Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanojević ispred Bobeka, treći na Partizanovoj večnoj listi

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.12.21. | 19:31

Strateg crno-belih ispisao novu stranicu klupske istorije

Pobeda Partizana nad Dubočicom vredna plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije ukrasila je 148. utakmicu Aleksandra Stanojevića. Na susretu sa srpskoligašem iz Leskovca šef stručnog štaba upisao je novu u nizu utakmica i zauzeo treće mesto na klupskoj listi trenera sa najviše mečeva na klupi.

Stanojević se 148. utakmicom osamio na listi crno-belih trenera pretekavši legendarnog Stjepana Bobeka sa kojim je do danas delio treću poziciju.

Izabrane vesti

Aktuelni šef struke Partizana, procentualno najuspešniji među konkurentima, do danas je klub iz Humske vodio na 102 susreta u Superligi, 30 evropskih mečeva i 16 utakmica u Kupu Srbije, a jedini treneri koji su crno-bele vodili na više utakmica su Ilješ Špic sa 206 i Ljubiša Tumbaković sa 405 utakmica.

Ova kalendarska godina se približava kraju, a do kraja godine Partizan očekuju još 4 takmičarske utakmice – tri u prvenstvu (protiv Novog Pazara 05.12. i protiv Kolubare 15.12. u Humskoj, a između njih i gostovanje 12.12. Metalcu u Gornjem Milanovcu), uz evropski meč protiv Anortozisa u Humskoj (09.12.).

Naredne 2022. godine, već tokom prolećne polusezone, crno-bele očekuje (u ovom trenutku posmatrano) minimum 17 zagarantovanih takmičarskih utakmica, uz priliku da uspesima u kupu i Evropi klub iz Humske dodatno uveća brojku izazova u aktuelnoj sezoni, a bude li tako, Aleksandar Stanojević bi tokom naredne jeseni mogao ozbiljno da napadne i 2. mesto večne liste.



tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara