Komentari na vest

Stankovićeve packe upućene Krstičiću, Falku i Staniću

P

Ppp

pre gotovo 2 godine

Najveci problem Zvezdi i Partizanu su treneri. Jedan dosao da se uci a drugi jer ga niko nece. Pocevsi od ponasanja, pedagogije do znanja. Zajedno IQ sobne temperature a recnik... Ajde Stanoje trenirao kamile pa se da oprostiti a Deki kao da nije ziveo u Italiji nego u Karton sitiju. Uzas ponasanje i izrazavanje.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

A kako znate da su baš ova trojica u pitanju? Nećete uspeti da spinovima, Zvezda šampion!!
M

MM1313

pre gotovo 2 godine

O Krsticicu je previse trositi reci, zahvalti mu se i razlaz, Falku je nesporan kvalitet, ali jednostavno se ne uklapa u tim i u stil igre, dobio je i najvise sanse od svih u prvom delu sezone, ali nije se pokazao, Picini kao sto je neko rekao nezainteresovan totalno, vidi se da je skolovan igrac, ali na terenu ne da 50%, Stanic me je zacudio, jer taj klinac svaki put kada je dobio sansu grizao je maximalno, treba ga pustiti na pozajmicu bar na polu sezonu, gde bi bio standardan u nekom klubu, Motika za sada tanko ima vremena za njega, dobijao je bas malo sanse, a pritom svaki put kada Zvezda vodi i kad bukvalno stane. Zaista ne znam sta rade u klubu zadnjih koliko utakmica gde vodimo nasi klinci ne dobijaju sansu ili po neko i dobije ali bukvalno na 10 minuta, a dobijaju igraci koji realno nisu u planovima za buducnost, nadam se da ce se opametiti i poceti malo vise klince da forsiraju, kapiram da ne mogu da igraju bitne utakmice u evropi, ali realno u prvenstvu koliko je slabo mogu imamo samo jak derbi, ovo ostalo je smejurija, mogu igrati prvu postavu lagano. Ne vidim razlog da mali Stankovic toliko sedi na klupi, realno decko kida, treba bar da dobija po 20-30 min redovno, Radulovic nije dobio sansu uopste nije skupio 30 min ukupno, pa stavi ga na kraju na levog beka, bar da zameni Rodu covek ce izdanuti, bukvalno je vise proveo na terenu nego Borjan, bojim se samo da ne zavrse kao Veljko Nikolic, kada je dobio sansu kad je Stankovic dosao momak je izrastao u ozbiljnog igraca za njegove godine, samo je sklonjen iz tima, pre ove povrede i operacije nije odigrao nista bukvalno, zao mi momka imao je veci talenat po meni i od Petrovica i Gavrica koju su dobili sansu u tom periodu kada i on, sta je isto sa onog Mustafe decko na pripremama pokazao bas zavidan talenat? Ja razumem da ne mozemo ako hocemo evropu i tutulu da nemamo neke ozbiljne i iskusne igrace u prvih 11, ali na klupi kao i u manje teskim utakmicama u prvenstvu klinci lagano mogu da igraju, mi nismo skoro imali ovoliko talentovane dece u svim kategorijama, pogledajte Erakovica u sta je izrastao, traze kao 10m za njega, zamisli te svaki peti klinac da dobije sansu kao on i da izraste u ozbiljnog igraca, mi mozemo svake godine da imamo 10m-20m profit samo na klincima, jer svako od njih zeli da ide preko da igra, zasto ne napraviti i dobit od toga. Pa gledajte Mamica koliko je prodao igraca zadnjih 10 godina i po kojom cenama, zamislige koliki Zvezda moze da ima profit pores ovog sto vec ima.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Batali romane. Svaki igrač od kog se očekuje mora dobiti priliku u kontinuitetu. Nikad Falko nije igrao u kontinuitetu, i evo preko godinu dana je tu i ni dva minuta da odigra na prirodnoj poziciji, jer čovek nije krilo. Stanić nije ozbiljan talenat. Krstičić je leš, još povrh toga nema kontinuitet. Ajmo malo manje baronisanja preko medija Don Terzinjo. Dovedite stručni sportski kadar, sebe likvidirajte, pa onda da pametujemo.
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Stanic?! Pa bio je najagilniji igrac zvezde kad je usao. Falko i ostali da, ali Stanic odigrao sasvim dobro. Gde bi mu bio kraj kad mu Srnic i Krsticic nebi uzimali minute.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Бачена година за Станића Станковића Радуловића Ђурића.... немојте децу заваравати већ их шаљите на позајмице.
S

Slow poke Rodriguez

pre gotovo 2 godine

Kao što sam i juče napisao, dodao bih na spisak i Pičinija i Motiku, nema to veze sa minutažom, pristup im je jezivo loš! Kada izgubiš loptu, onda grizeš da ju vratiš a ne stojiš kao penzioner! Krstičić izgubio 90% duela protiv igrača Radničkog, pa šta bi bilo da igramo protiv nekog Evropskog kuba.. Stanić isto slab u duelu, doduše on može da napreduje ako promeni pristup. Pićinija su pretrčavali kao da ga nema, opet igrači Radničkog su u pitanju, ne Milan, ni Real.. A tek Motika... Ako neko može da se seti nekog uspešnog driblinga, pasa, nekog prodora, centaršuta.... svaka čast! Smešno, stvarno!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Шта је очекивао од Станића и Фалка кад сад дебитују у овој години. Крстичић је свој зенит прошао и ја не очекујем од њега бољитак.
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Фалко је технички најпоткованији играч у Звезди и Србији, али једноставно човек се није привикао на Србију и ни једну утакмицу није одиграо на својој природној позицији
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Taj tvoj nazovi Mesi se nece vise naigrati nigde. To vise ni u Italiju ne primaju. Covek sa jednom nogom sine, koju god poziciju da dobije, a dobijao je sansu, slabo je to ,tek pristup igri kad izgubi loptu to je posebna prica ,onaj iza njega pretrci duplo vise od njega. Neko mu rekao da lici na Mesija i on se utripovao,a nije ni da mu cisti kopacke.
M

Mekmanaman

pre gotovo 2 godine

Svi pljuju ove igrače što su ušli kako ne trče i ne zalažu se, a realno Katai, Ivanić i Ben ne pretrče zajedno 3 kilometra tokom utakmice. Kad su se oni vraćali i pomagali u defanzivi? Kanga i Sanogo izgiboše pored njih trojice. Pićini nema motiv da igra našu ligu. Uporedite igru protiv Rendžersa u Beogradu do povrede i utakmice koje igra u ligi, nebo i zemlja. Što se tiče Falka i dalje sam pri stavu da je fudbalski najpotkovaniji od svih stranaca koji su igrali u Zvezdi. Čoveku su lopta lepi za nogu. I ta priča kako ima samo levu nogu ne ide jer i Salah još manje zna desnom pa je u top tri igrača u Evropi. Poenta je da ga pusti da igra, a ne svaku petu utakmicu po 15 minuta. Stanić i Motika pod obavezno u drugi klub da igraju što više bar jednu sezonu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Katai i Ivanić su tumor na Zvezdinom telu. Zbog njih su svi iznureni i van kondicije. Pametnom dosta.
l

linoleum

pre gotovo 2 godine

vidim cukaricki se udvara za bracu mituljikic na pozajmicu,zasto ne dati uz dogovorene minute ne razumem?stanic izvikan a nikad nista sem onog driblinga na derbiju motika zeljan aplauza naroda na zonglerske trikove bojim se da je novi babunski,radulovic ili ga uigravajte na beka ili cao ,ibrahim mustafa ricard odada moze jos jedna sezona pozajmice mladi su mali stankovic jedini moze da izbori minute jer jede i teren i loptu i igrace i sve sto naleti ,tako se gine za Zvezdin dres .veljko nikolic ??gordic bolje pozajmica itd itd
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Nema od babe devojka!! Krsta pre krio loptu, bio ovo bio ono.. Da.. BIO i vise nece jer je mator. Ko sto kazu Novak pao u formi al lad se vrati.. Gde bre da se vrati? U svoju 28-u godinu!? Nema od babe devojka.. Samo kupite Dzjubu... Pa da vidite kako Rus uzima pare...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Јел и Станић баба?
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Јуче после утакмице сам одмах написао да од Мотике и Станиќа нисам видео ништа, ни потег, ни жељу, ни трчање ни вољу дасе наметну за звездин дрес а добио сам прегршт минуса и подругљивих коментара. Станковиќ исто има огромне замерке око њиховог (не) залагања, тако да врли стручњаци, можете опет да ударате минусе. Позз
Đ

ĐOĐ

pre gotovo 2 godine

Pacni ti se sebe po tom bronzinu ćelavom, "mister", kakav bre Krstičić više, jel uvek mora da bude neki Gobeljić u ekipi?! Vidi se iz aviona da ti drugi sastavljaju ekipu, marioneto.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Krsticic nije trebalo ni da dolazi u klub. Dali smo mu platu 500k cisto bacene pare. Gledao sam ga u Aek i tamo je bio spor i kriminalan. Na kraju sezone naci resenje za njega verovatno sut karta. Stanic toliko hvaljen a toliko malo sanse da se pokaze. Ili pozJmica u neki od klubova super lige ili prodaja nikako da sedi na klupi to je greota prema njemu i nama. Falko je toplo hladno. Iskreno ako moze trebalo bi ga prodati i pokusati izvuci daj sta das da se spase tih 1.2mil. Ako do sada nije dobio priliku a ostaje godina ugovora nece od njega biti nista.
K

Kralju

pre gotovo 2 godine

Falko je plaćen 1.5 miliona evra, a ne 1.2. Plus što je pojeo još 750 hiljada evra plate za ovih godinu ipo dana. Njemu na zimu ističe ugovor, otići će džabe.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Kralju... time jos gore. Ne koristi se a kosta. U svakom slucaju se treba naci resenja za njega. Ili da igra vise ili duga noga
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Falko je zaista promasaj, ne potpuni, ali placen toliko, a za toliko malo prikazanog. I kad igra, on uvek igra tako beskrvno, kao da mu je svejedno kako ce se zavrsiti utakmica, sakriva se umesto da trazi loptu, da se otkriva, da proigrava saigrace. Krsticicu se treba zahvaliti na kraju sezone, kod njega su godine ocigledno ucinile svoje i on nije ni senka nekadasnjeg igraca. Stanic je odlican, ali je generalno malo igrao ove sezone, a najvise zbog povrede. Za njega i mislim da iduce sezone biti jedan od glavnih u sredini, jer ima sve sto treba igracu. I uopste nema opravdanja za igrace da su kao nezadovoljni malom minutazom, nisu u prvom planu, pa nemaju motiva. Evo kako je dosao Picini, Gajic je izgubio startno mesto i sta se desilo posle toga? Zagrizao je jos jace i sada igra daleko bolje. Znaci, ako nisi u prvom timu, zagrizi jos jace, jos vise se trudi da izboris mesto, da se pokazes, to je jedini i ispravan nacin. I vidi se da je Ohi odlican spic, ali mu treba dodavati lopte, slati mu centarsuteve, a ne izvoditi ga na poluvremenu svake utakmice. I za kraj, ako Zvezda dovede Ada, ada bi on i Stanic trebalo da igraju sredinu, obojica su brzi, dobri igraci, a Sanoga povuci kao treceg stopera. Sa Ohijem kao spicem i jednim dobrim krilom kao Randjelovic, umesto ostarelog Bena, bilo bi i sansi i golova.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Sledeca sezona donosi direktno mesto u ls i shodno tome mladi ce imati jos manje sansi..jedino resenje za stanica,stankovica,radulovica jeste pozajmica..kako mogu npr siti i celzi da imaju preko 20 poz igraca.nije sramota da odu na godinu i da se vrate jaci sa utakmicama u nogama..isto vazi i za djurica,kao i za momke iz graficara..
Р

Рале

pre gotovo 2 godine

Фудбалери нису испрограмиране машине, већ људи са емоцијама и осећањима. Иако јако ценим рад и залагање Дејана Станковића, као и целог стручног штаба, морам да замерим следеће: Никако није ни људски ни фудбалски, некога изопштавати из целе приче, удаљити од екипе, провидно задиркивати (ко долази на стадион види да одређене играче са овог "списка" пошаље на загревање на полувремену па их никад ни не уведе), и напослетку, прозивати играча који је трпео такав вид "тортуре". Мистер, Ви први не бисте желели да играте и први не бисте имали воље и жеље да сте у таквој ситуацији. Често кажете како су сви фудбалери равноправни, што апсолутно није случај. Тачно се види са ким сте добри, и са ким имате некакав "пакт", а кога третирате као да не постоји, и то понављам, НИЈЕ ЛЕПО НИ ЉУДСКИ НИ СПОРТСКИ. Човек учи док је жив, али ми је жао што ће неки играчи (који итекако знају фудбала) испаштати због Вашег неискуства, али ћете увидети у некој даљој будућности (која је светла) које су биле Ваше грешке. Спортски поздрав!
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Pa upravo u tim stvarima i jeste sustina profesionalizma. Ako trener smatra da tvoj ulazak nece dobro uticati na taktiku, ekipu i na kraju rezultat, nema ljutnje. Mozda ih podigne da bi protivnickog trenera doveo u situaciju da izvrsi izmjene koje vise odgovaraju necemu sto je on zamislio. Sustina ove peozivke je nezalaganje. Mozes ti da ne znas i to ti niko ne brani ali ne mozes da neces (citaj Srnic). Imali smo gomilu igraca koji nisu tehnicki bili nivo Zvezde ali izginu na teren. E to je ono sto svaki trener trazi i svaki trener voli da vidi. Pa jedan Gatuzo je osvojio sve u karijeri kao igrac zbog kog je izmisljena pozicija “da kvari igru protivnika”. I bio nezamjenljiv i u reprezentaciji i u ONAKVOM Milanu. Picini nema snage ni za 30 sekundi, bitno je da mu je kosa bijela, krsticic isto samo nema kose, falko sebican do bola. Neki jednostavno ne zasluzuju dres Zvezde jer Zvezda je podigla nivo igre, organizacije a prije svega apetite.
0

0211

pre gotovo 2 godine

To je fudbal, ovde emocije nema.
e

ecka siti

pre gotovo 2 godine

A imaju volje i zelje kad treba da se potrosi plata. . .
G

Gost76

pre gotovo 2 godine

Totalna glupost.. Ko god je gledao juce utakmicu video je da je mali Stanic odigrao odlicno kada je ušao... Falkao isto nije bio loš... Krsticic se nije video kao i Picini i Motika mada ova zadnja 2 su usla u zadnjih 8 minuta...
N

Nije sramota

pre gotovo 2 godine

Za dvojicu starijih ne mogu ništa reći,ko zna šta je tu u pitanju!?Ali ako ovaj mladi nema želju da leti po terenu u dresu jedne Zvezde,neka mijenja profesiju.Traženi su keramičari,moleri,vodoinstalateri..
K

Krupanjac

pre gotovo 2 godine

Stanic odigrao OK. Kenjali ste i za Ohija da nije dao gol ne moze coveg da ga da kad je naklupi i kad udje ne dobije loptu
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Dejane...ili bilo ko drugi iz strucnog staba...iz kluba uopste...ako citate ovo: Dajte sansu malom Stankovicu, Stanicu,Radulovicu i Djuricu..istu onakvu kakvu ste dali Erakovicu i videcete da ce biti medju najboljim Zvezdinim fudbalerima. S tim sto mora Djuric na stopera, Stanic na ofanzivnog veznog,Radulovic na krilo, a Stankovic na centralnog veznog. Ne izmialjajte im pozicije da biste pricali samo kako im dajete sansu!
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Ljudi, aman vise. Prvo i osnovno- nemamo 20 bodova predmosti nego 2, znaci imamo pravo jednog kiksa ( ne i poraza) ili ode titula i mnogo para, kao drugo nije fer da igracima koji daju 4 gola ukines mogucnost da i oni malo igraju za svoju dusu i da se opuste kad je rezultat visok, jer oni trebaju da izginu da bi onda usli ovi anemicni da se setaju po terenu, kao trece osjetan je pad u igri kad god ti momci udju jer zalaganja nema. Da makar jednom vidim da isti taj motika, stankovic ili ovaj od juce istrci za loptom na 3 dodavanja i bude blizu svakog igraca pa i nesto da kazes, a ne da se na prvi dodati pas protivnika ceka oduzeta lopta i krece na drugu stranu. Svaki mladi koji je zasluzio je dobio sansu i naravno da ce da bude u prvoj akipi ako nema boljeg. Kada drugoplasirani u prvenstvu ima 100 bodova na kraju nemas pravo na luksuz kiksa jer sve staje u jednu ili dvije utakmice. Po titulu pa cemo razvijati mlade na pripremama
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Strasno da polovina dovedenih igraca spada u red Mitinih promasaja !
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Stankovic zna svoj posao, ali za Stanica mislim da treba da ide gde moze da igra stalno svih 90 min. Vidite onog klinca iz Mladosti, explodirao I trazi ga pola Evrope. Ne moras vise biti u CZ Ili PFC da bi te neko video....
i

istina

pre gotovo 2 godine

hahahahahaha zna zna, kao sto ja znam da vozim helikopter

VecaBgd1971

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina, mada sumnjam, prosto je neverovatno da u celoj prici nije pomenut Picini kao glavni krivac za sve sanse Radnickog otkad je zamenio Gajica, niti jednom nije bio pored igraca na svojoj strani, konstantno su bili sami, kod svake sanse. Gajic je daleko od nekog znalca ali odradjuje dobar posao u defanzivi, ofanzivno je los ali bar gine za dres na svakoj utakmici za razliki od Picinija kojeg kao da puškom teraju na teren, nije mu do zivota. Falko ima znanje ali i samo levu nogu, desna mu sluzi samo da se ne prevrne, Krsticicu je vreme da ode ili da se penzionise, Stanic je tek izasao iz povrede i ima veliki potencijal, mlad je, treba ga istrpeti, bice to ok.
p

podešen

pre gotovo 2 godine

Krstićic da ode,pa gde da ide ,kad otišao ovi iz AEK a slavili,dobio u 33 g ugovor na 2 god ,po godini 500 000 e ,jeste da će da vrati 100 000 e gore ali brate gde bi to dobio još kod kuce,čuj da ode ,pa da li je lud .
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Ovakvo javno opanjkavanje igrača ne priliči klubu kao što je Crvena zvezda. Ili su nekada gospodski maniri koji su krasili ovaj klub samo prošlo vreme i daleko sećanje nekih starijih navijača. Stanković, koji je preko noći stekao nekakve diplome mora da shvati da je rad sa ljudima delikatan posao. Naročito sa mladima. Ne treba zaboraviti da se Stanković tokom leta olako odrekao Pavkova, Kange i Degeneka. Precrtao ih kako su pisali mediji. Nakon što je Šerif pokazao sve manjkavosti u igri Crvene zvezde i potpuno nevidljivim učinio Kataija i Ivanića odjednom se precrtana trojka ustalila u startnih jedanaest a po ko zna koji put se pokazalo da je prelazni rok odrađen šarlatanski iako je Mister nakon utakmice sa Šturmom govorio da su pojačanja dovedena planski i da su u pitanju dobri igrači i da na raspolaganju ima ozbiljnu grupu momaka. Tada je apostrofirao Stanića kao igrača koji ima sve preduslove da postane ozbiljan fudbaler. Oni koji imaju vremena neka se zabave minutažom Stanića do povrede na zimskim pripremama. Falko je gromoglasno najavljivan kao pojačanje za utakmicu protiv Milana. Ne da je nije odigrao nego je u naradnih pola godine jedva napabirčio neku minutažu na terenu. Nedostatak utakmica se odražava na formu i ono što igrač prikazuje na terenu ma koliko dobro da trenira. Ne verujem da bilo ko može da objasni zbog čega je Falko juče uopšte ušao u igru? I zbog čega ga nije bilo u prethodnim utakmicama? Niko nije primetio da se njegovim ulaskom Zvezdina igra ubrzala. Da je protok lopte bio brži, da često igra sa jednim ili dva dodira; da je nekoliko puta rukom pokazivao da mu dodaju loptu ali da saigrači to nisu uradili; da mu je prilikom prodora u kaznenom prostoru Nišlija neko od Zvezdinih igrača uzeo loptu. Falkova igra, koja je daleko od savršenstva, u drugom poluvremenu utakmice sa Radničkim ogoljava ključni problem Crvene zvezde. Nažalost, Zvezdini igrači su taktički nepismeni i ne umeju da se kreću bez lopte. Takođe, plaća se ceh silovanja lopte koje vrše Katai i Ivanić. To je odavno prevaziđena vrsta fudbala što se jasno videlo u najvažnijim utakmicama koje je Zvezda odigrala ove sezone. Protiv Šerifa i Rendžersa. Navijači treba da se zapitaju i šta su njihova očekivanja od Falka i da li su ona zasnovana na medijskom pumpanju koje je pratilo njegovo dovođenje? Realno, da je on takva igračina završio bi u nekom ozbiljnom Italijanskom klubu. Ne treba da se zavaravamo da su u Zvezdi primetili igrača koji je promakao drugim klubovima. Kad u Sitiju znaju za Lučane i te kako bi znali i za Mesija iz Salerna. Italijani su i teško prilagodljivi i jako malo vrhunskih fudbalera igra izvan Serije A. Nešto slično važi i za Engleze. To su faktori koji se moraju ozbiljno sagledavati kada se dovode igrači. Ali, odavno su u Zvezdi prelazni rokovi postali stihija a igrači se dovode na kilo sa nadom da će se ubosti bar jedan ili da će nekada solidan igrač revitalizovati karijeru baš u Zvezdi kao što su, recimo, bila očekivanja od Pićinija. Bitan detalj je da su i Falko i Pićini nakon utakmice odlazak do tribine, jednostavno, odradili. Pitanje je da li i jedan i drugi sebe vide kao deo kolektiva. Ukoliko nema osećaja pripadnosti tek na terenu neće biti ničega. Falćineli je s druge strane pokušavao da nauči i neke navijačke pesme. Zvezda je blizu osvajanja nove titule i nema potrebe da se pojedini igrači javno cipelare ma koliko da su loše odigrali. Pre svega oni koji minutažu dobijaju na kašičicu.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Daj teraj to iz Zvezde. Ima bar šest sedam igrača koji nisu kvalitet za Zvezdu. Nisu ovo radničke sportske igre, treba da se napravi ozbiljna ekipa za LŠ.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Falko ima tu nesrecu da igra sa Ivanicem i Kataijem u ekipi, on je covek 10 a ne desno krilo jer nema brzinu, kako da se zalozi kad dobija 10 minuta svaku 10 utakmicu, ko se malo seca njegovim ulaskom Falka i Stanica smo priograli u jesenjem derbiju. Da li je Falko kriv sto je Zivkovic celu polusezonu na silu guran zato sto mu je bajveci kvalitet da prazan gol ne promasi skroz nego da pogodi stativu, zasto Bakajoko nije imao ni priliku da zaigra iako je brzi od munje, svake pripreme standardan a onda ni ja tribinama, kako to da svaki igrac koji dodje u Zvezdu odigra jednu losu utakmicu i onda ga nema. Mnogo su nejasni principi sa pojacanjima u kod nas, jer zdrav razum ne moze da objasni kako su Gobeljic i Zivkovic mogli da se izigravaju do beskonacnosti iako veze blage nemaju, a Bakajoko i Falko nisu ama ni sansu dobili, isto vazi za Motiku i Stanica i sve mladje igrace, zasto ne dobiju juce celo poluvreme kad je vec 3 0, a ne da zamenis celu ekipu na 1 0 protiv surdulice i branis se kao Atletiko
,

,,AROGANCIJA

pre gotovo 2 godine

Ima novca I pocinje bahato ponasanje .

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ko prati Zvezdu redovno u prplećnom delu sezone jasno vidi da se Stanković odlučio da u potpunosti skrati rotaciju i osloni se na ovih 11 igrača koji su juče počeli plus Pićiini, Pankov, Srnić i Pavkov. Od mlađih bonus igrača opredelio se da na siguran rezultat uvodi Motiku, Stankovića i Stanića i kao zamenu Borjanu Gordića. Krstičić je uvodio u poslednjim utakmicama da odmori Sanoga ili zatvori dobijenu utakmicu.Tu je još mali Đurić na štoper i to je to.Svi ostali koji su u rosteru uključujući i malog Radulović su otpisani i za ovu i za narednu sezonu:Popović, Gobeljić, Bakajoka, Falko, Živković i Dioni su završili sa igranjem u Zvezdi Krstičić i Stanić su pod upitnikom za narednu sezonu i ovo malo minuta što dobijaju trebali bi bolje da koriste, čini mi se da će obojica morati da odu. Krstičić uz raskid ugovora a Stanić negde na pozajmicu. Motika ima zagarantovanu mesto kao bonus igrač i po ugovoru koji je potpisao. U svakom slučaju na jesen nam treba puno više kvalitetnih igrača u rotaciji jer je puno veći broj teških utakmica za razliku od ovog proleća i zato se pravi čišćenje igračkog kadra jer ćemo dovesti najmanje pet igrača u prelaznom roku koji su kvalitetnija od ovih otpisanih. Jedini problem u celoj priči je što Stanković ne zna da radi sa većom grupom igrača i kako da ih rotira i na koji način da ih iskoristi. To se pokazalo letos i jesenas gde je jednog po jednog opisivao i ako tako nastavi ne bi me čudilo da i u novoj sezoni već posle par utakmica otpiše nekog od novopridošlih igrača ili se u potpunosti odrekne Pičinija, Kange i Ohija.
A

AcoAco3333

pre gotovo 2 godine

Po meni je Stanic odlican igrac i juce je ucestovao kod gola i stalno se nudio! Momak je igracina ali posto je malo placen ne moze od ovih silnih zvezda i zvezdica da dodje na red jer oni moraju da igraju da bi nekako opravdali ulozene (bacene) pare! Takodje Stanic dolazi iz povrede a i mlad je! Za onog Motiku je Stanic izmislio fudbal! O Falku, Krsticicu i nekim drugim polovnjacima necu da trosim rijeci!
R

RoD

pre gotovo 2 godine

MALO JE PLACEN?!?!!! Sta ti pricas... Pa on treba da se sutira u dupe i da ore teren i pase travu 3x vise nego bilo koji igrac prve postave!! Ako ima pameti dosao je da igra za afirmaciju i dalju ambiciju, mlad je a pare se zaradjuju u inostranstvu a ne Ling Long ligi...
G

G

pre gotovo 2 godine

Falku koji je ukupno ove godine igrao sat vremena?! A na polusezoni mu nije dato da se vrati u Italiju...
G

Gostdelija

pre gotovo 2 godine

celo drugo poluvreme akcija:Borjan do Dragovica Dragovic do Erakovica Erakovic u aut.O čemu se radi ovde ?
R

Realan skroz

pre gotovo 2 godine

Nema od ovog Falka, Picinija pa ni Krsticica nista. To da je klasa sa pola gasa bi pravili ogtomnu razliku u nasoj ligi. Aj za Krsticica manje vise, on i ima neke zasluge od pre, al ova dvojica su kolateralna steta uprave.
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Pobedimo proslu 1:0 jedva, igrali ko vucibatine, svaka cast momcima odigrali su super. Pobedimo 4:1, targetiras pojedince, posebno Falka koji covek nije igrao maltene celo prolece. Pa sta ocekujes, Mesija, pritom ga stavljas van pozicije. Krsticic ne moze da se sastavi recimo od kad je dosao i to nije nista novo. Ocigledno se Falko targetira da bi potpisao otpis dugova (verovatno mu ni ne isplacuju platu). Stanic je bio i solidan koliko ne igra, verovatno je decko indisponiran, jer ima prostora da igra vise, a daju mu se minuti na kasicicu.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Znaci ostale su još 2 utakmice i nema vise samo da se overi titula. Ne računamo kup i to ce rutinski. Zato nece biti vise eksperimenata samo ako bude ne daj boze nekih povreda.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ko uđe u igru ne sme da izgleda onako depresivno kao pojedinci juče, najviše od igrača sa klupe smo dobijali u drugoj sezoni kod Miloja, ubedljivo. Sad, ovo je važnija sezona za fudbal kao igru nego za Zvezdu kao klub, igrači su se izborili za nešto mnogo važnije od trofeja "uništena je ideja da se sa smešnim stoperima, neubedljivim golmanima, slabim bekovima, sredinom koja je ni čvrsta ni kreativna...ali sa mnogo svojih trenera po drugim klubovima, sa mnogo zatvorenih utalmica, protivničkim igračima koji vam daju loptu u noge, može doći do titule".
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Држиш играча без утакмице, без минута на терену пола године и онда га убациш једно полувреме па брже боље опљунеш по њему како је декоцентрисан и нема добар однос. Психологија Деки, ти момци ни не знају да рачунаш на њих, играо си са 13 играча месецима, заборавили смо да Станић и Фалко постоје, шта си очекивао, да плешу по терену? Не иде то баш тако…
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Prvo prvenstvo i kup da se odradi,a posle i transfer lista i pojacanja .... Deki se sad setio da kritikuje ove nesrece od talijana i krleta ... Mali Stanic decko em povredjen bio,em jos neafirmisan,normalno da su usponi i padovi u igri .... Ti mladi igraci se moraju istrpeti,a mora im se davati sansa da igraju da bi stasali u nosioce igre.E sad,klub kao Zvezda ne moze doveka cekati,a oni moraju biti svesni toga pa iskoristiti svaku sansu koja im se ukaze ....
R

RWA

pre gotovo 2 godine

Terziću i ti postade insajder!?!?
R

Radamelo

pre gotovo 2 godine

Stankovic mali kad udje u igru stavi ga na mesto Kataija, isto tako i juce Stanica. Stanic je i ucestvovao u igri nudi se da dobije loptu iako nije ni blizu svoje pozicije, Motika non stop sakriven. Krsticica necu da komentarisem, Falko ocigledno nije na svojoj poziciji pritom ocigledna sabotaza ostalih igraca prema njemu otkako je dosao, Picini totalno nezainteresovan.
G

Gost998

pre gotovo 2 godine

Po meni Stanic odigrao skroz korektno s obzirom na to da nije dugo igrao i nema neki kontinuitet
M

Mirijevo

pre gotovo 2 godine

Ja nzn zbog cega je tebi problem da napises nesto onako kako jeste sto se domacih igraca tice ??? Krsticic i Stanic su juce kriminalno odigrali,pogotovo Krsticic za 45 min nista nije uradio,Falko je sa par podeljenih lopti pokazao koliko zna fudbala e sad zasto nikada nije dobio sansu to je vec pitanje . Do juce si i Ohija pljuvao,verovatno nemas .... da nesto lose napises protiv domacih igraca .
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Ovaj Mitrovic iz radnickog duplo bolji igrac od Motike.
G

Gostivarci

pre gotovo 2 godine

Nema sikiriki, prvo poluvreme je Batačić odradio bez glavnih igrača. Po dogovoru. Posle je nebitno skroz. Sve pošteno i regulare. Pozdrav za Krcuniju.
G

Gost014

pre gotovo 2 godine

Изузев 12-13 играча које Станковић углавном користи сви остали добијају шансу на кашичицу. Да играчима по 10-15 минута сваку трећу утакмицу и онда критикује. Слажем се за Фалка да је баш лош, док Крстичић добија шансу као да је јуниор. Ми имамо одличну прву поставу за нашу лигу, али зато остатак екипе је лош. Страна појачања су благо речено очајна, а деци уопште не даје шансу ни при убедљивом вођству. Изузев наравно фамозног Срнића
Z

ZVEZDA U KRVI

pre gotovo 2 godine

Ipak Stanković ima najviše odgovornosti zbog ovoga,nema kostur ekipe,a povlači veoma loše poteze kao trener.Kad su pomenuti odigrali 90min i još mnogi pa da kažemo promašaji,kad je falko igrao na svojoj poziciji,da je gurao ostale kao gobeljića bolje bi bilo.Treba da igraju mladi momci ne đedurine.Treba da gleda svoj primer debitovao je sa 17.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Tako je i ivanić prozivan godinu ipo.A za to vreme guran na levo krilo a igrao svaku petu utakmicu.Falko je desetka kao i ivanić.Ili mu dajte da igra svoju poziciju u kontinuitetu ili ga niste trebali ni dovoditi.
D

Dont

pre gotovo 2 godine

Wory be happy.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Nije ovaj ni za sta da zna da igra "10" pokazo bi to na bilo kom delu terena ovde se neko debelo zajebao ili ugradio... bice da je ovo drugo u pitanju
G

Gost Mićko

pre gotovo 2 godine

Falko juče užas, uzme loptu i proba da promeni stranu i prebaci u aut (x2), a onda krene da vuče loptu pa se sudara sa Kangom pa se gura oko lopte opet
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Kakve packe posle 4:1 dva kola pre kraja sampionata?!
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Nije im prošla dp1 pa su se iznervirali...
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

lako je kritikovao rezerve
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Jos lakse ih otrati jer nisu za Zvezdu.
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Je ko dan dan da Falco neće ali pitanje je i zašto ,prvo od početka je guran na neprirodnu poziciju a drugo jel može neko od vas stručnjaka da navede kad je Falco kao skupo i naveliko najavljeno pojačanje počeo dve utakmice u 11 zaredom da pokaže zna ili ne ?
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Doooooossdni ste vi neki sa tim Falkom, lik je dobio sansu mali milion puta i dokazao da je promasaj. KRAJ
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Судија стандардно најбољи Звездин играч.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ A sada za našeg komšiju: OBRIŠI 🎼🎵🎶🎵🎶🎵SUZE🎵🎶🎼DRAGA 🎶🎵🎶🎼🏆🌩️🌪️🎷🎸🎺🎻
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Bibars. Ja imam tugu pet godina dugu, 2000 noći živim u samoći. Za pet godina snima se nova pesma, ja imam tugu deset godina dugu, 4000 noći živim u samoći.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

L. Lazarevic, standardno tvoj najbolji prijatelj! 😄
d

djiki

pre gotovo 2 godine

To sve treba najuriti, samo se baca novac na plate. Treba dovesti nekog ko ce imati normalan odnos prema dresu i umeti da ceni novac za koji igra
f

fancy

pre gotovo 2 godine

Ovo se apsolutno ne odnosi na Stanica!
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Apsolutno da, lik je smesan kao pojava, ja u zivotu toliko krutog igraca nisam video, ima pokrete kao bandera, ni stasa ni pokreta za igraca Zvezde.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

ja koliko sam video,stanić je bio ubedljivo najaktivniji drugo pol,ne znam,možda ne gledam dobro...
Z

Zvezda Lux

pre gotovo 2 godine

Falco je super igrac ali on je 10 a ne krilo...to je kao da stavis Borijana u napad... da je Falco odigrao nekoliko utakmica iza napadca sve bi to drugacije izgledalo...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Šta zna Mrkela šta je desetka a šta krilo, on samo zna šta je šuška, a skauting ma šta će nam to.
j

james23

pre gotovo 2 godine

ozbiljna rekonstrukcija tima na leto mora da bude,dioni,zivjovic,falko,gobelja,picini,srnic,pavkov i ben svi out...
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Da dopunim spisak krsticic, Stanic i Pankov takodje.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Stanic je stvarno sramno i bez zelje odigrao. Krsticic nije vise onaj igrac koji je bio, to je jasno, a Falko je promasaj.
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Stanic je odlicno odigrao sobzirom da ga je gurnuo da levo krilo. Ne znam sta si ocekivao od njega na toj poziciji.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Stanic se cesto nudio i bio asistent dok Motika npr jos jedno nista,kao da nije ni bio na terenu tako da mislim da je od ove petorice koja su usla sa klupe Stanic bio najbolji.Ni Piccini nije nesto dominirao tako da moguce da je i on potkacen malo.Svakako su Petar i Neno bili vise primeceni od one trojice
K

Kratko jasno

pre gotovo 2 godine

Falko: neozbiljno, lezerno Krsticic: neozbiljno, neodgovorno Motika: da li je neko video na terenu? Picini: kakva eksplozivnost i zelja?!?!? Nek idu malo na pijacu prodaju rendani hren
K

Kindadoga

pre gotovo 2 godine

Stanic odigrao sasvim koreknto, Ffalco i Piccini uzas...
G

Gostkj

pre gotovo 2 godine

pa kad falko dobije sansu svakih 7 utakmica i to sa klupe
G

Gostim

pre gotovo 2 godine

bitno da je falko bio skoro najbolji igrac serije B a da stankovicu ne valja
B

Bitno

pre gotovo 2 godine

Da nisi odgledao ni jednu utakmicu ove sezone
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Ja, koji sam pratio Falca par godina i mislio da će biti najbolje pojačanje koje smo doveli u zadnjih ko zna koliko moram da pitam, na osnovu njegovih igara u Zvezdi - umesto koga bi trebalo da igra? Dečko se prosto nije snašao, da li svojom krivicom, da li samo igrom slučaja, nije ni bitno. Jednostavno, nista korisno nije napravio u Zvezdi (nije jedini takav, ništa strašno, nekad transferi prosto ne uspeju) i to je činjenica.
K

Kindadoga

pre gotovo 2 godine

Pa ajde ti reci umesto koga da igra?Umesto Bena? Umesto Ivanica? Umesto Kataija mozda?
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Kindadoga | 08.05.2022 U 11:16 Pa ajde ti reci umesto koga da igra?Umesto Bena? Umesto Ivanica? Umesto Kataija mozda? Umesto Bena nije tesko igrati, lik je najtanji u ekipi i igra jer nemamo igraca na toj poziciji inopet je ove sezone na puno utakmica bio rezerva kada se igralo u sistemu 4-4-2 sa Pavkovom i Ohijem u spicu. Ben sledece sezone nece igrati jer klub uveliko radi na igracu nantoj poziciji koji ce moci pretrcati nekog beka jer Ben to ne moze niti je ikad mogao. Ako bog da i klub zavrsi transfer Randjelovica sad na leto, Ben je zavrsio u Zvezdi.
R

RoD

pre gotovo 2 godine

@Zvezdas79 Sine ala si se ti nalupetao. U fudbal se ne razumes to je ocigledno...