Komentari na vest

Starom liscu dići statuu ako ostane! Gasperini o Napoliju: U braku ste, a upoznate lepu ženu...

S

Soy argentino

pre 24 dana

Ovo je pravi trener sa manjim klubom osvojiti Ligu Evrope, a ne kao neki sa milijardama sto uzimaju prvenstva. On mora da vodi neki veci klub zasluzio je i davno se dokazao kao trener.
B

Belgrano

pre 24 dana

Od svih mesta gde bi mogao da ode, ako vec razmislja da ode, Napoli je mozda i najgore resenje. Toksican predsednik, toksicna sredina, ruglo od stadiona, ruglo od grada, ocekivanja kao u Real Madridu, trajalo bi jedno tri meseca i ne znam sto njemu to treba pod stare dane.

Bojan Urosevic

pre 24 dana

Onaj ludak De Laurentis nema strpljenja i neće slušati zahteve menja trenere ko čarape nema šanse da Gasperini tamo uspe ako izgubi tri utakmice u nizu odmah će ga smeniti.
P

Prdoje

pre 24 dana

Baš je težak izbor. Ostati u Atalanti i živeti bez pritiska. Ili otići u Napoli i dobiti infarkt do oktobra.
D

DakaCZ

pre 24 dana

Ovo je ne trener vec trenercina da od nista napravi nesto veliko.Naravno sve je to moralo da prodje kroz odredjeni proces i eto ovog momenta je dalo sjajne rezultate.Bez velikog budzeta i bez velikog stadiona ovaj klub sa pravilnom strategijom razvoja ovaj klub je pokazao da moze da se napravi veliki rezultat.Odusevili su me sinoc igrom presing nestvaran ma poezija.Bravo Gasperini skidam kapu dole majstore.
p

prti

pre 24 dana

Realno ocerupace ih ovi veci nece ostati pola tima. Sta ce on moci da uradi sa njima onda upitno je. Zasto da ne proba sa Napolijem oni su ludi kao struje a on ima taj temperament da se uklopi.
r

rea

pre 24 dana

Koga će očerupati? Pa nisu to klinci, pa da ima materijala za najveće klubove. Gasperini je od otpadaka napravio ekipu za respekt i njihov plafon je Atalanta, svima do jednog. Taj Lukman je igrač koji ima 26 godina, a nije prošao u Fulamu, Evertonu, Lajpcigu...
M

MANOL0

pre 24 dana

Predjes u napoli i otkaz na zimu.Blejis do leta i dok brojis pare pitas se,sto mi je ovo trebalo pod stare dane. Mislim da ce stanovnici bergama odigrati bitnu ulogu u njegovoj odluci jer ce mu ruke i obrazi biti balavi svaki put kad kroci na ulicu.
P

Priče za malu decu

pre 24 dana

Tako je i Murinjo, umesto da prihvati ponudu svoje zemlje i postane selektor, odlučio se na vernost navijačima i upravi Rome, koji su sačekali prvu priliku da mu zabiju nož u ledja... Čast i poštenje je odavno izumrlo u fudbalu.
D

Dexaman

pre 24 dana

Eto šta znači dobar trener. Ekipi koja je igrala lepo, napadački, samouvereno, na kraju krajeva Ekipi koja nije izgubila meč cele sezone, Atalanta jednostavno nije dala da diše! Potpuno su ih razbili. Svaka čast!
D

Dejček

pre 24 dana

Da je čovek na poslovnom nivou doktor, skidam kapu. Ali dati primer da zenu koja te poznaje u tvojim najvecim padovima i pre uspeha zamenis sa lepsom koja te zna samo kao uspesnog, po meni je boljka danasnjeg vremena i pravac kojim ne treba ici. Svakako fudbalski strucnjak i bas mi je drago sto su uspeli. Bilo mi ih zao protiv Juve u finalu (makar je nas dao gol), al ovako je mozda jos i lepse.
F

Forza Doria

pre 24 dana

Jao kako bi to bila loša kombinacija. Koji crni Napoli. čovjek živi ko bubreg u loju u Bergamu. Ovo više liči na mali pritisak na upravu Atalante da mu daju više i bolje. Sasvim zasluženo
A

A plus

pre 24 dana

igrace LS ..kakav crni Napoli
0

01

pre 24 dana

Nikako ne bih voleo da ode u Napoli kod onog egomanijaka. Jeste da je klub i projekat i finansije da su vece ali u Atalanti je smatran a pogotovo od veceras pravim bozanstvom i ima sve sto mu je potrebno. Pogotovo sto je vec godinama tu njegovom zaslugom okrenuo klub na bolje i ima uslovva da nastave da rastu zajedno
S

Sferopulosov Fmp

pre 24 dana

Šta li AC.Milan čeka sa ovim čovekom. Pominju kojekakve Fonseke. Za Slota su izvisili, za Nagelsmana takodje. Gasperini je idealno rešenje, jer em je rodjeni pobednik, em igra prelep fudbal, em je razigrao De Ketelarea, pa taman zajedno u paketu da stignu na San Siro.
G

Gorostaski Ponos

pre 24 dana

Ti znaš?
G

Gosttt

pre 24 dana

Ti mora da si od pre 5 minuta krenuo da pratis fudbal. Znaci, ti bi da Milan dovede trenera koga je otpustio posle 2 utakmice i igraca koga je oterao iz kluba pre manje od godinu dana? Pa mora da ili ti ljudi nemaju obraz, ili da Milan ponudi nenormalne pare, pa da se vrate.
S

Srdjan88

pre 24 dana

Strucnjak...nije ga Milan otpustio nego Inter. Gasperini nikad nije trenirao Milan.
P

Prdoje

pre 24 dana

Kakav bolan Milan? Iz Atalante da pređe u Milan?
1

1110008888

pre 24 dana

Stari kov trenera, štoperica u ruci i konstantno vikanje, deranje, skakanje Pamtim ga još iz Genoe, a ovih 8 godina u Atalanti su konstantni uspon, stručnjak koji poznaje fudbal, zna da namiriše igrača, forsira do bola svoje ideje i ne mijenja, ne odustaje i naravno - mora doći rezultat Bravo Gasp, možda je vrijeme za još veći iskorak sa novim klubom, zaslužuješ Scudetto 👍🏻
0

000oo000ooo0000

pre 24 dana

TRENER koji je napravio trenutno najdominantniji italijanski tim, muška i srčana igra sa luđačkim intenzitetom trke, jakim presingom i na gol više ove sezone cijepao redom jače od sebe: Leverkusen, Liverpool, Sporting, i također po Italiji jače od sebe timove večerašnji trofej je kruna rada od dolasla 2016.god, a u zadnje 4 godine su došli do: 1/4 Lige Šampiona, pa 1/4 Europa Lige i 3 finala Kupa Italije od kakvih imena i igrača je napravio spartance i super-atlete, nevjerovatno, uz to kakve ulazne transfere, ne dovodi zvijezde već igrače u padu i zastoju (Iličić, De Ketelare, Kolašinac, Scamacca, Zapaccosta, Pašalić, Zapata, Muriel, itd) ili anonimuse (Ruggeri, Koopmeiners, Ederson, Holm, itd) i onda naravno od toga urnebesni izlazni transferi (Hojlund, Gosens, Kuluševski) a idući veliki transferi su Scalvini, Lookman, Toure (tek treba da napravi boom) ugovor u Atalanti mu je oko 2.5 ili 3 mil eura i ima procenat za izlazne transfere, tako je npr ove sezone zaradio oko 9 mil eura u Atalanti ga vlasnik Preciozi cijeni, ulaže u ekipu, zdrava sredina, totalno renoviran stadion Mislim da je greška otići u Napoli, ako bi već da ide - bilo bi ga dobro vidjeti u Juventusu s kojim ima poveznicu sa početka karijere jer je vodio njihovu primaveru KAPA DO PODA ZA SVE I SRETNO, mister Gianpiero Kapa
D

DDF

pre 24 dana

Atalanta bez Gasparinija nece biti ista ekipa sa najboljim napadackim fudbalom u Evropi,sa druge strane Gasparini zeli i on sam da osvoji SKUDETO koji sa Atalantom nikada nece moci da osvoji,realno je da napusti i prihvati ponudu Napolija koji je prosle sezone igrao takodje prelep napadacki fudbal
J

Juventino10

pre 24 dana

Kkav crni Napoli i scudetto
M

Miki Guronja

pre 24 dana

Napoli ce sledecu titulu da osvoji za trideset godina. Ovo pisem nerado jer ih simpatisem ali ce biti tako, videcete.