©Star Sport
©Star Sport

Stanojević: Ponašali smo se kako dolikuje velikom klubu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 22:37

"Nije nam lako da se borimo sasvim i svačim", kaže trener Partizana

Finale Kupa Srbije za sezonu 2020/21 pamtiće se po pobedi Crvene zvezde, ali i skandaloznom ponašanju pojedinaca tokom penal-serije. Kako Nikole Krstovića i Vladimira Stojkovića kao inicijatora incidenta, tako i ostalih igrača oba tima koji su pokazali da su mnogo jaki kad je trebalo skočiti u odbranu kolega, a prilično skromni kad je trebalo baratati loptom.

Zato i analizu dešavanja na stadionu „Rajko Mitić“ trener Partizana Aleksandar Stanojević počinje od kraja. Tačnije, pitanja da li je znao da u penalima ne važi žuti karton Vladimiru Stojkoviću, ranije opomenutom u produžetku.

Izabrane vesti

"Ako ćemo tako, onda je Zvezdin igrač trebalo da dobije crveni", smatra Stanojević da je sudija trebalo da isključi Krstovića.

Dodaje da čarkama ne bi pridavao značaj.

"Toliko loših stvari se desilo, bilo je dosta nesportskih stvari, ali mi smo bili tu kad je Zvezda podigla pehar, ponašali smo se kako dolikuje velikom klubu kakav je Partizan, iako nam nije lako da se borimo sa svim i svačim. Bili smo pravi sportisti, poštovali protivnika".

„Koja“ o arbitru Srđanu Jovanoviću.

"Izvanredno je sudio. Kontrolisao je dešavanja tokom cele utakmice, potvrdio da je naš najbolje rangirani delilac pravde".

Stanojević je u duhu fer-pleja stinuo ruku Dejanu Stankoviću.

"Zvezdi čestitam osvajanje kupa. Sve je bilo korektno tokom utakmice, mada je bilo čarki u određenim trenucima. Momcima nemam šta da zamerim, izgarali su uprkos kadrovskim problemima. Nismo zadovoljni što nismo pobedili".

Saglasan je Stanojević da je kvalitet fudbala u finalu bio skroman.

"Loša je utakmica bila, ali, poslednja je u sezoni. „Teški“ smo bilii oni i mi, ali su momci pružili maksimum. Nijedan tim nije rizikovao. Možda m nismo bili u mogućnosti neke stvari da uradimo usled kadrovskih problema".

Ostaje li ova ekipa na okupu pitanje je na koje odgovor ne zna ni šef stručnog štaba crno-belih.

"Stvarno ne znam. Pričaćemo u klubu. Počeli smo finale bez stranaca, pretpostavio sam da će doći do produžetaka", dodao je Aleksandar Stanojević.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara