Komentari na vest

Stanković: Večiti derbi lična stvar, milanski kao pozorište, a rimski... Ako izgubite, bolje ne izlazite iz kuće

9

95

pre 7 meseci

Vratićeš se jednog dana pevaće ti Marakana!
О

Овај град је некада бацао далеко

pre 7 meseci

Београђанин није рушитељ. Тачка. Шмрчи и не враћај се.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

... "Ovaj grad je zaslužio bolje". Koliko tuge skupilo se u trenutke kada je autor stihova koje ste citirali pokušao da pruži tom gradu, nama i ovoj zemlji mnogo bolje. Ovaj vaš komentar, sve i da oslikava stvarni, pravi kolaps uma nekadašnjeg fudbalera, nekako ne ide uz stihove pesme "Zajedno" (EKV). Možete vi to i bolje, barem iz pijeteta prema kultivisanosti koja vas je inspirisala.
m

milo123

pre 7 meseci

Dekijev problem je što je veliki emotivac i previše se daje. To čoveka stvarno iscrpi kao kakav fizički rad. Apsolutno ga razumem šta je hteo da kaže. Meni kao navijaču bude preloše danima kad Zvezda nešto zabrlja (ko je rekao Bordo...), mogu misliti kako je treneru. Ogroman pritisak. Hvala na svim bodovima koje si nam zaradio na harizmu, stav, ime i naravno znanje. Sve najbolje brate slatki!
L

Luja

pre 7 meseci

Stankelin jedini problem je što veze nema sa trenerskim poslom. Nego, gradi li se šta u Pešti?
k

komedija

pre 7 meseci

Godinama pricao kako mu je majka trenirala fudbal i da je na nju povukao talentom,a ona bila veliki navijac Partizana,za kojeg je i mali Dejan navijao. Posle je tek poceo da navija za zvezdu.
@

@jasamčuo

pre 7 meseci

Da je i Pupin navijao za Partizan?!
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Nemaču pojma, koliko je Zvezdu koštalo trostruko neučestvovanje u LŠ (Omonija, Šerif, Haifa)?
P

Peki30

pre 7 meseci

Tih 3-1 dokazuje da Murinjo nije bunker trener vec da zna da napadne. Ali onih 0-1 sa igracem manje, sigurno medju najboljih defanzivnim performansom jednog tima u istoriji fudbala. Katanaco u svoj svojoj punoci, kapa dole
D

Dzi

pre 7 meseci

Srbija Madjarska Sledeci klub Turska... Besiktas ili koje trenutno posrnuli gigant Rusija je zemlja idealna ali klubova manjak... Karabag ili Astana mozda Bugarsku Krstaja zatvorio... Poljska mozda... Mada dolaze levicari na vlast .. Kina ne daje novac kao nekad... Vojvodina bi mogla da bude resenje.. Novi sad se gradi...Tu je Gat...
1

12345m12345

pre 7 meseci

koga ti strucnjace treniras?
G

Gost46

pre 7 meseci

Sve bi to bilo super,da nisi pobegai pre derbija i ostavio nas na cedilu!! Obican neimar! Znas li ti sramoto da si nas ostavio pred takvu svetovinu i bas tada ti eto nije bilo po volji? A nama je bilo kada si svake godine ispadao od amatera? Sramota! Idi sto dalje od nas i nikada se ne vracaj! Imamo mi jos uvek ko ce da brine o nama!
V

Vasilis

pre 7 meseci

Legenda. Sjajan fudbaler, cenjen u Italiji, svaki saigrac ili protivnik imaju samo lepe reci za Dekija. I ovde je bilo tako dok nije postao trener Zvezde, sad ga oni prekoputa mrze. Period u Sampdoriji je bio bespotreban, Gvardiola da ih je preuzeo bi ispao iz lige. U Ferencu se vidi da i te kako ima znanja, samo mora glavu da smiri, mnogo je nervozniji kao trener nego kao igrac.
e

ej bre ti

pre 7 meseci

Gde Dekija da mrzim, gde da mrzim ikog, stovise mnogo postujem Dekija, to sto je on Vas i sto je bio trener Zvezde ne umanjava cinjenicu da je legenda. Voli svoje, postuj tudje! Tako bi trebalo da je obostrano razmisljanje. poz od Grobara
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Sa 16 godina debituješ za prvi tim Zvezde, sa 17 i 18 daješ golove u derbijima i dominiraš u našoj ligi, daješ golove Kajzerslauternu, Helsinkiju, Ekerenu, i budeš u tim godinama kapiten Zvezde. E to se zove vrhunski talenat i potencijal, a ne ovi danas klinci koji u tim godinama ne prave razliku ni u omladinskoj ligi šampiona, a da ne pričam o seniorskom fudbalu. JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN (i ako sam mnogo mnogo ljut zbog načina na koji je pobegao iz Zvezde)
u

ula89

pre 7 meseci

Jos malo da sazri kao trener i ja se nadam dugogodisnji trener reprezentacije Srbije.Kod Dekija nema foliranja i manekenisanja.
k

kaje

pre 7 meseci

Skoro pa potpuno isti intervju je vec dao pre par godina. Siguran sam jer sam prepricavao ovo poredjenje derbija.
9

999

pre 7 meseci

Pa onda znas da prica istinu. Ako prica o istoj stvari, a ponavlja isto, onda znas da je to tako.