Stanković: Zaista smo bili dobri, Zvezda nema čega da se stidi, prezadovoljan sam mladima

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.10.20. | 23:37

„Poraz boli, to su mečevi gde sekund odluči na koju će stranu da prevagne”, poručuje strateg crveno-belih

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Nemačke)

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prezadovoljan je izdanjem svoje ekipe koja je pokazala da može da se nosi sa ovako kvalitetnim sastavima kakav je Hofenhajmov.

Izabrane vesti

Crveno-beli su bili više nego ravnopravni na Rajn Nekar Areni, ali je tas na vagi u poslednjoj fazi meča prevagnuo na stranu domaćina.

„Čestitike igračima, delovali su fenomanalno. Poraz boli, to su mečevi gde sekund odluči na koju će stranu da prevagne. Nisam siguran kod crvenog kartona, možda i nije bio faul. Žao mi je zbog toga, što sam ostavio ekipu na terenu. Imali smo svoje šanse, a ako stvorite šanse morate da ih sikortistie. Zaista smo bili dobri u ovoj utakmici. Takmičenje ide dalje, jedva čekamo meč na Marakani. Sa ovakim pristupom, odnosom i borbom, Zvezda može da očekuje da uzme bodove od sledećeg protivnika”, poručio je Stanković posle utakmice.

Stanković je Erakoviću udahunuo novi fudbalski život.

“Prezadovoljan sam mladima, počevši od Erakovića, Nikolića, posle preko Petrovića. Eraković je bio odličan, Zvezda je dobila jednog važnog štopera”.

Šta se desilo kod isključenja?

Prvi put sam bio opomenut zbog reakcije klupe, drugi put sam protestovao bez teških reči a samo sam pitao zašto nije faul?! I dobio sam crveni. To je bila reakcija na nedosuđeni prekršaj nad Nikolićem. Sad mi je krivo zbog toga što se dešavalo”.

Volja igrača je bila na izuzetnom nivou.

“Zvezda je igrala tako da nema čega da se stidi večeras. Ako budemo još jači i energičniji možemo da napravimo nešto u Ligi Evrope. Nećemo i ne smemo da odustanemo. Zvezda može i hoće nešto da napravi”.

Čini se da u Zvezdi nije bilo slabog igrača na terenu?

“Slažem se. Ovakvi mečevi se lome u sekundu. Žao mi je igrača jer su zasta delovali sjajno. Nećemo odustsati ni centimetra od cilja, već nastaviti dalje”.

Liberec je savladao Gent?

“Vidi se da je grupa uravnotežena, da svako može svakog da pobedi. Iskreno se nadam da će to pokazati i sledeći meč na Marakani kad dočekujemo Liberec”.


tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara