Start iz snova: Đole Jovanović dao gol na debiju za Makabi, navijači ga već vole (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.02.22. | 19:23

Tim Mladena Krstajića sve bolji

Došao, video, dao gol i uselio se u srca navijača. Sedmica iz snova Đorđa Jovanovića, pošto je odmah po dolasku iz Izrael nagovestio da je Makabi povukao sjajna potez kad ga je angažovao iz Čukaričkog za obeštećenje od 1.900.000 evra.

Jovanović je meč sa Kirjat Šmonom počeo na klupi, da bi ga Mladen Krstajić uveo u igri u 60. minutu, kad je postalo jasno da je velikanu iz Tel Aviva potrebna sveža krv u napadu. Ispostavilo se da je nekadašnji selektor Srbije pogodio u meru, jer je špic iz „klase 1999“ osam minuta kasnije zatresao mrežu i tim pogotkom doneo sva tri boda novom klubu – 1:0.

Izabrane vesti

Važnije je što smo dobili, nego što sam dao gol. Naravno da sam oduševljen što sam baš ja bio strelac, posebno zbog navijača koji su me toplo dočekali. Nisam to očekivao. Nemam reči da opišem kako se osećam. Bilo je sjajno, hvala publici i svima u klubu što su mi omogućčili priliku da igram za Makabi“, telegrafski je predočio utiske Đorđe Jovanović, uz napomenu da je domaćin njegovim ulaskom promenio formaciju, zaigrao sa dva špica – društvo mu pravio Stipe Perica – što je rezultzirao trijumfom.

Ukupno 14. za Makabi od početka prvenstva, dovoljno da se učvrsti na trećem mestu tabele, a osmim na 11 utakmica otkako je na klupu seo Mladen Krstajić.

Narednog vikenda Makabi će u gostovati Hapoelu u gradskom derbiju, posle čega ide na noge PSV-u u okviru prvog meča šesnaestine finala Lige konferencije.



tagovi

Đorđe JovanovićMladen KrstajićMakabi Tel AvivIzraelIzrael 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara