Danilo Pantić (© MN Press)
Danilo Pantić (© MN Press)

Stanojević zove Danila Pantića u Konju, Turci ga vide kao mozak ekipe

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.23. | 09:44

Pozitivni signali nagoveštavaju spremnost da se posao završi

Neki od nosilaca igre iz prošle sezone već su otišli, a lako bi moglo da se desi da Partizan napusti i jedan od projektovanih organizatora za narednu. U pitanju je Danilo Pantić, čija bi sledeća stanica trebalo da bude Turska.

Odatle ga zove trener sa kojim je sarađivao godinu dana na Topčiderskom brdu, Aleksandar Stanojević, aktuelni šef stručnog štaba Konje. Prema informacijama Fotospora, razgovori na tu temu su već obavljeni i povratna informacija je pozitivna što nagoveštava da bi do saradnje moglo da dođe. Isti izvor navodi da je Konjina uprava kontaktirala i sa rukovodstvom crno-belih i da sa te strane, takođe, postoji dobra volja da se posao realizuje.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi pod kojim uslovima, pošto je Pantiću ostala još godina ugovora sa Parnim valjkom. Prethodni put kad je odlazio, a beše davno, kad je kao tinejdžer potpisao za Čelsi, sačekao je da mu istekne ugovor i napustio klub kao slobodan igrač, dok bi sad mogao da donese određen profit klubu u koji se vratio posle epizode u Čukaričkom.

U Konji vide Danila Pantića kao zamenu za Alehandra Pocuela. Špancu je istekao kratkorični ugovor i od kraja minulog prvenstva Stanojević je u potreazi za novom „desetkom“. Pantić je od strane Fotospora označen kao potencijalni novi mozak ekipe i ako do saradnje dođe, onda će biti još jedan u nizu Partizanovih fudbalera koji su tokom poslednjih godinu i po dana naše prvenstvo zamenili turskim. Počelo je potpisom Marka Jevtovića za Gazijantep, kasnije mu se pridružio Lazar Marković, da bi zatim na pozajmicu u Drugu ligu stigao Nikola Terzić (Bandirma).

Ako se desi da Pantić napusti sastav Igora Duljaja onda bi Partizan ima dodatnu potrebu za angažovanjem ofanzivnog fudbalera u veznom redu, jer trenutno, osim Danila, samo Bibarsa Natha, a i njemu stručni štab planira da skrati minutažu. Što samo nameće kao opciju da se dovede još jedna „desetka“.



tagovi

Danilo PantićFK PartizanAleksandar StanojevićKonja

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara