Stefan Šćepović pronašao 19. angažman u karijeri: Stigao kod Marija Đurovskog

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 16:40

Iskusni napadač na Tajlandu

Vreme je za novi izazov u karijeri Stefana Šćepovića. Posle odiseje u Australiji, odnosno dresa Brizbejna, iskusni napadač pronašao je 19. klub u karijeri, pošto je potpisao jednogodišnji ugovor sa jednim od najboljih tajlandskih klubova, Muang Tonga.

Reč je o klubu koji prija ljudima sa ovih prostora. Velike uspehe sa Muang Tongom pravio je svojevremeno Slaviša Jokanović, dok je trenutno na klupi tog kluba nekadašnji omladinac Crvene zvezde, sa jakim pečatom u redovima Bežanije, Mario Đurovski.

Izabrane vesti

Šćepović je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, ali da bi dobio šansu u prvom timu crno-belih morao je prvo da se dokaže igrama u OFK Beogradu, Mladom Radniku, Sopotu, Sampdoriji, Klub Brižu, Kortrajku i Hapoelu iz Aka. Sa 22 godine je dočekao šansu u prvom timu Partizana.

Dobrim nastupima u Partizanu Šćepović je dobio poziv selektora reprezentacije Srbije Radovana Ćurčića. U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo je Makedoniji (5:1) postigao gol, a igrao je i prijateljske utakmice protiv Kipra, Španije, Francuske, Švedske, Japana, Rusije i Republike Irske.

Igrao je još za Sporting iz Hihona, Seltik, Hetafe, Videton, Jageloniju, Mačidu, Malagu, AEL Limasol i Brizbejn.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Stefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara