе, сад је ваше време, можда ћете мање кевтати након победа.
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Ovaj tim je davno prosao svoj zenit,fizicki par igraca su ispod nivoa SLS a ,mladi igraci ne daju nista,i onda kad je preko puta obican tim sa igracima koji redovno primaju platu tu prolaza nema...

Delija

pre preko 2 godine

Preuzimam svu odgovornost jer sam taj koji je izveo tim i pripremao utakmicu. ŠTA IMAMO MI OD TE ODGOVORNOSTI? Apsolutno ništa a grobari +5
z

zorgeGost

pre preko 2 godine

treneru nauči igrače da daju golove na zadnje dve utakmice dvadeset šansi dva gola to je sramota i brukali igrač prve lige moraju da se kreću šutiraju iz svih pozicija krila da centrriraju ali ne Gobelja i era koji je centar half

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ljudi polako niti je nista reseno ali da dosli smo u situaciju u kojoj je partizan bio 4 godine.Realno igramo lose ali ima tu utakmica jos nista nije reseno.Nema niko nista od pljuvanja.Ali recimo da uprava ima zuti karton i da na zimu pored ohija mora da locira igrace koji mogu da dovedu pomak.A vi Grobari nesto se suska da vas je Asano tuzio bice kljuc ? :)
0

00

pre preko 2 godine

šta polako.polako od priprema se priča,do 1:1 sa vojvodinom pa polako do kairata i šerifa i tako u krug.Kada će analizirati svoje greške i greške svog stručnpg štaba!?
F

Familija

pre preko 2 godine

Podrška još snažnija jer mi smo CRVENA ZVEZDA mi smo ŠAMPIONI momentalno se fokusirati na prvog narednog protivnika poraz je došao ali će i proći treba ostati mirne glave i nastaviti dalje podrška potpuna i idemo dalje majstore
M

Milfad delija Tutin

pre preko 2 godine

Deki netemo ocajavamo, vrnuce ni se kad bidne trebalo. Meni se svidja kako igramo imamo dominaciju u svakomu mecu no nekad hvali malo srece. Jesam malo razocarat no verujem da ce Falko, Dioni i Risairo proradit i da ce ne vodit barem do polufinala u lizi evrope.
G

Gost773

pre preko 2 godine

Pa dobro,sto onda ne das ostavku?
C

Cccc

pre preko 2 godine

Valjda ce sad kad je već kasno Stankela shvatiti da bez igre možeš dobiti tri, pet, deset utakmica a jedanaesta će te koštat. Komšije čestitam na tituli.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Полако дечаче. Мораће прво да преживе плеј-оф
a

abc

pre preko 2 godine

I, da, protiv Danaca neka te gledaju žena i deca.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Sad da vam kazem nesto, nema veze, desava se.... Ja sam na svakoj tekmi na Rajku bio... Gde ste vi sto pisete komentare.... Mene briga ko i sa kim igra, igra moja Zvezda,i kad gubi to ke moj tim.... Pa kako vas nije sramota da komentarisete utakmicu bilo koju a trcite samo kad je liga sampiona.... Pa gori ste od ovih preko puta,sram vas bilo...
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

Terzić i Mrkela glavni krivci sto dve godine uzastopno ne igramo LS a i sto gubimo titulu jer ljudi rade katastrofalne prelazne rokove. Umjesto da smo finansijski u debelom plusu i da sa pola snage gazimo ovu nasu ligu mi finansijski ocajni i gubimo od Radnika sramota!!! Sta je sa Nikolića,Petrovica ,Gavrica ako su oni bili označeni kao projekti kluba gdje su sada??? Ko je u klub doveo Dionija,Bakajoka,Rikardinja,Zivkovica,Tomanea,Kanjasa,Van La Paru isl igracine??? Da li je moguće da godinama ne možemo da dovedemo normalnog beka??? Kako je moguće da u sezonu ulazimo bez napadača???
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Sta ste se svi uspenili, normalno je da se i neka utakmica izgubi, pokusali smo da dobijemo, nismo imali srece, Radnik je sa mnogo srece dobio utakmicu. Teren katastrofalan, ovi uhvatili par kontri i zabetonirali gol, imali srece sto im je iz dve kontre lopta usla u gol. Medjutim nije nrmalno sto komsije svaku dobijaju sa velikom razlikom, a u evropi su nula. Nije normalno da su 6 godina bili prvaci a u eveopi nisu nsta postigli. E to je vec pitanje za nas FSS i UFA. Glavu gore napred Zvedo uz tebe su tvoji zvezdasi, i da ne uzmemo namestenu titulu, imamo sledece godine dva pretstavnika u LS.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Idemo dalje??? Koji to mi? Sa tobom ne idemo mi nikuda dalje. Ti ostani u Surdulici i razmisljaj o nastavku karijere u nekom manjem treceligasu...Ako je i od tebe - previse je. Previse losih igara, dosta je bilo. Dovedite Lalata na mesto ove neznalice dok jos nije prekasno...
a

abc

pre preko 2 godine

Nema ovde ništa slučajno, Stanković je protiv Vojvodine stavio u tim Krstovića i prošao kako je prošao, u prvom kolu je nabacio "majmuna na leđa" sebi i timu, sad se ovo dogodilo kao produkt te greške, pritisak od prvog kola u sezoni kad je za partizan zatvoreno sve osim derbija. Ne možeš da praviš gluposti i da sve bude Ok. kad staviš Krstovića u tim prestaješ da budeš trener, prestaješ da budeš čovek sa kičmom.
k

kvaljarela

pre preko 2 godine

Aman ljudi,sto ne pobediste derbi protiv tog ocajnog Partizana sto sve zatvara,nego se radujete za 1:1 kao da ste LS uzeli...a bili ste podredjeni 60 minuta + vas pogledao "bog" da nam poniste cist gol...
G

Gosttt

pre preko 2 godine

I sta sledecu utakmicu CES opet isti Tim da izvedes mislim da se rastajemo na polusezoni...
l

ltu

pre preko 2 godine

bukvalno sam samo čekao da pročitam "Zvezda je velika" ahahahahahahh

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Vladan Milojevic je slobodan ...Na kraju sa njim nikada nismo primali ovoliko golova kolko god se bunili sto smo igrali zatvoren fudbal.Al opet svi timovi nekada kiksaju videcemo kako ce ovo ici dalje.
Z

Zmo

pre preko 2 godine

Milojević nije slobodan.
F

Fk cz

pre preko 2 godine

Ok Deki....kriv si ti isključivo i to smo svi videli....ako shvatiš iz ovoga da nikad više ne smeš Falka i Dionija da staviš u tim, a Bena samo kad zvezda vodi tri četiri razlike, onda ti oprošteno....a ako i dalje oni budu u timu onda Bogami to "ja sam kriv" neće imati nikakvog smisla.....
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

А кога да стави уместо њих! Ево сви се слажемо око тога, можда једино бен може да игра. Реално немамо ни клупу, мада би сваки омладинац био бољи од фалка, човек је оперисан од фудбала!
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ista prica kao i u kosarci, odma pljuvanje. Neocekivan i bolan poraz, mozda i poraz koji nas mnogo udaljava od titule, jer Partizan ne moze da kiksne (ne ulazim da li je to zbog njihove jacine ili neceg drugog, gledam svoje dvoriste). Imamo 2 derbija do kraja, ako dobijemo oba, kao i sve utakmice do kraja sampioni smo... Naravno to je jako tesko, ali ima mnogo da se igra, pa eto mozda i Partizan neku kiksne. Svakako na zimu smo ako nista drugo onda jaci za Ohija, konacno cemo imati spica nadam se.
l

lalaland

pre preko 2 godine

Gubis 1:0 i uvodis Gajica i Krsticica umesto da pojacas napad. Ako trubis da Dioni ne moze da igra sam u napadu, pa zasto onda on i Pavkov nisu igrali zajedno u napadu, kad je vec bio negativan rezultat. Od kako si dosao pricas kako ce Zvezda igrati napadacki, a evo vec koja utakmica po redu Zvezda igra kukavicki i defanzivno. Tri-cetiri stopera i dva veoma defanzivna beka protiv Danaca, a na ovoj utakmici sa dva defanzivna vezna. Tvoje izvinjenje i "prihvatanje krivice", su samo prazne reci, i nista vise.
G

Gost2

pre preko 2 godine

Sine Mitre pakuj se u svoje kofere ponesi:Gobeljica,Srnica,Dionija I Babajoku za pocetak..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Kako je moguće Stankoviću : 1. Da Ti koji si igrao u Laciu i Interu, više od 10 godina u Seriji A, gde si igrao sa velikim igračima, gde su Te trenirali veliki treneri, i gde si igrao protiv velikih igrača da ne vidiš da je DIONI JEDNA FUDBALSKA RAGA KOJU NIKO NE BI KUPIO NI NA ŠABAČKOM VAŠARU. 2. Kako je moguće da Ti uvale ovog Falka koji izgleda da boluje od atrofije, koji je slab kao pile i ima udarac malo jači od vrapca, ,,,,,, 3. Kako je moguće da Borjan u 60. minutu izvodi slobodan udarac duboko na polovini protivnika 4. Kako je moguće da igrač i ČOVEK KAO TI, SA BESPREKORNOM IGRAČKOM KARIJEROM, I ČOVEK BEZ MRLJE U RADNOJ KARIJERI PRISTANE DA BUDE UVUČEN U TERZIĆEVE UGRADNJA VARIJANTE: DIONI, RIŠAIRO, FALKO, GOBELJIĆ,,,, 5. Kako je sve to moguće Stankoviću, Pa znao si da će poraz doći kad tad, i da će ta pitanja izaći na površinu. STANKOVIĆU, PRISTAO SI DA SA TERZIĆEM, MRKELOM I OSTALIMA URINIRAŠ PO ZVEZDINOM IMENU, I U LICE MILIONSKOJ ARMIJI NAVIJAČA,,,, DOBROVOLJNO SI PRISTAO NA TO, NADAM SE DA TE JE BAR MALO SRAMOTA......... ne zbog jednog poraza, u fudbalu se pobeđuje i gubi,,,, nego zbog načina na koji se gubi i pre svega zbog izbora igrača gde si saučesnik sa gore navedenim osvedočenim lopinama i ništacima.
Z

Zemljače

pre preko 2 godine

Pristao je na sve to zbog LOVE. I zbog povlastica prilikom dobijanja gradjevinske i svih drugih dozvola prilikom gradnje zgrada. Šta vam nije jasno pare su uvek na prvom mestu. A to što oni se busaju u grudi kako vole Zvezdu, pa i vole je, ali LOVA bato na prvom mestu.
B

Brzi30

pre preko 2 godine

Covek ne zna trenerski posao to je činjenica,a vi samo urlajte jedan je Stanković Dejan,sto se nije vratio u Zvezdu pred kraj karijere i odigrao sezonu ili dve kad toliko voli klub.Jedan je Nenad Milijas čovek koji se vraćao svaki put kad je bilo najgore
S

Sutra

pre preko 2 godine

Kreće dr terza sa saopštenjima, uz podršku botova navijačkih da ubeđuje kako su jaki kao gladijatori, bikovi što bi Dijon rekao za sebe, ja ću reći volovi...
S

Svira Urcu

pre preko 2 godine

Kad se preuzme odgovornost onda sledi akt. A ne ode se na veceru i puj pike ne vazi. Bez zluradosti ali sta znaci floskula Zvezda je velika, idemo dalje? Kao kada bih na poslu zabrljao i rekao dirktoru: firma je velika, idemo dalje.
T

TNT

pre preko 2 godine

Naravno da si ti kriv. Juriš rezultat uvodiš sporije igrače nego u startu. Krstičića koji ne može ni igračem da se nazove. Isto i Gajića. Pa bez treninga su bolji i borbeniji i Srnić i Bakajoko na krilu a kamoli Živković. Lazetića i Živkovića uvodiš 10 minuta pred kraj kada se svaki start protivnici previjaju po terenu. Naravno da si kriv i ćorav kod očiju. Barem znamo da neće više igrati Falko i Dioni. Ako protiv predzadnje ekipe igre bez briga ne mogu napraviti prednost, neće ni protiv koga. Pošalji ih lepo na patking i da donose bureke i jogurt ostalim igračima za platu do isteka ugovora.
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN. Nisi ti Deki krivi, krivci su direktori koji ti nisu kupili bekove, levog naročito. Nisi ti kriv sto moras da imas u timu Dionija, Gobeljića, Srnića, Vukanovića koji su u svadji sa loptom. Oteraj to i daj šansu deci iz skole, iskopaj jednog levog i desnog beka i daj im sansu. Titula je otisla , ipak je ovo Partizanova godina, valja i njima dati neku mrvicu.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Титула је већ изгубљена. Нема шансе да Партизан било где киксне осим у дербију.
G

Gost...

pre preko 2 godine

Mada priznaces i tu retko kiksnemo.....mislim cetiri godine slusamo o vasim pobedama....a avo to creme smo mi spevali da vas najvecim delom pobedjujemo ....vi bas ne nas do sada
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ohi reseta u Norveskoj. Nadajmo se da će od iduce godine i kod nas tako. Ne znam da li je ikad iko od naših klubova doveo nekog sa boljom statistikom.
B

BooMb

pre preko 2 godine

Kada stigne, biće to bomba, kao Falko sada :)
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

I Krstovic je imao slicnu statistiku. Norveska liga je tek malo bolja od crnogorske. Pogledaj te Ohijeve golove, tamo se odbrana ni ne igra. Daj boze da gresim, ali pored sve te silne statistike ja ne vidim ijednu karakteristiku kojom bi se Ohi istakao. Prosecan napadac. Ne bih rekao da je opasniji od Pavkova. Ali nece biti losiji od Dionija svakako.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ja nikada nisam vidio da neki crnogorski tim može da nabije nekoga kao Romu. Kad se već dotakla tema Norveska liga..

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Bio je Djurdjic u Partizanu, nije se proslavio, s pre i posle toga resetao svuda...
n

nyarlathotep

pre oko 2 godine

Dakle, jesam li pogresio u proceni?
N

Nije fer

pre preko 2 godine

Nije fer , sudija nije bio na nasoj strani, ipak smo mi crveni galaktikos , 4 penala i samo 10 min. produzijo!!! Mislim stvarno i radnik agresivan, pa jaoooooo..... kme kme kme
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Pa da, znao sam da ćeš to reći. Jer znaš da te navijači vole, i da neće skočiti verbalno na tebe. Nećeš sigurno da kažeš da ti nisu doveli igrače letos dostojne igranja u Zvezdi, čast Dragoviću koga je Deda doveo. Da su ti uvalili panjinu Dionia, Krstičića koji nema kvalitet za Evropu, i ranije Mesija iz Salenta. Uhhhh zaboravih čudo iz Intera, brzi voz zvani Bakajoko. Kako sada do titule, kada će Jsd-ovci zatvoriti sve osim derbija. Sada će Madjija da se zavuče u mišiju rupu, kao po običaju kada ne ide.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

A ne nego sam ja kriv , a analiza ti je odlicna..
A

Ale

pre preko 2 godine

Lepo je što si samomritičan ali nećeš ostati upamćen kao trener koji je igrao Evropu, već kao trener koji je izgubio titulu.
A

Ab

pre preko 2 godine

Nisi ti kriv, imaš panjine u napadu....rastjeraj to na zimu molim te...
e

efkaceze

pre preko 2 godine

Okej, onda se lepo teraj iz Zvezde. Trebao još posle Šerifa da dobije pedalu, ali mu tralala komična navijačka grupa čuva leđa.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Ako bi se delile pedale zbog poraza od Serifa, bilo bi to mnogo pedala po Evropi.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Nije samo tvoja krivica. Simovic je produzio tekmu samo 10 minuta.
D

Deki Out

pre preko 2 godine

Deki hvala za sve ali sa ovim timom da izgubiš od Radnika, vrediš 100 puta više od njih. Milojević je za tebe majstor taktike i doktor. Sram te bilo.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Niko nije ni postavio pitanje ko je kriv druze, mada, zapitas se malo cemu sluze Gobeljic, Erakovic, ovaj Borjan kojo je o dalje na golu nezamenljiv, kao i ostali pozadi ako im Radnik da dva komada lagano. Opet, neko je doveo te igrace. Dejane druze, ne moze večito da te vonja, pogledaj nam efikasnost prijatelju, katasrtofa, pa moralo je negde na naplatu da dodje. Nista, idemo dalje, poraz ko poraz.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Sta bi sa ovima sto su trcali u kladionicu na poluvremenu, da odigraju na zvezdu? kako stan, auto, zena deca, zna li se sta?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Evo ja... Uplatio 10 soma na poluvremenu(1.75), pa još 10 na 2:0(4.45), i na kraju u '85. jos 10 na x2(2.95). Jbg, rizik nekad donese nekad odnese.
m

mozes da ides

pre preko 2 godine

A katai odmara? Pa gde ti je najbolji igrac nesreco? Pogotovo u gostima mora da igra svi cak i oni koji nisu spremni
a

ako te bas zanima

pre preko 2 godine

kataiu se duguje kao mnogim drugim pa covek radi kako mu volja
L

Lepi Fika

pre preko 2 godine

Pa šta znači preduzimam odgovornost, jedino veliko ništa. OSTAVKA, to je odgovornost.
B

Bomba

pre preko 2 godine

Ma nije Stankovicu nemoj tako. Moja je. Imas jos 3 gostovanja ........ ovo je tek pocetak nazalost.
D

Duka33

pre preko 2 godine

ajde bre ne pravite se pametni, izgubili smo utakmicu posle koliko vremena u ligi, kakva god da je ona. Idemo napred samo
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Jok eto moja...problem je sto niko ne odgovara za greske..ko za..be samo kaze"greska je moja" i "puj pike ajmo ponovo"...
P

Pa1

pre preko 2 godine

U sportu dobijaš i gubiš,ništa strašno se nije desilo. Samo gazi Zvezdo!
K

Kkka

pre preko 2 godine

Erakovic i fudbal. Nego mora navijaci da prave pare na kombinacije
O

Orao

pre preko 2 godine

Dionija staviti za zvezdinu zvezdu! Zasluzio je momak
P

Poppa

pre preko 2 godine

Nisam gledao, ali ako je igrao Dioni to je uvek igrač manje.
З

ЗВЕЗДА!

pre preko 2 godine

ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Kakvi au ovi naši sada će mu dati otkaz zbog poraza i dovesti nekog goreg.