undefined
undefined

Stanković: Razumem mentalni i fizički umor, ali znamo šta je cilj

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 22:01

Posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Aleksandar Katai proveo svih 90 minuta na terenu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad Mačvom, ali i zalaganjem svojih igrača u napornom ritmu utakmica. Posebno ga raduje povratak u pravu formu Aleksandra Kataija, koji je posle dosta vremena odigrao celu utakmicu.

Crveno-beli su rutinski odradili odložen meč sa Šapčanima i sada imaju devet bodova više od Partizana. Međutim, vremena za predah još nema.

Izabrane vesti

"Korektan meč, dobro smo ušli u utakmicu. Ponovo kažem da igramo na svaka tri dana, a ovo je jedna od tih utakmica u kojoj smo bili u solidnom ritmu. Naravno da je bilo dosta pozitivnih stvari u našoj igri, a moram da istaknem da mi je veoma drago zbog povratka Kataija koji je odigrao 90. minuta posle duge pauze i vratio se u ekipu. Kao što je poznato, imamo problema sa igračima koji su zaraženi korona virusom, uskoro se vraćaju Falćineli i Falko, a čekamo i Sanoga. Svi fudbaleri su ispoštovali dogovor, tako da nemam šta da im zamerim. Mogu da razumem mentalni umor igrača, kao i fizički zamor, ali znamo šta nam je cilj. Idemo da se odmorimo, pa nas već u ponedeljak očekuje teško gostovanje Voždovcu, posle toga dočekujemo Mladost i završavamo ciklus koji je bio veoma naporan", rekao je Stanković.

Osvrnuo se šef struke crveno-belih na svoju 50. utakmicu kao trener na klupi Crvene zvezde i naglasio da sve zasluge idu svlačionici.

"Hvala igračima što su me nagradili pobedom na mojoj jubilarnoj 50. utakmici na klupi Zvezde. Sve zasluge idu momcima. Zaista njihov odnos, ponašanje i rad, me čini presrećnim što imam čast da ih vodim na 50 utakmica. Nadam se da ćemo zajedno provesti još mnogo lepih trenutaka i doneti još uspeha Crvenoj zvezdi", zaključio je Stanković.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara