Komentari na vest

Stanojević: Nismo roboti! Napravili smo ozbiljne stvari u Evropi, loše je bilo samo u derbiju

Y

YayaT

pre oko 2 godine

Zvezda ti je podstanar u mozgu,rentas joj mozak za dz!
g

gost111

pre oko 2 godine

Stanoje odlazi,uprava napolje. U junu ugovori isticu osmorici igraca, Jojicu ,Miljkovicu,Obradovicu,Markovicu,Mileticu,Brezancicu,Smiljanicu,Ostojicu, svima hvala lepo i put pod noge i da se ne ljubimo. Istice i Urosevicu,on je zasluzio da dobije produzenje,istice i Nathu o njemu bi novi trener trebao da odluci,idealno bi bilo da to bude Marko Nikolic. Invalida fejsu cemo nazalost morati da istrpimo do juna 2023 kad mu istice ugovor,Lutovcu isto,pozajmica bi bila idealna,kao i za Holendera i Pantica koji imaju ugovore do 2024. na taj nacin novi trener bi imao prostora da dovede igrace a ne panjeve i invalide kao sto je uradio Stanoje.
c

cirkus

pre oko 2 godine

Kakav crni nikolic, covek pobego iz srpskog fudbala, kao i svako ko ima trunke postenja i samopostovanja, najjaci ste kad krenete da licitirate sa imenima, pa puskom ga ne bi naterao da se ovde vrati.. Nasa realnost su flora stanoje i neki trenerski pocetnik kome se sve ogadi ubrzo pa i on pobegne.
D

Dosta je izgovora

pre oko 2 godine

„Sve dok nosite grb Partizana, u obavezi ste prema navijačima da odigrate najbolje što možete" - Nijedan od panjeva koje si doveo ne igra najbolje sto moze. „Nama je najvažnija podrška navijača. Ostalo nas ne zanima" -Podrska navijaca treba da se zasluzi,trudom,borbom i zalaganjem. Odlazi i povedi ove panjeve i invalide sto si nam ih natovario na grbacu.
G

Grbg

pre oko 2 godine

Cinjenica da jo covek prvi na tabeli peotiv visestruko skuplje zvezvde koju plzs gura ceo savez je dovoljna da svi vide da je Stanoje trenercina bez premca.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Neka ostane jos dugo, dugo! 😄
I

Igor78

pre oko 2 godine

Razumem da on mora da daje izjave ovakvog tipa da bi podigao tim, ali vidimo svi dobro i ako smo realni moramo priznati da je tim prosto nedorastao ozbiljnom fudbalu. Ekipa je očajno selektirana, previše nepotrebnih igrača lošeg kvaliteta koji ne poseduju kvalitet da prave razliku ni u našoj ligi. A na to kada dodate neinventivnog trenera kome se sve zasniva na nekoj napetoj trci i jed ostavnim šablonima i kretnjama, tu nema uspeha ni neke igre. Ako trener izjavi da je MAKSIMUM ovog tima poraz na domaćem terenu 2:5 od osrednjeg Fejenorda, a onda sutradan kaže da nastavlja borbu za titulu - moje pitanje je KAKVU CRNU TITULU? Kome i čemu će ta titula da služi kada nemamo 3 igrača u prvih 11 koja mogu da stanu na crtu ovom Fajenordu, koji je 3 liga Evropskog kvaliteta? Kaže igrali loše samo derbi - pa čoveče kako ste igrali protiv Flore, ili protiv Genka u Beogradu? Kako ste odigrali protov Spartaka, Napretka, par utkamica jesenas? Možeš sebe da lažeš, ali ne poznajem navijača Partizana koji bi rekao da smo odigrali dobro više od 3-4 utakmice od letos, a igrali smo uglavnom protov pacerakih ekipa. Čim je došla serija ozbiljnijih utakmica u seriji, odmah potonuli. Lako je upravo da se skriva iza nekih kobajagi pobeda - nikoga osim Flore i Anortozisa niste dobili čoveče, Soči ste prošli na puku sreću golom u 90. minutu i na penale. Otrezni se
G

Gost123

pre oko 2 godine

Haha, oglasio se poslanik iz satora ispred skupstine)))))
G

Gost123

pre oko 2 godine

Haha, oglasio se poslanik iz satora ispred skupstine???
o

ozbiljni

pre oko 2 godine

rezultati po evropi xD aahahahaahh
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Definitivno otkako im se povrijedio Srdjan Jovanovic stala je igra i realizacija Partizana..
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Da Flora i Anartozis nisu odigrali oba puta po 2:2 ne bi ni prosli grupu!Nego kad cemo pred skupstinu zbog nedosudjenog penala protiv Napredka?!

Ms

pre oko 2 godine

Da Anortozis nije pobedio Gent sta bi bilo kad bi bilo da smo bili izjednaceni sa Florom opet bi isli dalje.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

A Flora 1:0,Gent 0:1,Anartozis 1:1,Fejnord 2:5?!Pa samo da je ostalo pravilo gola u gostima mi bi ispali od Socija.Ali to je za ser Floru uspeh.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Sramota izgubiti od jednog od najboljih timova Rusije? Decko, nadam se da te neko placa za sve ove gluposti sto pises po 50 puta na dan jer ako su ovo sve samo tvoja licna misljenja, e tek to je onda zalost.
n

ng

pre oko 2 godine

kako se ovaj uvlači navijačima pričom da je on poslednja odbrana od zvezde,države,fss...pantića
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pored ovakve "odbrane" neprijatelji nam nisu potrebni.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Stanoje znamo da si morao da prodaš utakmicu jer u Srbiji drugačije ne sme da se desi da mezimce kiksne. Svi u Srbiji znamo dok je svemogući na vlasti da će zvezda osvajati titule, čim se tu desi promena i zvezda će se vratiti u realnost odnosno zvezda će postati novi OFK Beograd nažalost..
@

@@

pre oko 2 godine

Ako je tako neka ode iz kluba, zasto ucestvuje u tone?
@

@milojko

pre oko 2 godine

Ti si toliko piskarao ovih dana da vise ne znas ni sam sta pises i u sta verujes... pomesao si ulje i vodu skroz... Slobodno odmori malo!
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Nije prodata utakmica već nisu dovedena pojačanja u trenutku kad imaš 5 bodova više od Zvezde. Sad što nisu i zašto se tako uradilo kad se videlo iz aviona da se Partizan muči kad nekim igračima ne ide ili su povređeni i da nemaju kvalitetne zamene za njih. Kako god bilo uprava treba da ide na kraju prvenstva jer su svojim ne činjenjem doprineli ovome
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Milojko Arsenic's Da, baš prvoplasirani tim grupne faze Lige evrope mora da pusti neko ko je jedva prošao grupu u Ligi konfekcija. Iduće godine ako vam se ne poklope rezultati kao ove godine nećete ni grupu proći, ako uopšte udjete.
U

Umorni manekeni i kratko ostanic

pre oko 2 godine

Aman bre ako si profesionalan fudbaler, ima da igras 2 utakmice nedeljno.. Ne da kukate ko zenice da ste umorni itd. Englezi igraju po 3 utakmice nedeljno pa ne kukaju.. najbolje bi bilo da igra 1 utakmicu mesecno pa da budete srecni..
r

riđobradi

pre oko 2 godine

E moj Stanoje, čemu se mi nadamo u ovoj AV)kokezijanskom cirkusu gde predsednikov klub "osvaja"titule sa 3 nerešene,gde mu je pola lige filijala, gde nam se poništavaju regularni golovi na derbiju i ne sviraju čisti jedanaesterci. AV tim, AV liga, AV šampion

Vuco

pre oko 2 godine

Kad pobedite veliki klub u Evropi onda se javite.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Hahahahahahaha..... Hahahahahaha....... Pa vi ste hit!!!! Evo, od srca ti zelim da te Petardinjo bar malo utesi, da ne places ovoliko! 😂
R

Riđobradi

pre oko 2 godine

@vuco...kao npr. Šerif ili Mićiland

Kontraudar

pre oko 2 godine

Uprava napolje! Podrška za momke i Stanoja.
P

PETardizan

pre oko 2 godine

SER.SAMROK OD FLORE I PETARDE!
D

Dana

pre oko 2 godine

SESTzvezda ---- SER SERIF od Omonije i SESTARDE..)
P

PurpleHead

pre oko 2 godine

Tri litre bezolovnog za gospodina!
G

Gostioničarski

pre oko 2 godine

Kuku nama na šta li će ličiti konferencija pred Surdulicu....posebno ako Roterdamci sutra ne budu zapinjali
0

0211

pre oko 2 godine

A uskoro opširnije? 😆
V

Vidikovac

pre oko 2 godine

To je mentalitet pobednika!!!!! Najbolji trener jugoistočne evrope poslednjih 30 godina!!!! Bravo legendo!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Morate da shvatite da je partizan sa igrackim kadrom koji ima uradio mnogo, pa to su sve povratnici iz evrope, mogli su verovatno da nadju neki tim da se bore za opstanak u evropi, ja bih licno uvek pre odabrao svoju zemlju za 500 hiljada, nego evropu za 800 hiljada...morate da shvatite da neki igraci ne mogu preko svojih mogućnosti... Pogledajte zvezdu, gotovo je sve lose odstranila, a dovela bolje od njih...a vi uporno gurate pricu, jos prodate scekica koji je za ove izmislio fudbal, a ni on nije neki igrac.
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Mudro zbori Samrok Sale. Partizan igra izvanredno, Jos bolje je vodjen ali fudbalski savez na celu sa crnim bikom ih unistava. Sa ovim su se složili...

07.08.16

pre oko 2 godine

Ne mogu oni da spinuju koliko stvarnost moze da ih demantuje.Ja cu opet ponoviti,jedva su usli u grupu LK.Sa Santa Klarom jedva,sa Socijem vise srece nego pameti.U grupi se osramotili sa Florom,koja je protiv njih ispisala istoriju,sa Anortozisom bilo tuzno.Em jedva udjose u grupu em jedva izadjose,sa rivalima poluamaterima,koji su na nivou pocetnih kola kvalifikacija u LE.Belgijanci im pokazali koliko su daleko cak i od Evro proseka,Zvezda ih rutinirano spustila na zemlju,a Fejenord dokusurio.Svaka malo jaca utakmica je njima frka.Spinovi se nastavljaju,te Ivica kaze da su bili spektakularni,Samrok Stanoje prica o istorijskim uspesima itd itd.Cak ni u Evropi nemaju pun stadion,kuci ih u ligi prati 1000-2000 ljudi,hronicno im fali kvalitet,a oni spinuju li spinuju.A Stanoje pominje Zvezdu,uvek i svuda.Kompleksi.
c

cirkus

pre oko 2 godine

Prosli 2 kola kvalifikacija na srecu, fenjeras portugalskog sampionata nam drzao cas fudbala sa osakacenom ekipom zbog korone. Flora nas dobila, protiv anortozisa se tresli do poslednjeg minuta, prosecni gent nadigrao, a od njega malo jaci fejnord odsrafio.
A

Andrmolja

pre oko 2 godine

Nikad mi neće biti jasno zasto se zali stanoje uvijek, zasto ne kaze ne ide lose, igre nema itd... Sta samo kukas na druge!
R

Real

pre oko 2 godine

Samo u derbiju. Protiv Fejnorda je bilo ok. A i zadnje dve u prvenstvu jedan gol iz sumnjivog penala.
B

Bleso reeal

pre oko 2 godine

a ne dosudjeni penal...pst ma.ar.e....
p

pop9

pre oko 2 godine

Postoji legenda da Stanoje na jwdnoj konferenciji nije spomenuo Zvezdu!
W

Www

pre oko 2 godine

Najbolje ti da podrzis dobro nas navijace..
L

Lshskabsnaldh

pre oko 2 godine

Stanoje, koje dobre rezultate ste ostvarili u Evropi? Odigrali ste dobro protiv pristojnih ekipa Sočija i Sparte, ovo ostalo žali Bože... Prosto nemate dobre igrače, ne može cela sezona da se iznese na tvoje urlanje i mahanje pored aut linije, nekad dođe jak protivnik i onda ili imaš kvalitet, ili nemaš. Vi čak i da osvojite prvenstvo, kako ćete ovakvi u kvalifikacije, treba vam minimum 5 odličnih igrača za naše uslove da biste možda došli do plej ofa, ali nit vi imate pare za te igrače, nit biste imali vremena da ih uigrate. Prosto imate loše igrače, a i trener Stanojević je prosek
G

Gostivar

pre oko 2 godine

kakve ozbiljne stvari,one timove bi tsc izbacio :) flora fauna brate moj hvalisavi
V

VodenicarZarozje

pre oko 2 godine

Ljudi moji ovo je bunilo. Cuj drskosti: kazali smo da zelimo sto duze da budemo konkurentni za titulu. Sve je jasno kao dan. Samo konkurent nikako osvajac. A koka je ambicija u vecitom derbiju? Da budemo konkurentni 30 min? Samrok, Sarloa, petarda sir stanoje
S

SamoPartizan

pre oko 2 godine

E moj Stanoje ako su ovo velike evropske stvari u trecem po redu takmicenju gde te treca ekipa Holandske lige ponizi u tvojoj kuci onda ti druze ne znas sta je Partizan.Tim nikad gori a o upravi da ne pricamo.Uprava napolje!!!
G

Gost 976

pre oko 2 godine

Koga bre ovaj pravi budalom. Pa koji ste ozbiljni tim u Evropi dobili ili bar bili egal. A šta i očekivati kad se dovode ovakva pojačanja ,, gratis povratnici penzioneri ". Kakav se skauting radi, šta radi onaj prodani bombaš Ilijev. Odakle je Fejenord doveo one silne klince, koje kad uporediš sa našim Jovićem izgledaju kao Ronaldinjo , i mi pričamo o nekoj našoj školi. Koga je uprava prodala u poslednjih nekoliko rokova osim što idu uz oprost dugova. Nikad zaduženiji i nikad slabiji. Zato kad bi imao bar malo obraza i morala podneo bi ostavku i poveo sa sobom ove guzonje iz uprave. UPRAVA NAPOLJE, STANOJE ODLAZI!!!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Pratim Partizan sto godina i ne pamtim da smo na jedno gostivanje isli sa manje sansi i sa vise strepnje da cemo doziveti neko ponizenje i bruku od rezultata.Ovo vise nije borba za prolaz dalje nego za ponos i cast,za grb, dres i za slavno ime.Neznam kako i ne vidim nacin da uzmemo cak i nereseno,ali mora se dati sve od sebe,ostaviti srce na teren pa sta nam Bog da.

Delija

pre oko 2 godine

Misljenja sam da je sam stanoje upao u neki bedak!!!
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Sto kazi grobari stavili ga da unisti Partizan... Hahaha hahaha hahaha
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Stanojevic izvlaci maksimum od ovog tima Partizana. Ne moze se protiv jacih ekipa kao sto su Fejnord, Crvena zvezda, itd.
S

Spiritus

pre oko 2 godine

Haha čuj, Crvena zvezda, prosečan tim koji je malo poleteo.
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Spiritus Da bre, Zvezda je pobedila Liverpul evropskog i svetskog šampiona sa 2:0, ušla dva puta uzastopno u LŠ, igrala 3 proleća u evropi za 5 godina, prošla grupu LE kao prva. Ovo sve se ustvari nikada nije desilo već to ovi iz Ljutice Bogdana maštaju.
G

Gostijko

pre oko 2 godine

sad se molite bogu da ne zapinju ovi holandezi inace ce biti 10 komada
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Umjesto Obraz djon, od danas je Obraz Stanoje.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Da su na klupi Savo i Djumi, sa Asanom, Sumom, Sadikom i verovatno bi neko od ovih otisli ali bi mozda bolje ili malo manje losije doveli ali bi barem igrali i bili konkurentniji. Sa ovim ser. Alex od Flora i Fauna mozemo da se nadamo novoj petici a mozda i sedmici.....kazu bili smo konkurentni, nisi muceniku bio konkurentan ni jednog trenutka, na pocetku se znalo da sa ovim rosterom titulu neces videti ni ove a kamali sl god. Zato pokupi sva svoja pojacanja i sa ovom upravom, zapali sto dalje u Emirate....
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

A da ti nisi ogranicen ko terasa i da imas gram mozga nebi lupetao ovako.. Savo i Djumi.. Pa savo i Djumi umalo da ispadnu u evropi prvo od Moldea sa sve Sumom, Sadikom i Asanom plus Tosic, al srecom Miletic u poslednjim trenucima dade gol i prodjosmo zato se pokri usima.. Savo i djumi dobijali derbi ili nereseno, zato sto do derbija zvezda vec ima deset bod prednosti, a 15 na polu sezoni.. Kad je otisao Savo, za par kola na pocetku prvenstva zvezda nam vec bezala 7 bodova, zato se pokrite usima svi vi koji su ti dali plus i isto mislite.. Vi ste jedni od onih navijaca, prelazim na kosarku koju ste juce pisali po portalima sto ne oteramo Madara on nije za Partizan itd, a onda posle jedne dobre utakmice Madar usao u formu i bice paklen igrac, klasa...

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ne vredi govoriti, Zvezdini navijači uvek većinski komentarišu vesti Partizana. A ovi naši pljuju po svojima. Uprava napolje, ali svoj trenutni tim uvek treba podržati!!!
G

Gost07

pre oko 2 godine

ti si prvi trener sranoje
s

sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre oko 2 godine

TI SI PRVI TRENER STANOJE
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pardon druze, mislis Samrok Sisoje???
A

Arsenal Lupen

pre oko 2 godine

vi ste cirkus od kluba sa ovakvim trenerom.
k

kaboom

pre oko 2 godine

Vazno je da nije bilo lose protiv Fejenorda. Kad kaze velike se stvari uradili u Evropi, nasta tacno misli? Koju je to veliku ekipu pobedio Partizan ove sezone?
G

Gost1984

pre oko 2 godine

Pa nisi ispred skupstine?
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Otici ce nakon utakmice sa radnikom
G

Gost11-11

pre oko 2 godine

Pa konkurentan je, nema razloga, tu smo blizu.
O

Ovo je vec

pre oko 2 godine

Ozbiljno vredjanje inteligencije...
E

E brate

pre oko 2 godine

Ko sve ovde ostavlja komentare bas je vredjanje inteligencije...
Y

Yorker

pre oko 2 godine

Sve vam je zatvoreno...jugoslovenska posla

Sakur

pre oko 2 godine

Uporno se prica o evropi a ne spomnjie se da je to trece takmicenje po jacini u evropi.Kada smo izgubili od genta prosecne ekipe ovaj strucnjah je to predstavio kako su oni mnogo jaci od Partizan,sad kad smo izgubili isto od prosecne ekipe iz holandije opet ista prica,pa majstore sa kim treba da se uporedjujemo sa radnikom iz surdulice,e dole ste nas doveli upravo i treneru da su nam reper nasi klubovi iz lige a ne prosecne ekipe u evropi.Kao veliki grobar ne zelim vam da osvojite titulu jer znam da bi sve isto ostalo,doziveli bi nova blamiranje u kvalifikacijama za ls.Uprava napolje

Delija

pre oko 2 godine

Prosecna ekipa? Pa vidi ko su sta su sta imaju iza sebe! Ako ne znas lopte igraj pikado

Delija

pre oko 2 godine

Prosecan tim iz holandije, ima vise evro titula nego vi proleca ili ⅛ finala u evropi, bili su i klupski prvaci sveta, kazes prosek, za njih je koliko se secam igrao i GULIT, ajde ne blamiraj se. PSV, AJAX, FEJNORD, cine veliku trojku holandskog fudbala, Ajax mislim ima 4 LŠ PSV isto je uzeo jednu, Feynord ima mislim 2 ili 3 titule LE i kazes prosek. Brukas se momak, holandija je sila a vi ste naleteli na nagaznu i pukli kao petarda!!!
i

instalacija

pre oko 2 godine

glavu gore sakure, navikli ste na susu u svakom sportu :D
G

Gtrgtrgtr

pre oko 2 godine

*Ozbiljne stvari* Flora 1-0 Feynodr 2-5
G

Galiot

pre oko 2 godine

"treba nam podrska navijaca"... vrate 2000 karata Fejenordu....sou zivi...
D

Dzo Blacj

pre oko 2 godine

Pa dobro Stanoje znamo.svi.da forsiras menadzerske igrace da si trener za mutljavinu...Da sam.ja u Partizanu vec bi leteo.iz njega ali sreca la nisam. .
3

3o39393

pre oko 2 godine

Pred skupstinu!!!
1

1976

pre oko 2 godine

U derbiju je još i bilo super, kada bi gledali utakmice sa Spartakom, Fejenordom i Napretkom... užas moj treneru, jad i beda na šta ti liči i tim i igra!
M

Marijo54

pre oko 2 godine

Ovaj ladno spominje zvezdin poraz u Skotskoj, znaci totalno se počeo da se gubi... vise ni sam ne zna sta prica
J

Jimmy viršla

pre oko 2 godine

meni se cini da nam Stanoje odlazi na leto.
t

tenkista

pre oko 2 godine

Prvi Stanojević je bio originalan, sportski drzak i sa pravilnim rezonima, ovo sada je drugi Stanojević, koji nema više kredibilitet i niti kredita da daje ovakve smešne izjave... FKP odavno nije ozbiljan klub, u svakom smislu, i sve ovo je već parodija
I

Izdrzi

pre oko 2 godine

PODRSKA ZA STANOJE I MOMKE!!! Izgurajte do kraja muski pa kako bude !
S

Stanojepetarda

pre oko 2 godine

Ti li si?
s

sjajne stvari

pre oko 2 godine

Kao protiv Samroka...
g

gunđalo

pre oko 2 godine

Ne,ne, kao protiv Šerifa , mićilenda i kairata
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Mislio covek na Filjamontari,Floru,Petah Tikvu,na bracu vam kockaste iz Zagreba,Zaglabje ko hoce neka nastavi niz.
N

Nemo Plaky

pre oko 2 godine

kriva mu Zvezda opet?
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Sta kazes ono da date tri gola u prvom poluvremenu.Covece pa ti si ludji nego sto sam mislio.
I

Iglica

pre oko 2 godine

ga pokvario. Haluciniraju u paru
M

Marko Medak lapa

pre oko 2 godine

drugim recima, do derbija si nekako zatvarao uz pomoc sudija i prijatelja kluba. Mister te je onda oducio od fudbala. Jer tu utakmicu nisi mogao da rešiš. Onaj sramotan penal u Subotici je izlisno komentarisati. Onda je dosao trenutak istine sa protivnikom po meri. Ne zaboravimo da je to ipak trece po redu takmicenje (poslednje). Ogolio ti lažni niz i pokazao zaista koliko vredis. Iskreno od grobara.
Z

Zole

pre oko 2 godine

Ćuti i ne brukaj se više staromodni treneru. Spojio si najgori štoperski tandem u istoriji Partizana Sanicanin-Vujacic, a mislio sam da ne može gore od Djukicevog tandema Ostojic-Miletić. Bruko jedna... Odbrana nam je kriminalno losa, ne postoji pridev koji bi je dovoljno dobro opisao
n

no comment

pre oko 2 godine

ovaj čovek je totalno poludeo
C

Cccc

pre oko 2 godine

Povedi Stanoje Milka Djurovskog on će da ti pokaže kako sa Fejnordom on je negde video da ste bolji dva puta od njih. E zato je taj Milko trenirao onoga koga je trenirao što je tako veliki stručnjak da proceni ko je od koga bolji.
G

Gost0099

pre oko 2 godine

Sto jes jes, Milko je trenirao Rudar iz Prijedora ;-)
G

Gost777

pre oko 2 godine

Kako spinuje pravi je vojnik Vucele...
V

VeritaS

pre oko 2 godine

Posteno, da vam se nisu sklanjali prvi deo sezone, imali bi vi stp sr kaze juce +5 u odnosu na Zvezdu.E vec drugi deo sezone igrate postenije donekle,otuda i vase pravo lice.I da nisam ja kao grobari, mpzda je zaista penal bio nad Jpvicem, zaista, ali isto tako nakverovatnije nije bio u Subotici.
s

sta reci

pre oko 2 godine

Ove sezone je Zvezda bolja od momenta kad je Stanoje oterao Sumu. Sezone 19/20 kad je Partizan igrao egal sa Mancesterom bio je bolji od Zvezde, tuko ju je i u derbiju, tu su bili Asano, Sadik, Natho, Suma, Strahinja Pavlovic, Stevanovic, ali je Zvezda oborila evropski rekord u penalima... Drzava uplacuje dovevsi Gasprom 7 miliona evra svake sezone i tako vec 12 godina, uglavnom Zvezda ima 5 puta veci budzet od Partizana... Sto ne opravdava Stanojevica koji je unistio tim koji je napravio Savo koji je igrao egal sa Azom i Mancesterom.
@

@Gost 2:5

pre oko 2 godine

Lose je bilo samo u Derbiju, protiv Fejenorda je bilo sjajno!
S

Samrok stanoje

pre oko 2 godine

Kmeeeèeeeeeee zvezda izgubila 3:0 kmeeee to je opravdanje za petardu
G

Gost!!!

pre oko 2 godine

Petardirani Stanoje ponovo bunca ,ponovo spominje zvezdu ponovo divlja
P

Pfk

pre oko 2 godine

Putuj i povedi ortake sa sobom! Uprava napolje!!!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Uprkos svemu vjerujem nekako da može Partizan da zadrami. Bilo je i ranije loših prvih utakmica kao protiv Socija. Prva utakmica se trebala slaviti sto je bio onakav rezultat, uzvratni meč kao da je Partizan izveo neki drugi tim. Ja sam optimista.
G

Gost4224

pre oko 2 godine

ponovo ovaj o zvezdi auuu koji kompleksi
G

Gost4425

pre oko 2 godine

Ponovo Florijan place I kmeci
k

komedija sa vama

pre oko 2 godine

Koje velike stvari? Anartozis, Santa Klaea, Flora, Gent, Fejnord itd itd