Stanojević i Đorđević (© Star sport)
Stanojević i Đorđević (© Star sport)

Stanojević: Potpuna kontrola

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.21. | 15:26

Zdjelar preskočio meč zbog malaksalosti

 Serija se nastavlja. Započeta je poslednjeg dana oktobra protiv Mačve, otad Partizan zna samo za pobede. U duelu sa Radnikom upisao je 12. vezanu i dodatno oraspoložio Aleksandra Stanojevića, pošto je u 23. prvenstvenoj rundi proslavio jubilarni 100. meč na klupi crno-belih.

Izabrane vesti

Zadovoljan sam, jer smo sve vreme kontrolisali utakmicu. Protivnik nas nijednom nije ugrozio“, ističe trener Parnog valjka u prvi plan podatak da je na mečevima u Humskoj njegov sastav primio samo jedan gol od večitog derbija.

Protiv Surduličana mu je u tom segmentu pomogao Igor Vujačić, čiji učinak dobija na značaju ako se zna da je prvim golom u dresu Partizana načeo uporne Surduličane.

„Oni se dobro i organizovano brane, teško im je dati gol. Drago mi je zbog Vujačića, prethodno je imao neke situacija, ne i sreće. Sad je dao važan gol, rasteretio nas pred nastavak. Ispoljili smo strpljenje i zaslužili pogodak, jer smo napadali sve vreme“.

Bio je ovo dan Partizanovih Crnogoraca, mrežu Ivana Kostića zatresao je i Aleksandar Šćekić.

Jojić je odlično izvodio prekide... Važno mi je da Šćekić igra dobro, dosta nam znači. Pokušavamo da igramo timski, svi smo napadači i odbrambeni. To je naš stil“.

Pohvalio je trener crno-belih i strelca trećeg gola, Takumu Asana.

Jedan period nije zatresao mrežu, što mu je nedostajalo da nagradi njegove dobre igre. Ovoga puta jeste“.

U protokolu nije bilo Saše Zdjelara.

Osetio je malaksalost veče pre utakmice. Zato smo odlučili da ga odmorimo, imamo veliki fond igrača“, dodao je Aleksandar Stanojević.


tagovi

FK PartizanRadnik Surdulica

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara