(©MN Press)
(©MN Press)

Stanojevićeva agonija u Turskoj: Ako uprava želi, mogu da odem

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.03.23. | 17:13

„Ja sam borac, ne predajem se tako lako“, poručuje srpski trener

Pišu turski mediji da je Aleksandar Stanojević danas ušao u istoriju tamošnjeg fudbala: postao je prvi strani trener čiji tim u pet utakmica u prvenstvu nije uspeo da postigne ni gol!

Konja je u potpunoj agoniji, u koju je zapala pre Stanojevićevog dolaska, ali ni on nije uspeo da joj pomogne. Štaviše, srpski stručnjak je ispao iz Kupa Turske samo što je seo na klupu, a onda je u ligi vezao četiri poraza i danas remi kod kuće sa Giresunsporom (0:0). I ni na jednoj od tih utakmica zeleno-beli nisu postigli gol.

Izabrane vesti

Još pre današnjeg meča vesti iz Turske su govorile da se Stanojeviću ljulja klupa, a danas je i sam, posle kiksa na domaćem terenu, jer je Giresun tim sa ivice prvoligaškog ambisa, neformalno ponudio ostavku.

Ja sam borac, nisam osoba koja se predaje tako lako. Ali, ako je to u najboljem interesu kluba, spreman sam na odlazak. Ako takav zahtev dođe od čelnika kluba, razmotrio bih tu odluku“, rekao je Stanojević posle meča, pišu turski mediji.

Konja je posle dobrog starta sezone doživela potpuni potop, a tu agoniju nije prekinuo ni Stanojević. Uprava kluba je na potezu...


tagovi

Aleksandar StanojevićKonjaTurska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara