Stefan Ranđelović sa humanitarnim čekom (©Starsport)
Stefan Ranđelović sa humanitarnim čekom (©Starsport)

Stefan Ranđelović još jednom za Humano srce

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.04.23. | 14:59

Golman Radnika najbolji u 27. kolu Mozzart Bet Superlige

Zaštitni zid koji je sagradio ispred gola Radnika sve se teže probija. Čuvar mreže kluba iz Surdulice, Stefan Ranđelović ponovo je u svoje rukavice prigrabio trofej, ovog puta za najboljeg igrača 27. kola Mozzart Bet Superlige. Za prikazano golmansko umeće, osim epiteta najboljeg, kompanija Mozzart nagradila ga je sa 50.000 dinara koje je i ovog puta prosledio na adresu udruženja Humano srce iz Surdulice.

Tokom celog drugog dela sezone Ranđelović brani odlično, njegov tim takođe igra mnogo bolje nego jesenas i to se vidi po tabeli, gde su plavi osvojili više bodova za pet kola nego maltene za ceo ostatak šampionata. Kruna sjajnih odbrana desila se u Humskoj gde je u centru pažnje bio mladi Ranđelović koji je „spustio roletnu“ ispred svog gola, odbranio sijaset šansi Partizana, a na kraju i penal Bibarsu Nathu.

Izabrane vesti

"Moram istaći da ni ovog puta nije samo moja zasluga već i svih u klubu, od igrača pa do stručnog staba. Drago mi je što je ovo priznanje ponovo stiglo u moje ruke, a dileme kome ću donirati nagradu nije bilo jer Humano srce svoju humanost dokazuje kroz svoj rad koji svako od nas treba da podrži. Hvala kompaniji Mozzart na ovom priznanju, mogu samo da dodam da ću nastaviti u istom ritmu do kraja šampionata”, rekao je mladi golman Radnika Stefan Ranđelović.

Plaketu i ček koji kompanija Mozzart donira najboljima u Mozzart Bet Superligi uručila je Nena Vasić predstavnik kompanije Mozzart koja osim najboljeg igrača kola nagrađuje i najbolje svakog meseca.


 

 


tagovi

Stefan Ranđelovićigrač kola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara