Komentari na vest

Stanojević zove Danila Pantića u Konju, Turci ga vide kao mozak ekipe

K

KakavMozak

pre 10 meseci

Kakav je ovo mozak, takva če da bude i Trojanska Konja sa šefom Stanojem. Onda kada naniže deset bez bodova biće i Erdogan u opasnosti:)))))
S

SB

pre 10 meseci

Daco puno srece i do nikad vise. Ne brini , mozemo bez tebe😊, aj nek je sa srecom.
N

NemamStaZaReci

pre 10 meseci

Nasa liga je bila smesna.Ali tek bez rivaliteta Zvezde i Partizana,bice jos tuznije.Kao grobar kazem,ovi ce se setati do titule najmanje jos 3-4 sezone...
V

Voja-Bg

pre 10 meseci

Majko moja, čovek ne igra nigde, u Cukarickom bio na klupi, Stanojevic uništio Sumu koji je doktor fudbala za Pantića, treba ga pustiti i dati im obeštećenje sto su ga uzeli. Svi znamo menadzerski igrač bez ijednog kvaliteta.
m

mile led

pre 10 meseci

Puna podrska za upravu,treba da nam je cast sto imamo tu priliki da najbolje igrace u timu i fudbalere prodajemo za sicu u tako slavan klub kao sto je konj-a,ja sam prezadovoljan!
M

Milojko Arsenic

pre 10 meseci

Mene stvarno sramota sto navijam za klub koji titule video nije 6-7.god a LS preko 20.god i na sve to sad se ponosimo sto prodajemo igrace za dzabe u klub koji se zove konj(a),pa ima li vece bruke od toga!
M

Mali smo klubić

pre 10 meseci

Jel Čelzi još plače za njim.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Koliko samo nepoznavalaca fudbala...!? Daca Pantic na zalost je najmalerozniji fudbaler sto se tice povreda (svako ko je igrao fudbal i koji je imao teze povrede zna o cemu pricam)... ali odgovorno tvrdim svim ovim velikim poznavaocima, da je Daca Pantic kada je 100 posto spreman nas najbolji igrac!!! Na nasu zalost kada je kod Stanojevica trebao da sa Milosem Jojicem i Lazarom Markovicem (bilo je tu jos igraca) da iznese sezonu i uzmemo titulu, na samom pocetku priprema je bas doziveo tu povredu zbog koje je i propustio celu sezonu... e, posle toga smo najurili sve sto valja iz naseg PARTIZAN-a, uz ogromnu pomoc sa druge strane brde i veliku medijsku da kazem hajku na nas klub i vidite gde smo sada...!? I dalje smo neujedinjeni i polako se mirimo sa ovim sto nam se desava... zlo VV nam je u klubu, treneri pocetnici su nam u klubu, Srpskoligaski igraci su nam u klubu... i da ne nabrajam vise, ali se vise niko ni ne buni, kao da je sve u najboljem mogucem redu...!? VOLIM PARTIZAN
G

Gost200

pre 10 meseci

Jeste, najbolji je igrač Partizana, i gle slučaja kada je on u timu, Partizan se nalazi na pozicijama 3. (2018-2019) i 4. (2022-2023). Ne budi smešan, Partizanu treba vođa na terenu, prava desetka, šampionski igrač a ne večiti talenat. Pogledati pod Almami Moreira, Leonardo, Saša Ilić, Simon Vukčević, Zvonimir Vukić, Dragan Ćirić, Goran Stevanović, Momčilo Moca Vukotić, Milan Galić, Miloš Milutinović, Stjepan Bobek. Koje su to ale od igrača bile. Pa Natho je za Pantića igračina samo je veteran u poodmaklim godinama pa ne može da trči, a i nepravedno sklonjeni Suma je bio bolji igrač od Pantića. Ali eto, svi odlaze, ili se menjaju, ili završavaju sa karijerama, samo se taj Pantić vraća po 5 puta u Partizan. Pa kada je tako kvalitetan, zašto ne ode bilo gde drugde na kugli zemaljskoj da igra? Neće on ni u Konju otići...
R

Radivojev

pre 10 meseci

Jel realno da toliko nemas kontakt izmedju vrata i glave? Ispada da je ovaj vece cudo od Pele-a sa driblingom Maradone i sutom Van Bastena? Druze, kad se probudis shvatices da je samo realnost da ako i on ide u FKP ostaju igraci koji su kalibra donji deo druge lige i stabilni Srpskoligas. Meni je zao i tuzno sto neko ko treba da bude takmac za top 2 sada juri top 4 a kako stoje stvari i top 5 ce biti cudo. TSC postaje novi Cukaricki, Cukaricki sve manje ima straha i respekta za bilo koga. Vojvodina se budi da bude ono sto treba da bude. Znas koji tim nisam nabrojao? Onaj sa druge strane brda kome su Vaga u ascedentu i promaja najveci razlog zasto nije uspeo da bude bar vicesampion i spase sebe od bruke kad ispadne u kupu od tima koji igra ceo jedan nivo takmicenja ispod. Laku noc i lepo sanjaj nesto.
D

Deyan X

pre 10 meseci

Stanoje grobarcina, bio i ostao. Zna sta treba da radi i kad nije u PFC. Uz Pantica moze i Natho... nece se ljutimo.
b

batabane

pre 10 meseci

Pantic ima i šut,i dribling,i pregled igre i smisao za konbinatoriku,ali nema srce .Nema borbe,nema žara u njegovoj igri,tako da ima mali učinak.Na prvi kontakt pada,i kad može da se izbori.Tako da nece mnogo nedostajati..
a

acs sd

pre 10 meseci

Pantica odmah prodati..
d

de goll

pre 10 meseci

evo nek ide.. 100 din cu uplatiti
s

svi se

pre 10 meseci

Sprdaju sa vama.
Z

ZeZanje

pre 10 meseci

Secam se kada je dao prvi intervju na pripremama kada su ga prvi put pozvali da trenira sa prvotimcima I bas sam mislio ovaj ce da bude najbolji od tih novih ali nista od toga...ako nista drugo odgovornije dosta igra nego pre koju godinu ali nije u stanju da napravi razliku, da nije bilo povrede ko zna sta bi bilo ove sezone od njega..
M

Massimo

pre 10 meseci

Samo sto dalje od Partizana...
M

Mop

pre 10 meseci

Ovde na portalu kad pogledaš minuse na svom komentaru, to je kompliment
V

V. Bulatovic

pre 10 meseci

Ako je istina Stanojevic bi veliku uslugu ucinio Partizanu. Kakav mozak ekipe kad smo ga mi doveli free iz Cukarickog koji nije htio da mu produzi ugovor. A od tada njegov ucinak je nula sto dokazuje da je direktor Cuke bio u pravu. Druga je stvar sto ce kao zamjenu ovi da dovedu jos goreg Marka Jankovica Ramadanijevog pulena. To su ta devetka i desetka za kojim Vazura traga, otpadak Vojvodine Nikolic i otpadak Azerbejdzana Jankovic.
G

GOST 510

pre 10 meseci

Igrač koga ne mogu da smislim u PARTIZANU. To bi bila stvarno radosna vest.
К

КЛОШАРИ И ШИБИЦЕРИ

pre 10 meseci

VAZURA RADOSAN,,😂👍😂
l

lesinarska uprava

pre 10 meseci

VAZURA I VUCELIC TRLJAJU RUKE ! NAPUNICE DZEPOVE !
K

Kmeek

pre 10 meseci

Cime? Kamenjem. Ko ce da im da dinar za ovog.
N

Neksus

pre 10 meseci

Jesam Partizanovac,ali ne mogu da odolim. Danilo Pantic Konju da bude mozak:)))
G

Gost200

pre 10 meseci

Odlično, samo neka ide. Dosta više tog Pantića ide i vraća se po 15 puta u Partizan kao i svi ostali propaliteti. Svi napolje, ostaviti samo sadašnje kadete, omladince i igrače iz Teleoptika, vazuru, vučelića, kralja i ostale u zatvor na 40 godina.
S

Sf

pre 10 meseci

Ahahahahaha mozak ekipe pa taj u nasoj ligi ne pravi razliku sta ima tamo da trazi, izgleda da Šamrok i u Konji radi radnje sa procentima kao i u partizanu. Dovede ispusenu mustiklu i uzme od nje polovinu, zadovoljan on zadovoljan igrac jer nigde ne bi dobio ni 20 posto od tih para. Kao sa Jojicem, Miljkonom, Markecom, Obradovicem itd. Koji su dobili basnoslovne ugovore u partizanu a nista nisu igrali ali se talili sa Samrokom hahahaha.
G

Genije

pre 10 meseci

Sta ces napisati kada budes video da je vest novinarska patka, mozda izvininjavam se jer sam lagao sve sto sam napisao?
M

Mop

pre 10 meseci

Ma lik je... Mislim da je više krajnje vreme da se pridruži Jojiću.
M

Mop

pre 10 meseci

Realno. Pitao je tebe neko za mišljenje? Javljaš se? A zašto? Šibneš sebi pluseve a u suštini tvoje mišljenje je na nivou pubertetije od 13 godina. Ako si stariji onda...
D

Djapex

pre 10 meseci

Kao ljubitelj srpskog fudbala, ova uprava unistava Partizan... pre nisam verovao, ali sada sam skoro siguran da je namerno ili zbog licnog dobitka... nije moguce da posle prosle sezone i katastrofalni rezultata, i posle unistavanje tima koje je danas na nivo Vojvodine, Cuke ili Tsc, uprava nije smenjena ili podnela ostavku... jos ako se doda da ne placaju redivno pa se bune kad ih igraci tuze...dovedu se igraci koji nisu za Partizan... a treba da se setimo da je partizan smanjio ulaganje u skoli... sve u svemu, za ovakvog partizana, drugo mesto ce biti uspeh ! Nadam se da uprava ne veruje u sta prica, jer ako stvarno veruje, jednostavno nisu u psihickom stanju da vode klub...
?

???

pre 10 meseci

Fora je sto oni nisu juce dosli, pa kao imaju neki dugorocan plan. Oni su tu nzm ni ja koliko, al dugo bas i samo sve vise tonu na svim poljima.
o

ovi bi

pre 10 meseci

Oca iskopali i prodali samo da imaju sta da ukradu...
M

Ma ne

pre 10 meseci

Posluju kao Barsa. Uzimaju samo što je DŽ, a prodaju budzašto. Opet u plusu i Ligi Vendi i Vesne Rivas.
Z

Zika Sumadinac

pre 10 meseci

I ako ode dobicemo 500.000€ i to je to.
N

Noke

pre 10 meseci

I 300.000 je mnogo za njega...
S

Sf

pre 10 meseci

Kojih 500 000 hahahahaha ti se salis
K

Kmeeek

pre 10 meseci

Druze 100 000 da vam daju u ruke da ih ljubite i karton rakije da im posaljete pride.
M

Mop

pre 10 meseci

I vama malo da zabrane da se više ne penite. Koji je vama žica precvikala izmedju ušiju. Dobili Zenit, odigrali dobro. Pa što bre više... Svašta bi napisao ali to je iluzorno. Cepaj te od sad čitam i komentarišem Partizan ili ne jer mi se zgadilo. Strani fudbal prate ljudi koji sport prate.
M

Mop

pre 10 meseci

Niko se ne šali. @Sf ti si tenkre
d

darkok

pre 10 meseci

Kamo sreće da ga odvedu dečko nema pojma nije čak ni dobar kao izmena da sedi na klupi,navodno je Kralj izjavio da radimo na tome da dovedemo plejmejkera i špica strance koji će praviti razliku a ovog Pantića pustite ko Uroševića za 200.000e ako i toliko hoće da daju za neznalicu

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

E, ako je Kralj rekao...
M

Ma kako da ne

pre 10 meseci

Koliko godina imas decko te verujes u te bajke, plejmejker i spic koji prave razliku za 0 evra jel tako? Od kojih para decko? Zvezda dala za Late Kata 3, 5 miliona pa ne pistoje garancije da ce da pravi razliku. Trebalo bi ali nikad se ne zna, a sad ce Kralj da nadje takve igrace za sicu ili za DŽ. Pusti tebajke obicno maeanje ociju. Sta vam rade ova dvojica VV a vi sedite i kuckate komentare. Na utakmicam po 300 navijaca, tako ni kafe kuvaricu ne mozete da najurite.
N

Noke

pre 10 meseci

Ako je ovo istina, Partizan odma treba da ga pusti. Ovaj decko je imao veliki potencijal ali pogresan put u karijeri i povreda od prosle godine su ga bas stopirale. Nece on biti bolji, moze samo da bude gori. Mali Petkovic treba da se forsira.
G

Grajkula

pre 10 meseci

Decko je zavrsio karijeru, onog momenta kad je otisao u Čelsi. Da se proveriti lako, bez gledanja po terenu, instg profil sve kaze.
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Iskreno saucesce navijacima Konjaspora.Pa ovaj nije igrao kod ser Samroka ni ovde a sad ga kao trazi?!Kakva menadzerska kombinacija majko moja.
v

vidoviti

pre 10 meseci

Pa dobro Pantic kada ode mogu free dovesti recimo:Vukica ili Moreiru mozda cak i sam Mladen Mijatovic zna vise nego se ocekuje....
r

r33r

pre 10 meseci

Njega busi Erdogan inace bi bio prvi.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Reci to lalatovicu koji je izjavio da nam je '22 oteta titula, a ako on nije radio u klubovima koje je stitio rezim, niko nije.
r

r33r

pre 10 meseci

Jeste oteta a a niste pobedili ni jedan derbi 4 godine vec hahahah , nego od kad verujes Lalatovicu zar nije on narkoman i ostalo .

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nismo dobili zato sto su ga pokrali u svakom mecu protiv vas otkad se vratio i trenirao nas (po) drugi put, a niste se (nesto) bas ni vi nadobijali za ovih sest godina. Sto se tice ovog drugog trenera, za to je apsolutno bio u pravu i govorio je istinu iako jeste to sto si napisao.
M

Mop

pre 10 meseci

Nisu ga ni trebali vraćati nikad, a ne dva puta. Go go Dačo
B

Boxi

pre 10 meseci

Postovana ekipo iz redakcije, pisanje o Fkp nije vise ni smesno 😃😂
M

Mop

pre 10 meseci

Pa što onda komentarišeš?
K

Kmek

pre 10 meseci

@Mop pa da se sprda malo, eto zato.
M

Mop

pre 10 meseci

Šta ste vi stend up komičari? Nek se sprda gde želi glavom i bradom. I neka pokaže svoj stav. Hahaha nije stav već bezobrazluk. Vredjaš, komentarišeš i svašta nešto. Ovde se ne radi o navijanju već o poštovanju ljudi koji ne misle kao ti. Ovaj ne bi ni glavu sa asfalta digao da se sprda licem u licem. Možda bi, ali mislim da za to šanse nema
M

Maronnnn

pre 10 meseci

Ove sezone borba za 5to mesto.....
Z

Zvrndo

pre 10 meseci

Vazura u napad sa Nikolicem a Vucela u odbanu sa Sanicaninom! Evropo cuvaj se!
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Sta ce nama desetka kad Duljaj voli da igra kruzno pa na Belic Kristijana! A,i Daca je jaka desetka...
v

vatutin

pre 10 meseci

ja sam mislio da je ovaj Pantic zavrsio karijeru,kad ono on jos igra..svasta
v

v1ad

pre 10 meseci

Sve im uzmite. Nista ne ostavite.