Stanojević (© MN Press)
Stanojević (© MN Press)

Stanojević pred gostovanje Napretku: Nismo kažnjeni 33 utakmice, nismo toliko strašnu stvar uradili

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 15:57

„Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal“, kaže trener Partizana

Igraće se u nedelju derbi kola, u Kruševac stiže Partizan, međutim, sva je prilika da neće uživati podršku sa tribina. Prema informacijama iz tabora Napretka, Grobarima je zabranjen ulaz na stadion „Mladost“, ali iz Humske stiže odgovor da je suspenzija nastala kao posledica incidenata u Novom Pazaru istekla i da publika može na tribine.

Sve je počelo rečima direktora Čarapana Vladimira Arsića, koji podeća da je odlukom Disciplinske komisije FSS Partizanovim navijačima zabranjen organizovan dolazak, a svim simpatizerima Parnog valjka sa klupskim obeležjima neće biti omogućen ulaz na stadion.

Izabrane vesti

Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu“, istakao je Arsić.

I izazvao reakciju Aleksandra Stanojevića, šefa stručnog štaba kluba iz Humske, koji je u emotivnom izgalanju verovatno prevideo da je Partizan sankcionisan četiri meča bez organizovanog dolaska navijača na gostovanja.

Proverićemo... Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Lučanima bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujemo naše navijače u nedelju“, pojasnio je trener crno-belih. „Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome. Očekujemo naše navijače u nedelju“.

Kad su navijači u pitanju, Stanojević bi boleo da Kruševljani dođu u što većem broju, makar bili nastrojeni protiv Partizana.

„Nemam problema, voleli bismo da dođe što više navijača, to je najlepše za sve. Zaslužujemo i Napredak i mi dosta publike, biće lepo vreme, dobar termin, a valja napomenuti da domaćin ređa ppobede na svom terenu, da je Kruševac fudbalski grad. Nadam se i kvalitetnom terenu, ne vidim razlog da bude drugačije“.

Parni valjak je lider prvenstva, ima dva poena više od Crvene zvezde i trijumf bi mu omogućio miran odlazak na reprezentativni predah.

Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica, ova pred pauzu čekamo u dobrom raspoloženju. Napredak je u dobroj formi, naročito kod kuće, zabeležio je sve pobede osim nad Čukaričkim, zato smo maksimalno smo koncentrisani i spremni“.

Van konkurencije je samo štoper Sinša Saničanin (virus korona), svi ostali su spremni, a prema rečima šefa stručnog štaba i – posvećeni.

Činjenica da smo na prvom mestu ne ostavlja nam mogućnost da neko ne bude motivisan. To bi bilo neozbiljno. Opet ćemo rotitirati, želimo da svi pruže maksimum“, završio je Aleksandar Stanojević.


tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara