Stefan Šćepović odlazi u Japan

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.01.20. | 10:54

Šonan će mu biti 15. klub u karijeri

Srpski fudbalski globtroter Stefan Šćepović ponovo menja klub. Ovog puta i kontinent. Nekadašnji napadač Partizana, kojem je poslednja adresa bila Jagelonija u Poljskoj, odlazi na Daleki istok.

Šćepović će u narednoj sezoni nositi dres Šonan Belmarea. Reč je o japanskom prvoligašu, koji se u baražu spasao ispadanja u niži rang. Očito u klubu su rešeni da pojačaju tim, da bi izbegli slične probleme u narednohj takmičarskoj godini, a jedno od pojačanja će biti Stefan Šćepović.

Izabrane vesti

Srpski napadač je imao i dve ponude iz Španije, od drugoligaša Rasing Santandera, koji se grčevito bori za opstanak i od trećeligaša Kulturar Leonese, koja se bori za promociju u viši rang. Ipak, Šćepović je procenio da mu je Šonan najbolja opcija.

Nekadašnji đak Partizanove škole fudbala će u Japanu potpisati za 15. klub u karijeri. Osim za crno-bele, stariji od dvojice braće Šćepović je igrao u Srbiji za OFK Beograd, Mladi radnik i Sopot, potom je bio u Sampdoriji, pa belgijskim Klub Brižu i Kortrajku, karijeru je nastavio u izraelskom Hapoel Akreu, pa Ašdodu, nosio je dres i španskih Hihona, Hetafea, potom škotskog Seltika, mađarskog Videotona i poljske Jagelonije.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara