Komentari na vest

Stanojević: Pregovaramo sa zadnjim veznim, nemamo luksuz da imamo četiri desna beka ili pet napadača

b

batabane

pre preko 2 godine

U paru, zadnji i centralni vezni mogu da igraju, Zdjelar, Natho,Jojic, Pavlović i Pantic.Zar je to malo.Onda dovedes Jevtovića koji nije ni do kolena ovim igračima i das mu prednost.Kakav bre zadnji vezni pun je roster.Daj ofanzivnog veznog.Nego mozda Stanojevic pocne da gura golmane Popovića i Stevanovića po krilima, tako da ce nedostajati i golman.Tuzno.A trose pare Partizana na plate igračima koji nemaju kvalitet ni da primirišu Partizanu.Ne raskinuti ugovore jos i Smiljaniću, Miljkovicu,Lutovcu,Holenderu,Obradovicu,pa i Ostojicu i Mileticu je rusilački potez.Tako da Partizanu ustvari pored dva beka koja ima, Zivkovica i Urosevica nedostaju jos dva beka i levi i desni, i bar jedan kvalitetan stoper.Za desnog beka ne znam,ali na levom beku bi trebalo da vrate Antonova ili Sehovica.Sto se stopera tiče isto ne znam,ali ako ništa bar da vrate Vitasa koji je sigurno u rangu sa Vujačicem,a daleko bolji od Ostojica,Miletica,pa i Saničanina.Eto za te igrače i ne treba neke pare,a tim bi bio duplo jači.I onda jos šlag na torti da napravi celinu i zasta treba i dobro platiti je ta desetka, Ljajić.To bi bio tim za titulu i Ligu Sampiona.A ako bi se uzela titula i stiglo do poslednjeg kola kvalifikacija za LS,onda razbiti kasu i dovesti i Nastasica i Jovetica i to bi bio pravi tim za LS.
Z

ZDj

pre preko 2 godine

Auuuuu koliko lise funkciinusete bez profesora. Vratite ga ovoliko dugo bez saopstenja pa mislim stvarno.
a

ali...

pre preko 2 godine

imate luksuz da lajete na mescinu...
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ko trazi 4 desna beka? Ili 5 napadaca? Stanojevicu, sad se i ti provaljujes.
M

Milos80

pre preko 2 godine

Partizanu trebaju minimum 3 strana pojačanja i to kao podlogu da se na leto još dopuni i napravi prava ekipa. Treba nam brži, fudbalski pismen štoper, puna ih Južna Amerika. Pogledajte na primer čak i tu Santa Klaru, pa oni Brazilci i Venecuelanac bi za nas bili puna kapa. To nisu skupi igrači, a puna ih je Južna Amerika. Zatim igrač koji pokriva defanzivnog i centralnog veznog, nešto poput Žuke, takođe fudbalski pismen fudbaler, ponovo Južna Amerika. Tako nešto može da se nađe i u Africi. Naravno i spoljni igrač koji bi mogao da bude i bek, a da može da igra i u formaciji 3-5-2. U Brazilu nemate lošeg spoljnog igrača makar i u onim Paranense, Paiuinse, Goiano i Alagoano ligama. Svi su fudbalski pismeni, Pa na leto da se dovede napadač i 10-ka i da se uklopi sa onima koji vrede u timu, a nema ih baš mnogo. Sve to bi bilo izvodljivo kada bi se napravila uprava koja ima program, strategiju višegodišnju i klupsku i timsku. Da se pronađu pravi sponzori itd. Naravno, sve ovo je utopija i to se neće dogoditi, a mi ćemo čekati sreću u žrebu i da nas ubode da se negde plasiramo.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Rece covek koji je ima(o) 3 leva beka( Brezancic, Urosevic, Obradovic) i 3 desna beka (Zivkovic, Miljkovic, Miletic).
l

linoleum

pre preko 2 godine

i lutovac im je plus igro beka
l

lool

pre preko 2 godine

Tebi i ne treba! Titula je vasa, a u Evropi nista neces da uradi taman 5 igraca na svakoj poziciji imao
3

356

pre preko 2 godine

Nećemo nikog ni dovesti nema nista od titule i ove godine sramota bre
S

SELEKCIJA

pre preko 2 godine

Zar Loli nije istekao ugovor? Zar se Pavloviću ne traži drugi klub? Zar Holender ne ide u Mađarsku? Jesu li Miljković i Lutovac igrači za Partizan?
N

Nsma

pre preko 2 godine

Pitaj ove iz KK da ti malo pozajme luksuza

MILAN1989

pre preko 2 godine

Džabe aludiraš na Zvezdu. Ti računaš kao Terza. Imamo 4 beka,u stvari nemamo beka. Imamo Srnića,Gajića,Gobeljića i Radulovića. Ako od njih 4 može samo 1 da bude bek evo ja ne znam
l

linoleum

pre preko 2 godine

ALI MI IMAMO LUXUZ MI !,MI SE SVE PITAMO BRE OVDE BRE

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Desnih bekova ravno 0
T

Taribo

pre preko 2 godine

Ali zato imamo luksuz da imamo 5 zadnjih veznih i 0 desnih bekova
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Nemaju leba da jedu inače bi doveli nekog normalnog
P

Partizan izna svega i svakoga

pre preko 2 godine

Miljkovic nije ni za amaterskog fudbalera,ti ga racunas u startnog beka?!?!
b

batabane

pre preko 2 godine

Na ovaj komentar, samo botovi stavljaju minuse.Bekovi koji igraju samo defanzivno,a i tu nisu toliko sigurni, igraju od trece (Srpska liga) lige,pa naniže,a kod Stanoja je takav nezamenjiv u Partizanu.Bože pomogni.
S

Sramotaaaaaaaaaaaaa

pre preko 2 godine

Dzejson Prodanovic! Filipovic iz Bate! Cestic nam ode kod hrvata, bednooooo sta radite.
M

Mop

pre preko 2 godine

Filipović je odličan. Bukvalno sve pozicije u odbrani pokriva
B

Baklavalele

pre preko 2 godine

I Prodanovic je takva, pokriva obe strane i to skroz, brz kao Radonjic i fizicki i psihicki jak, ali ga Korona unazadila na papiru plus sto se nije prodoavao nemackim menedzerima. Umesto da potpise profiugovor, oni ga kaznili sa nizom Logos. Ali izvuce se… dzabe bojkot nasi domacih izdajnica. Bice onda kao i sa Dragovicem, Marinom i Arnautovixem. A Filipovica treba zvati u Reprezentaciju, sto se cuti o njemu takdoje? Cestic valja Rijeki ali ne nasima? Drljaca iz BVB? Bedno
D

Domaćin

pre preko 2 godine

Zato sto imaš 3 leva beka, 3 desna i 7 krila.
G

Gost 007

pre preko 2 godine

Ako je aludirao na 3 desna beka Zvezde… Pa covece ti imas 3 leva beka.
F

Fjjgfgh

pre preko 2 godine

Laž,imamo 2 leva beka,Brežančić je otpisan
M

Majator

pre preko 2 godine

Necete zuriti?!? Aloooo pa od pocetka se zna da trazite zadnjeg veznog?! Tad je iliev reko trziste je ziva stvar?! Pa na kraju opet ispade da su svi dobri otisli pa mi moramo da zurimo?! Znaci dobice Lola minutazu?!
C

Crna Sarka

pre preko 2 godine

FKP se nude veoma dobri bekovi ali se precutava i mozda i tebi nista govori i tome. Sto cute? Pa zat sto samo diluju sa vojima, a FKP i naviajca ko ih sisa.
D

Djole...

pre preko 2 godine

E moj Stanoje,kvalitet ekipe je smesan-imamo 4-5 igraca koji realno mogu da igraju u Partizanu-ostalo je jad i beda.Nama nije dozvoljeno da se zaduzujemo do besvesti kao sponzorusa velikog vodje,,ali se lopovi na celu kluba brinu da non-stop budemo u dugovima do guse.Smesno je da klub vode spodobe poput vucelica,vazure i ilijeva,ali to odgovara neprijateljima Partizana. Neka neko objasni odakle klubu dug preko 30 miliona evra a igracima se duguju pare???Nema vise Grobara inace bi se rukovodstvo us*alo od batina ma*er im lopovsku-al jednoga dana USKORO doci ce na red,nece vise biti placenika sa Juga da ih brane.Sa ovakvom ekipom osvojiti titulu-Miljkovic, Lutovac & compani pa to je nemoguce...
T

Teide

pre preko 2 godine

Sta pricas bre! Tim je sasvim ok! Ima dosta klinaca, sto ja pozdravljam i bice ih jos! Uvek sam pre za nasu decu! Treba oterati Lolu, Miljkovica, Ostojica, Lutovca i naravno UPRAVU!!!! Ovaaj Partizan u zivotu drzi Stanoje i niko vise!!
D

Dzo Blacj

pre preko 2 godine

Naka ne treba jedan zadni vezni nego dvojica, tako da i nije otisao Scekic trebalo bi dovesti jednog, sada vec dva..
B

Bob.f

pre preko 2 godine

Treba zadnji vezni ne jedan vec dvojica! ali nam treba i prednni vezni...Natko ako se povredi ko ce da ga zameni? Stoper jel smo u deficitu! Ostoja 40 god Celavi nije za ozbiljne utakmice!
G

Gostić

pre preko 2 godine

Počinje da kuka i trazi alibi za gubljenje titule.
S

Stanoje goat

pre preko 2 godine

Stanoje pogodio pravo u centar. Sramota je da zvezda igra ovu ligu kad ima visestruko veci budzet od ostatka lige zajedno. Jos je veca sramota sto kao takvi i uz svu pomoc sudija i citavog saveza i drzavnog vrha nisu prvi na tabeli.
B

Baxter88

pre preko 2 godine

Sam si dao odgovor, ubedljivo najkvalitetnija ekipa nije 1. Politika je cudo, jednostavno je ove god red na Partizan zbog izbora i mira u kuci...
S

Simo

pre preko 2 godine

Pa imamo i navijaca vise od cele lige
b

batabane

pre preko 2 godine

Steta sto ne postoje emisije gde moze da se postave direktna pitanja.Ja bih Stanoju postavio par pitanja.Sta su po karakteristikama i na kojim pozicijama su kroz karijeru najviše igrali,Zdjelar, Natho, Jojic, Pavlović.Dakle 4 zadnja vezna,i ne treba vise.Slep vidi da nedostaje ofanzini vezni. Zasto voli da mu zadnji vezni igra ofanzivnog.Zasto se ne dovede ofanzini vezni,ako vec nije siguran u Markeca i Baždara,vec ce da tu gura centrane vezne, Natha, Pantica, Pavlovića.Pitanje bi bilo,zasto to radi.To je meni znak da nije u pitanju pojacanje na zadnjem veznom,vec se pravi mesto nekom, verovatno Jevtovicu.Zasto se ne raskine ugovor i sa Lolom koga namerno nisam naveo kao petog zadnjeg veznog.Isto pitanje i za taj visak napadaca.Kako moze da se oslanja i racuna na Lutovca i Holendera,kad im je ucinak nula i - .Nisam maliciozan, ali sta ce biti ako i Terzić i Jovic ne podignu formu,a takodje i Lakcevic.Menig nastavi da igra toplo hladno.Znam kako ce i sta planira,ali to je očajno.On ce opet ofanzivnog veznog Markeca da forsira na krilo,kao i centralnog veznog Pantica,takodje na krilo.To je očajna taktika i izludjuje me,jer onda nemas ni prava krila a losiji igraci igraju u veznom redu.
S

Samrokovci

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda - Real Madrid 4:2. Real Madrid likes this.
T

Teide

pre preko 2 godine

Partizan : C. zvezda 7:1
R

Rare

pre preko 2 godine

Partizan ima pod ugovorom više igrača nego Zvezda.
b

bgcz

pre preko 2 godine

pa da ste bili prvak evrope i sveta pa i da zaslužujute
O

Ostoja22

pre preko 2 godine

Naravno da nemate kad ste raspad sistema... Nula velika! A zašto kupujete zadnjeg veznog... Zar nije zdjelar kadar za repku!? Hahahahhaha
D

Drvo

pre preko 2 godine

Da vam je sponzor UEFA licno naravno da bi imali luksuz i vi, ovako giljaj protiv flore i Faune sirotinjo i bananamenu si teska.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Levadia Talin likes this!
G

Gost vini

pre preko 2 godine

Koliko je samo Zvezda velika,govori cinjenica da morate da pominjete timove koje smo izbacivali u kup sistemu,nemate sta drugo.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

@ViniGogniti!!! Pahahahahahaha mi smo Levadiju izbacili specijalcu 🤣🤣🤣🤣
M

Mop

pre preko 2 godine

@Pančevac92 pa i mi prošli grupu Flora nije genijalac.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Pa botovi jedni ako imate ista u glavi i umete da koristite internet proverite slobodno,Partizan je prosao dalje,Flora nije ali vase bundeve mogu same sebe da ubede u suprotno i da nadju onu vasu neku desetu istinu kao sto vredjate Natha i Partizan za penale kad pre neki dan opet surova istina dodje da zaboli ali nastavite da lazete sebe,celo vase "sportsko" drustvo se zasniva na uceni,lazi i pretnjama

XS

pre preko 2 godine

Mi smo od Flore oslabljeni izgubili u grupi nenadano kad smo vec imali gotov prolaz grupe ovde ih rutinski 2 0 dobili ali onda nasi se opustili i napravili veresiju Vasi od Levadije izgubli u kvalifikacijama i prosli samo zahvaljujuci golu u gostima pa tako bilop 2-2 ali su vasi morali da strepe do zadnjeg minuta druge utakmice i to je kao manja bruka.
K

Kolubara1919

pre preko 2 godine

Spremi se Samrok, stize 26 februar.

Forzza

pre preko 2 godine

OVAJ ČOVEK DEFINITIVNO VIŠE MRZI ZVEZDU NEGO ŠTO VOLI PARTIZAN TO JE ŽALOSNO U VIŠE NAVRATA TO POKAZAO UMESTO DA GLEDA SVOJE DVORIŠTE!
F

Florijan Samrokovic.

pre preko 2 godine

Spinovi za naivne, zvezda ima 1 levog beka, Partizan 3, Partizan ima dva desna beka zvezda 4, znaci sve je to otprilike isto brojnost igraca...
F

Fjjgfgh

pre preko 2 godine

Brežančić je otisao,Partizan ima 2 leva beka,nemoj da spinujes
G

Grobarski spin

pre preko 2 godine

Kako onda imate 30 igraca u pogonu???
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Stanojevicu, napadaca imas jednog, Milovanovica ne mozes jos uvek da racunas u napadaca koji donosi razliku jer je decko dosta mlad, nesikusan... Ne mozes od njega npr.da ocekujes da da gol u derbiju i donese pobedu ili nereseno, a ako ne uspe da ga pljuju svi, taj luksuz nemas jer on to jos nije zasluzio... Dovedi napadaca, eno onaj decko Lemajic ne igra u Gentu, a mogao bi kod nas podjednako kao Rikardo da donese razliku u nasoj smesnoj ligi. Ofanzivnog veznog ili krilo isto... Bekove mislim da je suvisno da spomenem, takve neznalice tesko koji klub u Evropi ima, a oni kod tebe imaju sigurniji polozaj od Ilieva...
S

Sascha....

pre preko 2 godine

Sve je istina sto si napisao,ovo za bekove bas smesno ali je tako. Samo bih dodao Lutovac,Pavlovic Lola molim vas nadjite negde drugde vas put pogotovu prva dvojica,jer Lola i ne igra. Mislim da su dobri momci ali.....
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ali Lola Smiljanic, kakva je to glava hahahahah... Peglao saigracima zene i devojke, prozivao cigane posle one pobede cuvene, na svakom derbiju se samarao sa Koromanom, Lazeticem, hahahah
R

Rare

pre preko 2 godine

Od Koromana je mogao samo da dobije batine kao Lomic i Jovetic, za Lazetica ne smem da tvrdim, jer ne znam.
T

Teide

pre preko 2 godine

Ja cak mislim da ce mali i Zvezdi i Sparti dati gol! Zivi bili pa videli! Seti me se onda pa zovi na pivo!
K

Ko o cemu....

pre preko 2 godine

Pa igrace koje ste platili obestecenje Asano, Suma su otisli bez obestecenja... Mislite o tome Samroce.
T

Teriyaki chicken

pre preko 2 godine

Naša uprava je rekla da očekuje obeštećenje za Asana jer su papiri na našoj strani. Gde je to obeštećenje?
S

Shone

pre preko 2 godine

Jel ti imaš svoj klub?! Daj jednu izjavu da ne spomeneš NEKOG!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Не може, јер његов клуб и сви који гаподржавају своје постојање и заснива на мржњи према другом, већем клубу!
M

Micura

pre preko 2 godine

nemate kinte , kad igraci idu uz oprost dugova ili beze glavom bez obzira .....zato nema pojacanja cak ni iz Vozdovca ili Radnika
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Ne moramo imati 5 napadaca, ali mozemo barem dvojicu. Dovedi Vladimira Siladjija. Mijailovic nije potreban.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ne kapiras Ser Samroce. Da bi imao dobro izbalansiran tim moras da imas jednog levog i tri desna beka.
J

Japp

pre preko 2 godine

Cirkus ekipa nikoga nemogu da prodaju ja stvarno neznam kako finanski ljudi rade koliko se igracima duguje,pored prvog loseg fezultats ovo ce se sve srusiti ko kula od karata
K

Kaboom

pre preko 2 godine

Al zato imaš tri leva beka i taj luksuz da ti se pola lige skloni.
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Da li u tu polovinu ubrajas i tvoju Zvezdu? Porto i Olimpijakos takodje nemaju nijedan poraz, pa jel se i njima pola lige sklonilo?
9

951357

pre preko 2 godine

@Yumis - a kad ste pobedili Zvezdu? Sećaš li se? :D Ili su vama i nerešene utakmice kao pobede?
s

svasta

pre preko 2 godine

A vi nas 951?
9

951357

pre preko 2 godine

@svašta - poslednji put je bilo prošle godine. Na primer.
s

svasta

pre preko 2 godine

@951 mi vas 2020.I sta cemo sada. Pre toga ste nas dobili 2019..O cemu ti onda pricas ovde? Sklanjaju vam se 5 godina,kredete,namestate,uzimate nepostojece tutule,dajete nepostojecw golove. Malo se utisaj klinac
B

Bot sa brojevima

pre preko 2 godine

laze kao po obicaju,sad racuna pobede u kupu,do juce mu to nije bio derbi nego ne znam ni ja sta
s

senseimaster

pre preko 2 godine

Yumis ako te dobro razumem moguće je da ekipa u prvenstvu nema nijedan poraz i da pritom sve bude regularno,vidim da i navodiš primere koji potkrepljuju tvoje tvrdnje.Pitam sve ovo za druga koji i dalje ne razume prehodne 4 godine pa ako se slažeš da ja ovo tvoje izlaganje koristim kao argument u raspravi sa njim oko regularnosti prvenstva predhodnih godina.
9

951357

pre preko 2 godine

@svašta - ooo, znači ipak se sećaš, dakle pre 3 godine ste nas pobedili. Pa bravo. Dakle, imate 1 pobedu na 11 utakmica, ili tako nešto. I onda ovaj tvoj kolega pita da vam se nije i Zvezda sklonila? Na osnovu čega? 1 pobede na 11 utakmica? A to kome se namešta, vidi se u Evropi. Nama se "nameštalo" pa smo tukli Prvaka Evrope i sveta, došli na 35. mesto rang liste, oborili sve srpske a i neke evropske rekorde. A sada, kad vi "pošteno" razbijate sve u ligi, vas rezerve Flore odučavaju od fudbala, šutnuli ste im 2 puta sa 30m na gol. Stvarno neko treba da ućuti, ali taj neko si ti, ne ja.
i

i covek kaze ne mrzi Partizan

pre preko 2 godine

@951,3 u zadnje 11. Jel tako pamtis i vase namestaljke?? Toliko o tvojoj realnosti. Cao klinac,idi se igraj auticima
9

951357

pre preko 2 godine

Koje bre 3? Pa ako računaš kup utakmice, to tek govori o tome da pojma nemaš šta je derbi. I ti meni pričaš o autićima. Prvo izađi iz peska, pa odi do mame da ti obriše nos.
Z

Za Brojcanik

pre preko 2 godine

U poslednjih 11 utakmica kako si ti napisao Partizan ima 3 pobede bez obzira sto to nije derbi opet je medjusobni susret vi takodje imate 3 pobede ali jednu na penale i okreni obrni tu smo negde.Imate 4 titule postene neka vam budu iako Evropa nije merilo sto se vrlo dobro videlo kada smo mi igrali egal utakmice sa Galaktikosima prvakom Evrope i ostalima a u tadasnjoj ligi gubili od pola timova i na kraju imali debeli minus ili najveci minus od preko 30 ,kad ste vi ispadali rutinski od Kairata a mi za dlaku ispustili prolece u Evropi, ta prednost da bude cistija od ove nase trenutne moze biti samo za nekoga ko nije objektivan.
9

951357

pre preko 2 godine

@za - ajde ti lepo pogledaj ponovo te pobede i poraze, malo si se zabrojao ;) Ja pričam o derbijima, a zna se šta je derbi. Ako dodaješ kup na to, dodaj lepo sve utakmice. Sve u svemu, i u kupu i u prvenstvu smo ukupno bolji od vas i to značajno. Tako da... Ne bih vas više zadržav'o...